Arama sonuçları

1. Sabahattin ÖZLÜ

*Sabahattin ÖZLÜ | Sun Life Resort Hotel.

Eyv. arkadaşlar, yorumlarınız ve düşünceleriniz için tekrardan hepinize teşekkür ederim.
  2. Sabahattin ÖZLÜ

Teşekkürler arkdaslar yorumarınız ve düşünceleirniz için... Sağolun... "Ömer Çokbilen" arkadasım, çalışmayı açıp baktım "E" harfine büyüklüğünde, kalınlığında ve aralardaki mesafelerinde de bi sorun göremedim... Üstteki desen ile de hepsi ortalı bi şekilde. Belki göz aldatmacası olabilir, o...
  3. Sabahattin ÖZLÜ

Adalar'dan bir kaç görüntü

aaa çok güzellerler ... Özellikle 1. ve son resim çok hoş ...
  4. Sabahattin ÖZLÜ

Snoop Dogg Albüm Kapağı

1. olan Hoşuma gitti...ama daha da geliştirilebilir....
  5. Sabahattin ÖZLÜ

Tiyatro Resimleri

Teşekkürler paylaşım için...
  6. Sabahattin ÖZLÜ

Öncelikle herkese selamlar...Düşünceleriniz, yorumlarınız ve beğeniniz için çok teşekkür ederim... Kriptonik; Fincan ve tabak görselleri internetten buldum... Üzerindeki logoları ve desenleri ben montajladım... Farkettiyseniz tabağın üstündeki desen; logonun ortasındaki güneş simgesi.
  7. Sabahattin ÖZLÜ

Blue is good...

Çok hoş görünüyor arkadaşım... Ellerine sağlık... Çalışmlarını devamını diliyorum...
  8. Sabahattin ÖZLÜ

*Özada Broşür v2

Arkadaşım grafik tasarıma ya da reklam tasarımları ve ürün tanıtımları hakkında ne kadar uzak olduğunuzu görebiliyorum.. Electra kendi başına bir marka olup firmanın kendi logosudur... Logonun yapımında benim hiç bir emeğim yoktur. Sadece görmüş olduğunuz yukarıdaki çalışma bana aittir...
  9. Sabahattin ÖZLÜ

Sound Of Istanbul v1

Arkadaşım yaptığın hareketleri ve davranışlarını anlamsız buluyorum. ? tipografi ile ne alıp veremediğin var....Tipografinin ne oldugunu biliyormusun ki sen ? Siz kafayı tipografiye takmışsınız. Eleştiri yapan her insan tipografi bilmek ya da yayınlamak zorunda değil eğer aradığınız tipografi...
  10. Sabahattin ÖZLÜ

"Popilation" Yeni 1 Çalışma(Etkileyici)

Selamlar... Ellerinize sağlık. Bir kaç birşey de ben eklemek istiyorum... Size hem "bence" olan fikirlerimi söyliyecem, hemde bir kaç sorularım olacak. *Arka plan rengini siyah yapardım. Derinlik katsın diye ışıkları iyi kullanırdım. *Yukarıda arkdaş bashetmiş biraz. Bende fizikzel olarak...
  11. Sabahattin ÖZLÜ

A i d s | H i v .v2*

.v2* Grafik Tasarımcı : Sabahattin ÖZLÜ Konu : Aids | HIV Programlar : Ps CS4, Ai CS4. Çözünürlük : 300 DPI (çözünürlüğünde çalışılmıştır.) Açıklama : Sosyal Mesaj içerikli; serbest olarak tasarımını yaptığım bir afiş. Link .v1* : https://www.grafikerler.org/afis/8946-a-i-d-s-|-h.html
  12. Sabahattin ÖZLÜ

*5 in1 Party.

Beğeniniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim, değerli arkadaşlar... @danisman @Fatih Coşkun
  13. Sabahattin ÖZLÜ

*5 in1 Party.

Grafik Tasarımcı : Sabahattin ÖZLÜ Programlar : Ps CS4, Ai CS4. Çözünürlük : 300 DPI (çözünürlüğünde çalışılmıştır.) Açıklama : Serbest olarak tasarımını yaptığım bir afiş.
  14. Sabahattin ÖZLÜ

Yat Yarışı Afiş Yarışması

Yarışma haberi için teşekkürler... Katılmayı planlıyorum ...
  15. Sabahattin ÖZLÜ

Yüksek kalitede Hastane, doktor, hemşire fotoğrafları

Eyv. Arkadaşım... Teşekkür ederim konu ile ilgilendiğin için...
  16. Sabahattin ÖZLÜ

Elazığ Medical Park Hastanesi için Küpblok çalışmları

Selamlar... Ellerine sağlık, hoş bir çalışma olmuş... Şu kullandığınız görsel imajları ve buna benzer resimleri bizimle paylaşırsanız seviniriz... İyi çalışmaları...
  17. Sabahattin ÖZLÜ

A5 ebadı fatura hazırlama

Eyv. Fatih Bey. Çok güzel bir konuya değinmişsin. Güzelde anlatmışsın. Herkesin yararlanacığı biçimde olmuş... Bir çok arkadaşların işine yarar.
  18. Sabahattin ÖZLÜ

Yardım! 244 Sayfa Kitap Forma

Forma konusunda sana söyle bi yardımcı olmak isterim... Bulamazsan kendin yapabilirsin... Mesela kapaklarda dahil tam olarak 244 sayfan var ise... " 1-244, 2-243, 3-242, 4-241 ".... devam ederek formanı yaparsın... Bu sayıların düzenine göre sayfalarını da istediğin gibi yerleştirebilirsin....
  19. Sabahattin ÖZLÜ

Banner Çalışması

Tatmin edici bir çalışma olmuş...Ellerine sağlık. Devamını bekleriz.. Yalnız yukarıda ki arkadaşın dediği gibi "B.T."' nin açılımı nedir?
Yukarı Alt