Arama sonuçları

1. H

Fotorealizm Devam-Yüksek Detay Mobilya-High Detail Furniture

Kötüye bi şey olmaz ZxE kardeşim, hem zaten yapamayacak kiiii çünkü model biraz zorlayıcı onun için : P
  2. H

Yardim-Profil Cizimi 3D

HD izlemek için şunu indirin eğer görüntü bozuksa: https://mega.co.nz/#!u5U2FaaZ indirme anahtarı sorarsa: bqRTcnHn9kcnaDCYnIMaa5wudB1_ThcX0bej1Ff_5Qg kolay gelsin
  3. H

ya gaz maz biz anlamayız işte artık, bi kez yazdım ve bunu herkes okudu, misafir üye herkes, e onlar da merak ettiler şimdi, bu kız bunu çizebilir mii çizemez mii, şu çocuğun çenesini kapayacak mıı kapayamayacak mı sen gaz diyosan öyle de adına, ben söyledim artık söyleyeceğimi... Ehhhhhh...
  4. H

Yardim-Profil Cizimi 3D

Sliceyi açılı döndermek için A tuşuna basmayı unutmayın
  5. H

Yardim-Profil Cizimi 3D

pek göremedim ama yüzeyi 45 derece kesmek istiyorsanz Edge moda inin ve Slice Plane aracını alın, Rotate aracıya Slice Planeyi eksende 45 derece dönderin, dönderirken aşağıdaki eksen rotasyonunu kontrol edin, 45e gelince durun ve altındaki Slice tuşua basın, böylece parçayı bastığınız yerden...
  6. H

Ben diyorum ki nur son eklediğim iki çalışmayı da kendi başına ya-pa-maz, ne olacak şimdi ha? Yapıp beni susturabilecek misin? İstersen sana yeni bir vazo çizdirelim? Bas Lathe'yi gitsin. Yok yok, sen en iyisi hiç girişme bu modellere. Ama ya yapabiliyorsan? Ya çenemi kaparsan? Zor! Çheh! Ya...
  7. H

Bu Bir Misillemedir - Stüdyo Render

Aramızda bi usta varsa EYVALLAH der cekilirim hic kavgaci biri degilimdir. Keskin düellolara girmem. Bu Hakan beni nakavt etmenin yollarini ariyo Yooooo, keskin meskin diyip kaçmak yok öyle. Ringe düştün bir kere, ya öleceksin ya öldüreceksin, uyanık seni hemen bırakıyo kendini. Bak ben vazo...
  8. H

Ebru Sanatı

Yani bir sorun, belkji denemiştir, deneyenlere şahit olmuştur, ne bileyim işte, daha önce yapan vardır vb...,Harika olur.
  9. H

Ebru Sanatı

Ya kalıp dediğim gözünüzde büyütmeyin, örneğin bir kelebek kalıbı olsa, nedir ki bunu yapmak çok basit yani, içinde de gözenekler olsa boyaya batırınca dolacak şekilde, sonra karmaşık renkli boyaya batırıp gözenekleri doldursak, sonra götürp ikinci zeminin üstüne tutup kalıba bir kez vurup...
  10. H

Ebru Sanatı

Ya neden olmuyo ki ama... İsteseler yaparlar yani, hayvaların kalıpları olsa, içinde gözenekler, boyaya batırsalar, gözenekler dolsa kalıp şeklinde çeşitli renklerle, götürüp şu kağıdın üstüne tek vuruşla gözeneklerdeki boyayı düşürseler, bence böyle olur yani, olmaz diye bi şey yok bu cihanda...
  11. H

Ebru Sanatı

hımmm, yok ya programla pek iyi durmuyo, sizin bilginzle alakalı değil bu, programla çok gerçekçi olamaz ki. Siz boya ile böyle mevlana filan da yapn da ben en çok hayvanlarınkini merak ediyorum, o böcük çok gerçekçi geldi gözüme, kelebeğin de kanatları iki yana açık olanı koymalıydınız belki...
  12. H

Fotorealizm Devam- Yeni Yüksek Detay Mobilya-Stüdyo Render

Bu da yeni çalışmam. Ohoooo bugünkü ikinci tasarımımı çıkardım ben, bu defa bir sehpa modellemek istedim, yine klasik tarzda bir tasarım. Ayaklarında çeşitli şekiller denedim, yan çıtalarında dalgalı şekiller, kendisi ise oval bir sehpa ... Çalışmada yine mat boya kullandım ama artık piano...
  13. H

karakalem...

çalışmaya gelince, çizim güzel usta semira, buna diyecek laf yok ancak kız biraz daha su içiyor gibi bir yüz ifadesi takınmalıydı burada, bence tabi...
  14. H

karakalem...

@kmlzkan şimdi burada ne yapmaya çalıştınız acaba ? şayet benim imla hatalarımı didiklemeye çalışıyorsanız bu forumda oldukça yaptım, daha fazlasına da rastlayabilirsiniz hatta, bizim gayemiz ve amacımız başkaydı algılayamamışsınız. Ben insanların konu altındaki mesajlaşmalarında imlaya dikkat...
  15. H

Bröşür baskı sorunu lütfen yardım.!

O saçma programda broşür hazırlanırsa böyle olur :cool: layermiş rgb miş daha bin ton sorun... ayrıca sonradan font eklediyseniz convertlemeyi de unutmayın öyle gönderin. işi PDF yapın arkadaşın dediği gibi.
  16. H

Senin o kötü emellerin yok mu zaten, sen sinsi ve kötü olan karaktersin bu filimde , yerini bil adam : ) O kankine de senin vesilenle şunu iletiyorum, onu hep geçeceğim, hep yeneceğim, sıkıysa yakalar :P *** elbette ki her şey şakadan ibaret, kim olursa olsun gelsin yardımcı olmaya hazırız...
  17. H

Öyle olur mu hiç erkancığım, daha bedelin %10unu ödediler sadece, 90'ı duruyor :) Yani o dediğin iş çok zor, baktım maxte beni geçiyo gider Maya da modeller koyarım, orda geçiyo gider Zbrushta modeller koyarım, iş ki ona gıcıklık olsun :) Hem seni erol taş seniii :)
  18. H

Burada tamamen kafadan klasik tarzda bir mobilya tasarımı yaptım. Buna benzer yüzlerce model vardır elbette ama bu şudur, böyle referanslara baka baka bi saatten sonra kafanızda hepsini toplayıp bir tasarım çıkarıyorsunuz, bu her işte böyledir, neyse. Gövde ve kenarları kıvrımlı, ayakları dışa...
  19. H

Tamam, kıskanıyorum o zaman , çok güzel yapısoyun çünkü. Ama sıradaki çalışmada da görmek isteriz zatalinizi. O hep dediğin Çıta'yı sende de bir deneyelim bakalım.
  20. H

E budur işte, aynısı oldu artık :) Söylemese miydim acaba, hımmm. O zaman sonraki çalışmamda görürsün gününü sen, hıh! *** Teşekkürler aliciğim.
Yukarı Alt