Arama sonuçları

1. Sabahattin ÖZLÜ

Duman Konser Afişi - Sakarya*

Graphic Dizayn : Sabahattin ÖZLÜ Work : Poster Work Name : Duman Concert Poster for Sakarya Number : 1000 Size : 50x70 cm Tools: Ps Cs-5 & Ai Cs-5 & Corelx5
  2. Sabahattin ÖZLÜ

*Sabahattin ÖZLÜ - 2.

@Meci* Çok teşekkür ettim bende... xD
  3. Sabahattin ÖZLÜ

*Sabahattin ÖZLÜ - Alyuvar Music Group.

PHOTOGRAPH & GRAPHIC DESIGNER : Sabahattin Özlü PLACE : TURKEY/Istanbul/Istıklal CAMERA : Canon 550D C.LENS : 18-55 mm Canon. Alyuvar Music Group
  4. Sabahattin ÖZLÜ

*Sabahattin ÖZLÜ - 2.

PHOTOGRAPH : Sabahattin Özlü PLACE : TURKEY/Sakarya CAMERA : Canon 550D C.LENS : 35-135 mm Canon*
  5. Sabahattin ÖZLÜ

*Sabahattin ÖZLÜ - 2.

PHOTOGRAPH : Sabahattin Özlü PLACE : TURKEY/Sakarya/Kent Park CAMERA : Canon 550D C.LENS : 10-20 mm Sigma
  6. Sabahattin ÖZLÜ

*Sabahattin ÖZLÜ

PHOTOGRAPH : Sabahattin Özlü PLACE : TURKEY/Sakarya/Adapazari CAMERA : Canon eos 550D
  7. Sabahattin ÖZLÜ

Street Police(Film Afişi)

Aga Güzel hoş olmuş ellerine sağlık... Ama afişte bi aksiyon yok... Yani Street Police diyince Daha kalabalık, aksiyon dolu, konulu bi afişi olabilirdi...
  8. Sabahattin ÖZLÜ

Huggies logosuna ikon ekledi

@pnrmk Bu mudur yani ? Neden başkasına geçti.? Neden böyle bi değişikliğe gidildi.? Neden Finish Oldu.. xD Bize bunlarla gelsen iyi olur xD @Erkan_Nehir Ben tamamen kendi düşüncelerimi söylüyorum. 1.İsim Hakkıyla yasal bir sorunu olduğunu sanmıyorum. 2.Bence "Finish", " Calgonit' in"...
  9. Sabahattin ÖZLÜ

.Professional Skillz*

@Ahmet ALTUN Eyv. Ahmet Bey. Beğeniniz beni memnun etti. Teşekkürler...:rolleyes:
  10. Sabahattin ÖZLÜ

.Professional Skillz*

Graphic Dizayn : Sabahattin ÖZLÜ Work : Poster Work Name : Too Much Underground Presents (Professional Skillz) Number : 1000 Size : 50x70 cm Tools: Ps Cs-4 & Ai Cs-4
  11. Sabahattin ÖZLÜ

Alpay- Sabahattin Özlü

Eyv. Arkadaşlar... Aynen dediğiniz gibi karısık ... normalde böyle yapmam huyum değildir ama aceleye geldi baya bi ... iş yoğunlugundan dolayı... neyse fazla söze gerek yok ... hayırlısı olsun herkes için.
  12. Sabahattin ÖZLÜ

*Sabahattin ÖZLÜ

PHOTOGRAPH : Sabahattin Özlü M r . Cricket.
  13. Sabahattin ÖZLÜ

*Sabahattin ÖZLÜ

Adapazari Railway Station PHOTOGRAPH : Sabahattin Özlü PLACE : TURKEY/Sakarya/Adapazari Railway Station CAMERA : Canon D400
  14. Sabahattin ÖZLÜ

Alpay- Sabahattin Özlü

1.logolar 2.logolar Kartvizit - Antetli Kağıt - Zarf
  15. Sabahattin ÖZLÜ

Gorajde Cami Açılış Davetiyesi

Tebrik ederim ... Gayet hoş olmuş...Renkler olsun, İmajların ve tipografilerin yerleri mizampajı olsun uyumları gayet hoş . Eğer Arkadaşın dediği gibi içteki resimler daha büyük olsaydı, çok kötü olurdu. Böyle gayet iyi : )
  16. Sabahattin ÖZLÜ

*Sabahattin ÖZLÜ

Amon . Ra* PHOTOGRAPH : Sabahattin Özlü PLACE : TURKEY/Kocaeli/Kefken Beach CAMERA : Samsung Omnia (PdA) SETTING : PhotoShop CS4 Model. Gurkan Sevim.
  17. Sabahattin ÖZLÜ

Haziran Ayı yarışma Sonuçları.

Bende bir şeyler demek istiyorum.... Aslında yarışmasının sonucunda değilim ... Sizin gibi yorumlarda takıldım.. Benide çok üzdü. Çok şaşırdım buna. Juri üyelerinin yaşları ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun ... Bu beni ya da bizi ilgilendirmiyor. Sanki Juri Üyeliğinin bilinçinde...
  18. Sabahattin ÖZLÜ

Sabahattin ÖZLÜ. | Ogün SANLISOY. duvarkağıtları.

Eyv. Teşekkürler arkadaşlar beğeniniz ve yorumlarınız için...
  19. Sabahattin ÖZLÜ

Sabahattin ÖZLÜ. | Ogün SANLISOY. duvarkağıtları.

http://rapidshare.com/files/251182755/sabahattin_ozlu_wall_ogun_sanlisoy.rar.html
  20. Sabahattin ÖZLÜ

Başlat > Çalıştır Komutları

Güzel bilgiler... Teşekkürler...
Yukarı Alt