Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

HQ Backrounds 200 JPEG>> 130 MB.

Paylaşım için teşekkürler buse hanım
  2. Fatih Coşkun

corel draw da önlü arkalı broşür hazırlama

sayın Honoria benim çalışmamı gerçekten iyi analiz etmişsiniz ve başarılı bir çalışma ortaya çıkmış şekil itibariyle güzel fakat yazıları yerleştirme bakımından biraz özensiz olmuş tipografiye biraz daha özen göstermelisiniz 1001 direk yazan yer eğer başlıksa onu dahada ön plana...
  3. Fatih Coşkun

Ağustos ayı yarışma sonuçları.

tabi yaşar abi varsa hata yok demektir sağolsun bütün kelime hatalarını bulur kusura bakma yaşar abi benimde gözümden kaçmış:) 1000-1500ü düzeltiyorum 999-1499
  4. Fatih Coşkun

Nostalji...

nerelerden nereye şimdiki istanbala bakın bide ozamana yanlız aklıma gelen ilk şey şu kıyılarda o zamanlardan 5 dönüm tarlam olsaydı oldu ne hikmetse artık:)
  5. Fatih Coşkun

Bir tasarımcı olarak sizi en çok hangi hediye mutlu eder?

benim fazla bir isteğim yok süper bir bilgisayar ve bütün çıkan oyunlara ücretsiz sahip olma:D
  6. Fatih Coşkun

1000 parçalık yüksek kalite görsel

Çok teşekkür ederim süper bir paylaşım olmuş ve + rep
  7. Fatih Coşkun

Ağustos ayı yarışma sonuçları.

@Osman Ozer osman bey öncelikle sizi tebrik ederim bu konuya 453 kişi bakmış + ilk yapılıştada bir okadardır yaklaşık olarak 1000 - 1500 kişinin göremediğini farketmişsiniz bu yüzden benden size + rep sitemizde daha aktif olamanız dileğiyle saygılar...
  8. Fatih Coşkun

Sendikalaşmada devlet eliyle çıkarılan sorunlar

Bunlar daha başlangıç herkes koyun olana kadar bu devam edecek bu bir devlet politakası bu konular biraz siyasi gözükte aslında hepimizi ilgilendiren bir konudur yani siyasetle alakası yoktur Bir zamanlar şöyle bir olay duymuştum Amerikada bir banka fazleri yükseltmiş, sendikalar sivil...
  9. Fatih Coşkun

Satranç Yapımı (Resimli Anlatım)

Yaşar Abi çok iyi olmuş ellerine sağlık abi bide bişey soracam illustratörde persektif açı verebiliyormusun onuda verip yerleştirsen gerçek gibi olurdu:)
  10. Fatih Coşkun

Kozmetik Ürünleri

Paylaşım için teşekküler
  11. Fatih Coşkun

Ceviz, Fındık, Mısır tohumu, Badem Resimleri

Paylaşım için teşekkürler bilal bey
  12. Fatih Coşkun

wolksvagen beetle (Modifiye)

gerçekten iyi bir iş çıkarmışsınız biraz tosbağalıktan çıkmış mini ile vw gibi bişey çıkmış ortaya gerçekten güzel tebrikler
  13. Fatih Coşkun

Selam

hoşgeldiniz umarım faydalı bir beraberliğimiz olur
  14. Fatih Coşkun

köy yardımlaşma dayanışma ve hizmet derneği

bu tür başlıklara pek rağbet edilmez bunun sebebi ise şudur ortada ne bir şekil ne bir isim adres hiçbir yazı yok ne neye göre değelendirilecek kimsenin hiçbir fikri yok bu yüzden sadece konunuza bakılıp geçilir peki ne yapmak gerekiyor öncelikle siz googleden yapılmış dernek logolarına bakıp...
  15. Fatih Coşkun

yeni çalışmalarım umarım beğenirsiniz

Bu çalışmalar bana tanıdık geldi kendiniz yaptığınıza eminmisiniz
  16. Fatih Coşkun

Pano İğnesi Yapımı (Resimli Anlatım)

ders için teşekküler yaşar abi corelin en büyük eksiği bu üçboyut olayı onuda yaparsa baya bir yol katetmiş olur
  17. Fatih Coşkun

Punk is Dead

Çalışmaya baktıkça yeni yeni ayrıntılar görüyorum çok incelikli bir iş olmuş tebrikler cengiz bey
  18. Fatih Coşkun

Ethica Hastanesi afiş çalışması

bencede hastaneler için mavi ve lacivert iyi duruyor elinize sağlık çalışmada 2 tane resim var sağ ve soldada kullanılmış eğer kaliteli resim bulmakta zorlandıysanız sitemizde medikal ile kaliteli resimlerden oluşan 3-4 link olması lazım
  19. Fatih Coşkun

Bal Küpü Yapımı (Resimli Anlatım)

basit ama güzel bir yöntem ve hiçbir iz yok tamamen bütünmüş teşekkürler yaşar abi
Yukarı Alt