arkadaşlar genel soru ve sorunlarınızı burada yanıtlamaya çalışayım
1-eos 2 98 de çalışan xp de çalışmaz
2-xpde çalışanda 98 de çalışmaz
3-kopyala yapıştır eos larda xp ve vistada çalışır 98 de çalışmaz
4-eos zsk formatlamıyo okumayıda kör topal yapıyo
5-dst formatıda pek iyi deil zaten dst...
bu tartışmanın bizleri izleyen arkadaşlara faydalı olacağını düşündüğüm için ısrarla irdeledim konuyu fakat kayda değer bir açıklamanız olmadı sonundada kestirip atmışsınız saygı duyuyorum başarılarınızın dewamını diliyorum
eos için font demişsiniz ellerinize sağlık ama hangi tür font olursa olsun windowsa yüklediğinizde o fontu nakışa çeviriyor yani eos fontları diye bişey yok ayrıca yüklediğiniz fontlarıda eosta dönüştürmeden kullanamıyorsunuz konu için teşekkürler kimsenin değinmemesine rağmen güzel bir konuya...
@yasarkut
bu proğramda gayet basit ve güzel kullanımı accurateyede benzer eosa da tavsiye ederim kullanıcısı az ama güzel bir proğram accurateye tercih ederim ayrıca türkçe dilde mevcut ama satanlar tekin deildi kimsede almadı ve ilginçtir en ucuzuda bu neredeyse yani orjinalini 2000 usd ye...
@yasarkut
valla görmeden bişey diyemiyecem
ayrıca sihirli çubuk eos 2 dede var onunlada yapacağın bölümleri renkleri seçip giriş çıkış açı yön adım sıklık gibi parametreleri verip desen yapabiliyon ama çok kullanışlı olduğunu söyleyemeyeceğim elinle yapsan daha güzel ve kusursuz çıkıyor corel...
merak-sabır-zaman-deney bunlar var ise yaparsın zamana yayılacak sabırlı olmalısın zaman harcayacaksın merak ettiklerini soracaksın yada kurcalayacaksın sonuçları test edeceksin deneyeceksin bir sabah uyandığında bakmışsın designer oluvermişsin:d
@yasarkut
corel ile ortak kullanımmı:confused:
konuyu açarsan bende öğrenecem
corelle ortak kollanım drawings tede var ama sonuç berbat ötesi
hem coreli kaç tane designer kullanıyor
ben kullanıyorum çokda faydalanıyorum çıktıları vektör deil raster alıyorum
yani resim formatında alıp eos 2 de...
format farketmiyor sözüne katılmıyorum hiçbir nakış proğramı bir diğerinden çıkma desene kendisininmiş gibi muamele edemiyo tam manada edemiyo yani eos 2 dede batışları bloklara çevir seçeneğşnden deseni kendisi yapmış gibi bir kıvama sokuyor ama sadece görünen yüzünde öööle tabana indiğinde...
bu türden davranışları çirkin buluyor ve şiddetle kınıyorum bu kadar nezih bir ortamı baltalayan ların muvaffak olamayacağına eminim gerekenlerde yapılmıştır saldırı savuşturulmuştur bu tür davranışların kimseye faydası olmayacaktır etme bulma dünyası eden bulur aklı vicdanı olan helede...
@Burak Nesrin
paylaşımda istersen sana yollayayım cümlesi yanlış cümledir burada karşılıksız paylaşım esastır ya paylaşırsın yada paylaşmazsın sana deil size olmalı
@Gülay Sarsılmaz
burada tajima pulse hakkında ders eksiği var yardımcı olursanız seviniriz
ayrıca accuratede boşluk var içinizden geliyorsa yardımcı olun iş konusundada inşallah işveren biri okur sizin sorununuzu giderir
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.