Arama sonuçları

1. Emre ÇETİNER

Gazete Baskım İçin Teklif Topluyorum

Arkadaşım gazete basımı için forumdan pek cevap verileceğini sanmıyorum. Kaldı ki ne istediğini yazmamışsın gazete boyutun, sayfa sayın, renkli siyah beyaz oluşu, kağıt gramı gibi detaylara göre fiyat verilmektedir. İnternetten ya da eş dosttan bu işi yapan basım merkezlerini bul telefonla ara...
  2. Emre ÇETİNER

Acil yardım çok önemli

üye girişi ve kontrol kısımları için javascript değil asp ya da php kullanarak yapabilirsin. Javascript ile kul.adı şifreyi tutarak giriş yapmaya kalktığında sayfanın kaynağını görüntüle diğen herkes şifreyi görecektir.
  3. Emre ÇETİNER

Yetiştirilmek Üzere Stajer Grafiker

Şehir: İstanbul Cinsiyet: Bay,Bayan E-posta: mail@emrecetiner.com.tr Telefon: 0535 590 67 76 Aranılan Nitelikler : Orta seviye photoshop ve temel tasarım prensiplerini bilen web ve mobil yazılımlara meraklı. Projelerde görev alıp kendini geliştirmek isteyen. İşle İlgili Açıklama ...
  4. Emre ÇETİNER

hangisi ile web tasarım

Tasarım için photoshop ve illustrator kullanman yeterli. Vektöreller için illustrator. Ps'de vektörel çalışmak zor.
  5. Emre ÇETİNER

Satılık İnternet Projesi

Satış günceldir. Acil satılıktır. Son fiyat 1500 TL.
  6. Emre ÇETİNER

Macbook almak istiyorum... Yardımınıza ihtiyacım var :(

15.5inc macbook pro retina ekran 2.3ghz 8 gbram 4100 lira bu ara bir daha bulamazsın kısa süreliğine bakmanı tavsiye ederim kısa süre sonra 5.000 lira civarına cıkıcak. Fiyat senin belirlediğinden biraz daha yüksek ama alıcaksan kaçırma derim müthiş bir cihaz. Mac farklıdır bir kere alırsın uzun...
  7. Emre ÇETİNER

Şu An Çığlık Atmak İstesen Ne Demek isterdiniz?

ismi bulalım isiiiim
  8. Emre ÇETİNER

Otel broşür çalışması

@Erkal ÇOŞKUN arada sırada şöyle güzel çalışmalarda görelim :) Elinize sağlık.
  9. Emre ÇETİNER

gönder.php ye HTML den checkbox değeri alma

33. Satirda noktali virgulden once bir tirnak daha eklemek gerek
  10. Emre ÇETİNER

33. satır hangisi görebilirsem yardımcı olabilirim.
  11. Emre ÇETİNER

dreamweaver live view ve multiscreen menülerini bilenlerden yardım isitiyorum

Testleri cihazlar üzerinden yaparsan daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirsin. Live view yazdığın kodları dreamweaver içerisinde de görüntüyebilmeni sağlar. Multiscreen ile de telefon, tablet ve pc deki sitenin görüntülerini içerir. Bu özellik genelde responsive designda kullanılır ama burda da...
  12. Emre ÇETİNER

Rica ederim bir de şu şekilde dene foreach ($_POST["yabanci"] as $veri) { $mesajveri.="<b>Yabancı Dil: </b>&nbsp;. $_POST["veri"] . ", "; }
  13. Emre ÇETİNER

foreach ($_POST["yabanci"] as $veri) { echo $veri.'<br>'; } $mesajveri.="<b>Yabancı Dil: </b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;". $_POST["veri"] . "<br/>";
  14. Emre ÇETİNER

Broşüre acil yorum

Forumda broşür çalışmalarını incelemeni tavsiye ederim. Behance ve deviantart sitelerini de gezmeni tavsiye ederim. Şu an ki hali ile pek iç açıcı durmuyor.
  15. Emre ÇETİNER

Satılık İnternet Projesi

Merhaba arkadaşlar. 27 Ekim 2012 tarihinde pendik ilçesine özel hazırlanmış internet projesini satıyorum. İlgilenemediğim için istekli arkadaşlara devretmek istiyorum. Gerek iş yoğunluğu ve farklı projelere atılma düşüncem var. Sistemi tüm görsel ve yazılımını ben geliştirdim. İçerisinde...
  16. Emre ÇETİNER

Arkadaslik sitesi tasarim

Projeniz için arkadaş değilde arkadaşlar olursa daha sağlıklı olacaktır. Artık kimse tasarım ve yazılım sürecini tek başına yönetmemektedir. Yönetebildiğine inanıp size teklif verecekler için yorum yapmaya bile gerek yok sanırım.
  17. Emre ÇETİNER

Site Uzantısı Problemi

htaccess dosyası içerisine 404 hata sayfalarını yönlendirme yapman gerek.
  18. Emre ÇETİNER

17.000 den fazla insan hayvan bitki trafik uyarı sembol inanç vektörleri...KOTA DOSTU

Dostum bir çoğu kaldırılmış. İndirebildiklierimden de .cmx uzantılı dosyalar var hiç bir imaj bulamadım ben mi yanlış yapıyorum?
  19. Emre ÇETİNER

merhabaa:D

Aramıza hoş geldiniz.
  20. Emre ÇETİNER

Yeni Web & Mobil Site Çalışmam

Tam Boyut Masaüstü Ekranı Dizüstü Ekranı Mobil Site
Yukarı Alt