Arama sonuçları

1. Ali DANIŞAN

Broşüre acil yorum

Daha az renk kullan fazla renk gozu yorar ve dıkkatı dagıtır, ferhat konsep alkasına uyguladıgın golgeyı kaldır, Bide şöyle bir durum var kardeşim ilk planda ilgi çeken kısmın resimlerin olması lazım ilgi çekiyo ama arka plana uyguladığın renk çok ön planda kendini gösteriyo asıl ön planda...
  2. Ali DANIŞAN

Mock-up Seti

teşekkürler...
  3. Ali DANIŞAN

Okul Ödevim

aslı abla şimdi okula gitcem akşama o dediklerini yapcam :D o defteride değiştircem :D teşekkürler tekrar...
  4. Ali DANIŞAN

Okul Ödevim

Aslı abla yorumların için yardımların için teşekkür ederim dediğin gibi atatürk' ün el yazı fontunu uyguladım... 1.resim font değişikliği 1.resim font değişikliği seçtiğin kitap çalışmana uygunmu demişsin o aslında öle değildi abla ben ona effeckt uyguladım ıslanmış gibi bir görünüm...
  5. Ali DANIŞAN

Okul Ödevim

Mustafa Kemal Atatürk ile ilgli görsel tasarım, öğretmenler günü görsel tasarımı hazırlamamız istendi, bir sözünü açıklar gibisinden bir görsel tasarım hazırlamamızı istedi birşeyler yaptım ama lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin yanlışlarımı ve çalışmalarımı geliştirmemde yardımcı...
  6. Ali DANIŞAN

Pop-Art Yapımı (resimli anlatım)

emeğinize sağlık teşekkürler...
  7. Ali DANIŞAN

GraphicRiver - Web Dizayn Malzemeleri-PSD

teşekkürler...
  8. Ali DANIŞAN

Esma-ül Hüsna (Allah'ın 99 İsmi)

teşekkürler...
  9. Ali DANIŞAN

Köy Yaşantısı (Süper Arşiv)

link yenilermisiniz ?
  10. Ali DANIŞAN

Autocad Dersleri (Ücretsiz)

teşekkürler kardeş...
  11. Ali DANIŞAN

Bebek Tekstil Baskı Desenleri

bütün paylaşımların için teşekkürler...
  12. Ali DANIŞAN

Photoshop CS5 te Vampir Manüpilasyon

teşekkürler...
  13. Ali DANIŞAN

Corel Draw X5 sistemden Kaldırmak

arkadaşım şuan söleyeceğim bilgiyi araştır googleden başlata tıkla daha sonra çalıştır var ona tıkla daha sonra regedit yaz daha sonra hkey local machıne seçeneği var ona tıkla daha sonra o kısımda software var ona tıkla corel çıkacaktır orda onu bul sağ tıkla sil seçeneği var ve sistemden...
  14. Ali DANIŞAN

Katalog Sayfaları Hk.

sırt payını matbayla vermen daha iyi olacaktır sölediğin gibi çünkü sırt payını ayarlarken yaptığın tasarımın ebadı önemlidir, bide pdf olarak gönderiyosun ya sonradan oynama yapamassın, belki sonradan renk değişikliği neyi yapmak isteye bilirsin matbaya gitmek istemiyosan bana sorarsan cdr...
  15. Ali DANIŞAN

Kendimce bir reklam tasarımı

gerçekten tasarımı görünce kendi adıma konuşuyorum kadınlar göze çarpıyor :D ve grafik tasarım demişsin nasıl anlatıyım bilemedim tohaf olmuş bence :D açıkcası o kadınları değilde başka bişey koysan daha iyi olur :D
  16. Ali DANIŞAN

EPS Formatı

bana sorarsan cdr. yolla eğer istersen sonra adam ordan değişiklik yapabilir, sonra baskı işlemini gerçekleştirir...
Yukarı Alt