Arama sonuçları

1. H

Ssc Design / Sahne Tasarımı 3d Modelleme

Sahnenin gerçek olduğunu anladık elbette, modelleri sordum :) Çok şirin olmuş elinize sağlık.
  2. H

Ebru Sanatı

Rica ederim, bilmem pek de öyle işte, bakıp anladığım kadar fikir sunuyorum sadece... Devamını bekleriz.
  3. H

Bu Bir Misillemedir - Stüdyo Render

Sana bu yolda uğurlar o zaman.
  4. H

Ssc Design / Sahne Tasarımı 3d Modelleme

Çok hoş :) hangi programı kullandınız.
  5. H

Bu arada sen o çekemeyenlere ya da sinsilikten yorum bile yazmayanlara aldırma, kıskanıyolar seni kıskanıyolarrr :)))
  6. H

@Bahtınur YILDIZ Evet, bunu görünce şaşırdım,beklentilerimin üzerinde, diğer çalışmalarınla bunun arasında çok fark var zira. Demek ki senin ihtiyacın bol "referans sahne" pratiği. Hepsini yapsa ışıklarda takılacak demiştim ama görüyorum ki sen onu bile aşmışsın. Işık ilizyonların harika...
  7. H

Bir spor tesisi için hazırladığım katalog çalışmam

Ben de beğendim, sadece zemindeki gri rengi biraz daha açabilirdik, siz matbaa iseniz ve bu bir örnek baskı ise gerekli düzeltme ile yeniden bir baskı alalım, kağıttan mürekkepten korkmayın, basın gitsin, ama yok ajans iseniz ve basıldıysa bir dahaki sefere zemin renginin üzerindeki karakterleri...
  8. H

Huh! Birazdan yorumlarım geliyo...
  9. H

Ebru Sanatı

Tam tahmin ettiğim gibi merkez, Kelebek de yusufçuk da mükemmel oturmuş. Yani ben burdan şunu görebiliyorum, demek ki ebruda bu hayvanları içine yine boyalar ile koyabilecek bir bilgi birikimi-yetenek olsa yeppyeni bir sanat akımı ortaya çıkacakmış. Geçekten işte o zaman Ebru Sanatı daha iyi...
  10. H

Bırak şimdi alçakgönüllülüğü, belki benden daha iyisini yapacaksın, öyle yaklaşma olaya, yapacağım de, seni yeneceğim de. Böyle rakip olmaz ki ama, hiç tadı yok bunun.
  11. H

Yardim-Profil Cizimi 3D

Merhaba, gayet iyi olmuş. Kullandığınız render motoru nedir? Default ise iki plug-in'imiz var. Radiosity ve Light Tracer'imiz var. Bunlara ulaşmak için F10 tuşuna basıp render setting peceresini açalım, Advanced Lighting sekmesine geçelim ve buradaki kayar listeden ikisinden herhangi birini...
  12. H

Yolluyorum. Sıkıysa yakala...
  13. H

Fotorealizm render denemesidir. Birkaç basit aplik, obje ve vazo.
  14. H

Benim Mekanım :-) (3DMax + Vray)

İyi ya, arada karakedi gibi olduk, ben de beğendim o zaman, kimse çaktırmasın :)
  15. H

Yardim-Profil Cizimi 3D

Anladım, herhangi bir sıkıntınız olursa yazın lütfen.
  16. H

Yardim-Profil Cizimi 3D

Siz böyle kendi çabanızla yapmaya çalışıp bizden sadece fikir talep etme zihniyetiyle hareket ettiğiniz sürece size her türlü konuda yardıma hazırız. Çünkü uyanık insanları sevmiyo bu forum. Bu arada biraz kurcalayınca işimize yarayacak kadar bilgi edinebiliyor muymuşuz? 3Ds max'ten mi...
  17. H

Kafe Beyaz (Kafe Mekan Tasarımı)

Evet, bunu görmüştüm daha önce, çok masumane, bundan kat kat iyisini yapmalısın. Zaman ilacına buyur...
  18. H

Ebru Sanatı

yine harika çalışmalar 52 13 ve yine favorim kırmızı-beyaz. bayağı öğrenmişsiniz işi bakıyorum, bildiğin ebrucu, çok güzel ya. Şimdi ben şunu merak ettim, burada şekillere hükmedebiliyor muyuz? Yani atıyorum ben burada bir hayvan yapmak istesem yapabilir miyiz? Yoksa illa ki şekillerin rastgele...
  19. H

Kafe Beyaz (Kafe Mekan Tasarımı)

Haklısın, zaten erkalda bayanlarla mücadele edecek bir potansiyel yok,centilmenlik için tamam sensin diyip kaçacak bi tip :) Bol fıstıklı helva da çok sert oldu, ben kavga ettirecektim siz cenaze helvasına hazırsınız şimdiden, bu çok bencilce : P Evet ben nuru fazla tanımam, tanımam gerektiği...
Yukarı Alt