Merhaba uzun süredir yoğunluktan dolayı foruma katılamadım. Ayağımızın tozuyla yeni bir çalışma ile yorumlarınızı almak isterim. B2B projesi yeni biten denge bilgisayar firması için kurumsal sayfasının tasarımı. İyi forumlar.
Zemin renkleri daha açık olmalı koyu gri üzerine siyah yazı olmamış. Bizden haberler bölümü boğmuş yazı aralıkları daha geniş olmalı ve yazılar kenarlara çok yakın bir çok yerde hizalamalara pek dikkat etmemişsin. Tipografiye dikkat et uzun metin alanlarındaki yazı karakterlerinin stilini none...
Güzel bir çalışma sadece gradient olan çizgiler kırmızıdan beyaza değilde kırmızıdan renksiz zemine geçiş olsa yani bir ucu transparent olarak olsa sanırım daha güzel olacak gibi nasıl anlattım ben çözemedim ne diyeceğime bulamadım :)
Merhaba öncelikle browserlarda yayın yapmak istiyorsan html5 ile yapabilirsin. PC,Tablet ve mobil olarak ekranları responsive design ile ya da kendi yazacağın bir frameworkle hazırlayabilirsin. iOS ve Android platformları için farklı kod yapıları gerekli ve bu platformlara yüklemen gerek. iOS...
İlk çalışma olmasına rağmen gerçekten iyi bir çalışma olmuş. Boş eleştiren ve kendini geliştirmeden çalışma atanlardan çok daha iyi. Başarıların devamını dilerim.
Çıktığın bu yolda daha ilk engelde eğer bırakmayı düşünüyorsan açıkcası çok geçmeden bırakacağının sinyalleridir. Kimse başarısız değildir. Doğuştan başarısızım yapamam ben beceremem diye bir şey yoktur. Bu işleri kimse doğuştan öğrenmedi. Bir çok profesyonelle bir otur konuş acaba öğrenene...
Fiyatların sonuna birer 0 eklersen birazda olsa daha güzel gözükebilir. web + seo = 100 tl iken web + seo + içerik nasıl 50 tl oluyor artması gerekmiyor mu?
Canım kardeşim belli ki hevesli ve isteklisin ileride belki çok iyi yerlere gelip iyi işler çıkartacaksın. Yıllarını geceni gündüzünü bu...
Buradaki reformer devrim ya da reformcu anlaminda degil yenilikci anlaminda kullanildi. Kartvizitin on kisminin sade olmali diye dusunuyorum yerlesim sıkıcı derken bu konulari acarsaniz sevinirim. Ayni yerlesime sahip trilyon katvizit derken on kisimin karmasik olmamasi ve onemli bilgiler...
çok basit bir yapı entegre edebilirsin bence sanırım id değerlerini yanlış giriyor olabilirsin. Entegre ettikten sonra firebug ile kontrol et. Hata veren yerleri yaz buraya yardımcı olurum. jquery.easing i çekmeden önce jquery-1.9.0 dı sanırım son sürüm bağlanıyorsun değil mi?
Ağır bir cevap olacak ama ortada gerçek işlerin dolaşacağı kanısındayım. Ben bu kiralama yönteminden umutluyum. Her zaman ticari getirisi olan şeylerin götürüsü olması gerekir bu ticaretin kuralı. Burada belki başka kurumlar etkilenebilir. Ama eminim bir önceki sertifika programı ile satılan...
Dün yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşıp hem değerlendirip hem gülelim istedim. Genelde bir işe başladan ya da işi almadan önce müşteri ile görüşmeler istekler neler yapılacağı gibi görüşmeler yapılır. Bazı müşteriler bilinçli ve isteklidir. Kimisi ise ne istediğini tam anlamıyla bilmez ve...
@alibayir
Katılıyorum ve ekliyorum işiniz grafikse ve biraz html öğreniyim ve site yapıyım diyerek girdiğiniz işin ne kadar karmaşık olduğunu anladığınızda kaybettiğiniz onca vakit sonra grafik işlerinize engel olabilir. Kendinizi grafik estetiğinden artık uygulamacı bir yapıya kaydırmaya...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.