Arkadaşım gazete basımı için forumdan pek cevap verileceğini sanmıyorum. Kaldı ki ne istediğini yazmamışsın gazete boyutun, sayfa sayın, renkli siyah beyaz oluşu, kağıt gramı gibi detaylara göre fiyat verilmektedir. İnternetten ya da eş dosttan bu işi yapan basım merkezlerini bul telefonla ara...
üye girişi ve kontrol kısımları için javascript değil asp ya da php kullanarak yapabilirsin. Javascript ile kul.adı şifreyi tutarak giriş yapmaya kalktığında sayfanın kaynağını görüntüle diğen herkes şifreyi görecektir.
E-posta: mail@emrecetiner.com.tr
Telefon: 0535 590 67 76
Aranılan Nitelikler : Orta seviye photoshop ve temel tasarım prensiplerini bilen web ve mobil yazılımlara meraklı. Projelerde görev alıp kendini geliştirmek isteyen.
İşle İlgili Açıklama ...
15.5inc macbook pro retina ekran 2.3ghz 8 gbram 4100 lira bu ara bir daha bulamazsın kısa süreliğine bakmanı tavsiye ederim kısa süre sonra 5.000 lira civarına cıkıcak. Fiyat senin belirlediğinden biraz daha yüksek ama alıcaksan kaçırma derim müthiş bir cihaz. Mac farklıdır bir kere alırsın uzun...
Testleri cihazlar üzerinden yaparsan daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirsin. Live view yazdığın kodları dreamweaver içerisinde de görüntüyebilmeni sağlar. Multiscreen ile de telefon, tablet ve pc deki sitenin görüntülerini içerir. Bu özellik genelde responsive designda kullanılır ama burda da...
Forumda broşür çalışmalarını incelemeni tavsiye ederim. Behance ve deviantart sitelerini de gezmeni tavsiye ederim. Şu an ki hali ile pek iç açıcı durmuyor.
Merhaba arkadaşlar.
27 Ekim 2012 tarihinde pendik ilçesine özel hazırlanmış internet projesini satıyorum. İlgilenemediğim için istekli arkadaşlara devretmek istiyorum. Gerek iş yoğunluğu ve farklı projelere atılma düşüncem var. Sistemi tüm görsel ve yazılımını ben geliştirdim. İçerisinde...
Projeniz için arkadaş değilde arkadaşlar olursa daha sağlıklı olacaktır. Artık kimse tasarım ve yazılım sürecini tek başına yönetmemektedir. Yönetebildiğine inanıp size teklif verecekler için yorum yapmaya bile gerek yok sanırım.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.