Teşekkürler arkdaslar yorumarınız ve düşünceleirniz için... Sağolun...
"Ömer Çokbilen" arkadasım, çalışmayı açıp baktım "E" harfine büyüklüğünde, kalınlığında ve aralardaki mesafelerinde de bi sorun göremedim... Üstteki desen ile de hepsi ortalı bi şekilde. Belki göz aldatmacası olabilir, o...
Öncelikle herkese selamlar...Düşünceleriniz, yorumlarınız ve beğeniniz için çok teşekkür ederim...
Kriptonik; Fincan ve tabak görselleri internetten buldum... Üzerindeki logoları ve desenleri ben montajladım... Farkettiyseniz tabağın üstündeki desen; logonun ortasındaki güneş simgesi.
Arkadaşım grafik tasarıma ya da reklam tasarımları ve ürün tanıtımları hakkında ne kadar uzak olduğunuzu görebiliyorum.. Electra kendi başına bir marka olup firmanın kendi logosudur... Logonun yapımında benim hiç bir emeğim yoktur. Sadece görmüş olduğunuz yukarıdaki çalışma bana aittir...
Arkadaşım yaptığın hareketleri ve davranışlarını anlamsız buluyorum. ? tipografi ile ne alıp veremediğin var....Tipografinin ne oldugunu biliyormusun ki sen ? Siz kafayı tipografiye takmışsınız.
Eleştiri yapan her insan tipografi bilmek ya da yayınlamak zorunda değil eğer aradığınız tipografi...
Selamlar...
Ellerinize sağlık. Bir kaç birşey de ben eklemek istiyorum...
Size hem "bence" olan fikirlerimi söyliyecem, hemde bir kaç sorularım olacak.
*Arka plan rengini siyah yapardım. Derinlik katsın diye ışıkları iyi kullanırdım.
*Yukarıda arkdaş bashetmiş biraz. Bende fizikzel olarak...
.v2*
Grafik Tasarımcı : Sabahattin ÖZLÜ
Konu : Aids | HIV
Programlar : Ps CS4, Ai CS4.
Çözünürlük : 300 DPI (çözünürlüğünde çalışılmıştır.)
Açıklama : Sosyal Mesaj içerikli; serbest olarak tasarımını yaptığım bir afiş.
Link .v1* : https://www.grafikerler.org/afis/8946-a-i-d-s-|-h.html
Grafik Tasarımcı : Sabahattin ÖZLÜ
Programlar : Ps CS4, Ai CS4.
Çözünürlük : 300 DPI (çözünürlüğünde çalışılmıştır.)
Açıklama : Serbest olarak tasarımını yaptığım bir afiş.
Selamlar... Ellerine sağlık, hoş bir çalışma olmuş...
Şu kullandığınız görsel imajları ve buna benzer resimleri bizimle paylaşırsanız seviniriz...
İyi çalışmaları...
Forma konusunda sana söyle bi yardımcı olmak isterim... Bulamazsan kendin yapabilirsin... Mesela kapaklarda dahil tam olarak 244 sayfan var ise... " 1-244, 2-243, 3-242, 4-241 ".... devam ederek formanı yaparsın...
Bu sayıların düzenine göre sayfalarını da istediğin gibi yerleştirebilirsin....
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.