Arama sonuçları

1. H

Kafe Beyaz (Kafe Mekan Tasarımı)

@Bahtınur YILDIZ Sıkıntım render ... diyerek hepsini yazmışsın, başka ne kaldı ki. Sıkıntın bence onlar değil, özetle pratik eksikliği. Bu işi iyi yaptığına inandığım insanların hepsi 3d programlarla yatıp kalkan ama bunu ondan ekmek yediği için yapan kişiler. Sen belki bunu yapamazsın zira evde...
  2. H

3D S-MAX Kısayol Kitapçığı

Yoruichi Sama
  3. H

Kadının Düşlerindeki Oda Tasarımı Klasik Fotorealistik "Pembe Aşk" Yüksek Detay

Rafet kardeşim, benim makinem böyle beceriklidir işte, o yüzden atsam atılmıyo, satsam satılmıyo. Ama sen yine de kırma kendi makinenin kalbini. Teşekkürler ali kardeşim, içinden ne geliyosa onu yap ;-)
  4. H

Vaaaaavv, yok artık diyodu erkal, şimdi de ben bunu sana diyorum. Yok artık, ne ara öğrendin bu kadar sen bu programı , bizi kandırıyodun demek bilmiyorum da şu da bu da, yalancı. Bi reklam vardı ya, kekimi ye beni yeme, o hesaptasın. Harika olmuş be, benimkinden daha harika, neden dersen ben...
  5. H

vooov, harbiden de yapıyosun ha, iyi bakalım, hadi çiz ve paylaş, merakla bekliyoruz. Simulasyonun iyi olmuş, beğendim ben. Gridleri kapama ki sahnede nokta hakimiyeti kazanabilesin. Ayrıca 1 perspektif neyine yetmiyo aç gözlü. Bu arada artık Slate Mat.'e geçiş yap, bu compact çok eski,ilkel ve...
  6. H

Kişisel bir çalışmam yine. Öyle çok mükemmel değil ama yine de paylaşalım, ışık-yansıma-parlama-güneş-ortam meraklısına... Sahne mükemmel olmasa da bu ayarlar bence mükemmel oldu. Aslında biraz da üşendim bazı parçaları, örneğin sandalye elimde gitti gitti geldi. Burada çatılı, şirin bir kafe...
  7. H

Hehe, şakacı. Şimdi şöyle, fayanslar illa ki parlaktır ancak bunun bir değeri var biliyorsun, yansıma sertliği her yüzeyde farklıdır. Bunu anlamak için gözlem yap mesela, örneğin banyondaki fayansları gece ışığı yakarak incele, ya da gündüz gün ışığı altında eğil ve nasıl ve ne derece cisim...
  8. H

Can sıkıntısı

sadece bir ders videosuyla iş bitmiyor ki, sürekli kendinizi geliştirmeniz gerekiyor programda...
  9. H

vooov, ben çok beğendim nur, sonraki çalışmalarda yansımaları daha az kullanalım, bence ileride çok iyi işlere imza atacaksın, şimdiden görebiliyorum bunu. İyi bir adım atmışsın, ilk içmekan tasarımın olarak kabul ediyoruz bunu. Güzel güzel.
  10. H

State sets error hatası

".net 4.5i ve directx i alın, ekran kartını güncelleyin," adınıza sevindim, yukarıdakileri sorundan dolayı değil 3d program kullandığınız için yüklemeyi gözardı etmemelisiniz.
  11. H

Can sıkıntısı

Corel tabiki de. Hızlı,pratik, serseri... Sizin HAT'ları da bekliyoruz.
  12. H

State sets error hatası

Zxe benim atladığım ama iyi bir açıdan yaklaşmış konuya, maxin yapılandırma dosyasıyla oynamış olmanızı düşünemedim. Herhangi bir yapılandırma işlemi gerçekleştirdiyseniz konfigürasyona zarar vermiş olabilirsiniz. Ancak benim size tavsiyem, öncelikle W8'i kaldırın, ne olursa olsun ben onun...
  13. H

karakalem...

ben buraya geçmişte yorum yazdım diye hatırlıyorum, şimdi neden yok acaba...
  14. H

Ebru Sanatı

hımmm anladım. bu sanatta demek ki sıçratma deneyimi lazım gelir insana. Bu iş ince ruh işi, bence yani. Ebruyu Def & NEY eşliğinde yapacaksınız asıl, kim bilir neler çıkar. Üffff denemek lazım. Ben iyi sıçratamazdım kesin, sonra da pislik yapardım. E beceremeyeceğini anlayınca hemen çamura...
  15. H

State sets error hatası

Merhaba; Hatanızı detaylıca araştırdınız mı hiç? Hata C ile ilgiliymiş, ben az önce araştırdım. Anladığım kadar Visual Studio Redist. güncellemeleri ile alakalı. Aslında benim bu konuda bir makalem vardı ama yine buraya da yazayım, Max gibi ağır menşeili programların makinede düzgün...
  16. H

Ebru Sanatı

vooov, hepsi birbirinden harika, işte bu. Zor muymuş yapması, nasıl oluyo, karışık mı, yani deneyimli olunca renkleri daha farklı şekillendirebiliyor muyuz bu sanatta. En çok Kırmzı-Beyaz olanı beğendm ben, ellerinize sağlık. Ama hani HAT? Valla onu da en az bunun kadar merakla bekliyorum. Hadi...
  17. H

karanlığa rağmen...

sizin her biri diğerinden güzel çalışmalarınızda dikkatimi bir şey çekti. doğuyu çok güzel yansıtıyorsunuz, halkı,kültürünü,yaşayış biçimini, bakış açılarını, kısaca zevkle o coğrafyayı yaşıyoruz ancak biraz da batıdan eserler vermenizi dilerim, hatta yakın zamanda bunu görmek isteriz sayın semira
  18. H

evet evt, güzel çizmiş, kıskandık hepimiz şahsını :)
Yukarı Alt