Arama sonuçları

1. Elvan Yıldız

Arma Cicek Yaka Karma

teşekkürler
  2. Elvan Yıldız

Cocuk Ve Karma Desenler...

teşekkürler
  3. Elvan Yıldız

Yaka Ve Yan desen

teşekkürler
  4. Elvan Yıldız

eos

arkadaşlar genel soru ve sorunlarınızı burada yanıtlamaya çalışayım 1-eos 2 98 de çalışan xp de çalışmaz 2-xpde çalışanda 98 de çalışmaz 3-kopyala yapıştır eos larda xp ve vistada çalışır 98 de çalışmaz 4-eos zsk formatlamıyo okumayıda kör topal yapıyo 5-dst formatıda pek iyi deil zaten dst...
  5. Elvan Yıldız

en iyisi eos-3

bu tartışmanın bizleri izleyen arkadaşlara faydalı olacağını düşündüğüm için ısrarla irdeledim konuyu fakat kayda değer bir açıklamanız olmadı sonundada kestirip atmışsınız saygı duyuyorum başarılarınızın dewamını diliyorum
  6. Elvan Yıldız

Eos icin toplam 2600 adet font

eos için font demişsiniz ellerinize sağlık ama hangi tür font olursa olsun windowsa yüklediğinizde o fontu nakışa çeviriyor yani eos fontları diye bişey yok ayrıca yüklediğiniz fontlarıda eosta dönüştürmeden kullanamıyorsunuz konu için teşekkürler kimsenin değinmemesine rağmen güzel bir konuya...
  7. Elvan Yıldız

sierra nakış programı hakkında

@yasarkut bu proğramda gayet basit ve güzel kullanımı accurateyede benzer eosa da tavsiye ederim kullanıcısı az ama güzel bir proğram accurateye tercih ederim ayrıca türkçe dilde mevcut ama satanlar tekin deildi kimsede almadı ve ilginçtir en ucuzuda bu neredeyse yani orjinalini 2000 usd ye...
  8. Elvan Yıldız

verilmeyeni veriyom

@Çiğdem Çapar tüm eoslar da tr dil desteği var sistem parametrelerine gir görecen basit oradan türkçeyi seç okeyle proğramı kapa aç tamamdır;)
  9. Elvan Yıldız

en iyisi eos-3

@yasarkut valla görmeden bişey diyemiyecem ayrıca sihirli çubuk eos 2 dede var onunlada yapacağın bölümleri renkleri seçip giriş çıkış açı yön adım sıklık gibi parametreleri verip desen yapabiliyon ama çok kullanışlı olduğunu söyleyemeyeceğim elinle yapsan daha güzel ve kusursuz çıkıyor corel...
  10. Elvan Yıldız

kurs almadan desen yapma

merak-sabır-zaman-deney bunlar var ise yaparsın zamana yayılacak sabırlı olmalısın zaman harcayacaksın merak ettiklerini soracaksın yada kurcalayacaksın sonuçları test edeceksin deneyeceksin bir sabah uyandığında bakmışsın designer oluvermişsin:d
  11. Elvan Yıldız

en iyisi eos-3

@yasarkut corel ile ortak kullanımmı:confused: konuyu açarsan bende öğrenecem corelle ortak kollanım drawings tede var ama sonuç berbat ötesi hem coreli kaç tane designer kullanıyor ben kullanıyorum çokda faydalanıyorum çıktıları vektör deil raster alıyorum yani resim formatında alıp eos 2 de...
  12. Elvan Yıldız

E-O-S 2 ders videosu (2) taze taze faydalanın

arkadaşlar link sağlam bu yazıyı yazmadan test ettim sorun yok sakın seninde ses kartında sorun olmasın;):D:D:D
  13. Elvan Yıldız

E-O-S 2 Ders videosu (1)yeni başlayan arkadaşlara

link sağlam sesde var görüntüde:)
  14. Elvan Yıldız

en iyisi eos-3

format farketmiyor sözüne katılmıyorum hiçbir nakış proğramı bir diğerinden çıkma desene kendisininmiş gibi muamele edemiyo tam manada edemiyo yani eos 2 dede batışları bloklara çevir seçeneğşnden deseni kendisi yapmış gibi bir kıvama sokuyor ama sadece görünen yüzünde öööle tabana indiğinde...
  15. Elvan Yıldız

taze taze eos 2 den çıkma 10 000 adet nakış dosyası

@hilmi korkusuz ben teşekkür ederim
  16. Elvan Yıldız

Grafikerler.org'a yapılan saldırı hakkında..

bu türden davranışları çirkin buluyor ve şiddetle kınıyorum bu kadar nezih bir ortamı baltalayan ların muvaffak olamayacağına eminim gerekenlerde yapılmıştır saldırı savuşturulmuştur bu tür davranışların kimseye faydası olmayacaktır etme bulma dünyası eden bulur aklı vicdanı olan helede...
  17. Elvan Yıldız

Bir Kaç Tane Kendi tasarımlarım

dosyalar için bir link varda benmi göremiyorum:confused:
  18. Elvan Yıldız

pike deseni arıyorum

@Burak Nesrin paylaşımda istersen sana yollayayım cümlesi yanlış cümledir burada karşılıksız paylaşım esastır ya paylaşırsın yada paylaşmazsın sana deil size olmalı
  19. Elvan Yıldız

Tajima Pulse Hakkında Bilgi Paylaşımı

@Gülay Sarsılmaz burada tajima pulse hakkında ders eksiği var yardımcı olursanız seviniriz ayrıca accuratede boşluk var içinizden geliyorsa yardımcı olun iş konusundada inşallah işveren biri okur sizin sorununuzu giderir
  20. Elvan Yıldız

verilmeyeni veriyom

@umit umut sağ kulağı sol elle tutmak gibi bişey:)
Yukarı Alt