Arama sonuçları

1. H

Acil (İstiklal Marşı-Gençliğe Hitabe-Atatürk)

Dikkat edin de sizi içeriye atmasınlar... neyse
  2. H

Strafor kesim ile ilgili ?

Anladığım şeyi mi soruyorsunuz bilmiyorum ancak doğru anladıysam şöyle cevap vermeye çalışayım: 1: Şekil ya da çizim her neyse corel ya da ai de çizersiniz, bunu yüksek dpi olarak -300 v.b- pdf yaparsınız, sonra örneğin kağıt olarak eni 90lık rulo olabilir ya da eni 2m ye kadar rolular da var...
  3. H

Kadının Düşlerindeki Oda Tasarımı Klasik Fotorealistik "Pembe Aşk" Yüksek Detay

@nihat10 Teşekkür ederim Nihat @Bahtınur YILDIZ Vaktimiz bir türlü birbirine denk gelmedi ne yapalım :) @Bahtınur YILDIZ Vuuv ,ben beğendim güzel olmuş. Zemini çok sevdim. Tamam, beni geç hatta... Yeni çalışmalarını büyük bir merak ile bekliyoruz ;-)
  4. H

Fotorealistik Stüdyo Render

Valla ben senden duydum, baktım iyi gidiyo, yaad ederek kullanıyorum bazen fatma hanım ki demeyesin, benden duydu hep söylüyo falan.
  5. H

Akşam neden tüm gece max yükledin nur; nur neden gaza geldin, nur sen neden v-ray bulamadın, ah nur sen neden doğdun... Peki bakalım, bekliyoruz çalışmalarını... Ne çizdin merak ettik hepimiz, bul ne buluyosan ve çalışmanı paylaş bizimle. *** Teşekkür ederim merkez, hat ve ebrularınızı...
  6. H

Beğeniniz için teşekkürler Işıl, siz de bu yerlerde olursunuz umarım, teşekkürler Erkal,sizde bu potansiyel var biliyorum, çok teşekkürler Murat Bey evet çalışma klasik-sıradan, tıpkı bana benziyo.
  7. H

selam; Bu çalışmam tür olarak Klasik'tir, dolayısıyla her nesnede motifler göze çarpar. 3Ds Max + Vray+Photoshop+Zbrush+ Grafik Tablet+Soğuk Kahve+Sıcak Müzik Süre: Akşamları 2'şer saat Render: ortalama 4 saat Merhaba, yine bir farklı çalışmamı sizlerle paylaşıyorum, burada azar azar klasik...
  8. H

nur'un dediği gibi "eyvallah" kardeşim teşekkür ederim size
  9. H

Estağfurullah arkadaşlar, bu yoldaysanız zaten fazla zorlanmasınız, umarım benden daha iyi işlere imza atarsınız, görmek isterim bizden de çıksın artık bu artistler.
  10. H

yoo ben sizi biliyorum, gayet de iyi yaparsınız.
  11. H

Bir mobilya firmasının katalog ürünüydü, fotodaki gibi gerçekçi olacak şekilde baştan modellemiştim ve render almıştım,paylaşayım dedim, gerçeğe yakın oldu en azından... Ben sevdim. Ama esas çalışmam bu değil, onu çok yakında paylaşacağım.
  12. H

Chamfer Komutu Çalışmıyor? ...

ooov, ben max zannediyorum, hiç anlamam c4d den, maya ve max sıkıntınız olursa yardımcı olmaya çalışırım : )
  13. H

c ye neden basıyorsunuz ki? benim bildiğim c ye basınca kameraya geçer, sahnede kamera yoksa bulunamadı hatası verir. hiç duymadım C ye basıp konvertlemeyi daha önce. C ye basark konvertlemenin özelliği nedir, bilmiyorum ve merak ettim.
  14. H

İşinizi halletmişsiniz ama literatür olsun diye yazıyorum, yeni versiyonda da eski versiyonda da chamfer her alt kademede olduğu yeri muhafaza ediyor halen. Chamfer'i Bevel'in içine gömmeleri diğer alt kümelerin fonksiyonlarını kısmen yitirmelerine neden olurdu, yani bu durum bir kez tam bir...
  15. H

Mouse önerileriniz

Aynen,tek geçerim.
  16. H

Mouse önerileriniz

ben bugüne kdar birçok marka denedim, hesaplı ama kaliteli logitech'ten şaşmadım şaşmam... Sadece büyük mouseler aksine eli daha fazla yorar zira kavramak için avucumuzu daha fazla açarız, orta ebata yönelmeli...
  17. H

türü nedir, mesh , poly? nesneye neler uyguladınız? En basiti vertexe atlayın ve ctrl+a ile tüm vertexleri seçin, default birimde weld uygulayın, akabine tekrar edgeye geçin ve chamfer durumunu kontrol edin. iş çok önemliyse dosyayı yükleyin bakalım.
  18. H

İnternet Bağlı Değil İşareti? ...

makinenizde kaç ethernet adaptörünün takılı olduğunu biliyor musunuz? onboard haricinde takılı ikinci bir kontrolcü gibi. isterseniz bunu bir teyit edin, birden fazla adaptör olduğunda kablosu takılı olmayan bu şekilde bildirim alanında görüntülenir. haricen makineyi fziksel olarak açmadan...
Yukarı Alt