Merhaba benim gözüme otelden çok bir Atasay, Koçak Gold gibi kuyumcuya gidecek bir logo gibi geldi bana. Apart otel için daha sade ve farklı renkler seçilebilir bence. İncelemen için burj al arab, hunt & harris, aaj propery gibi otel logolarını inceleyebilirsin. Fena değil ama bu haliyle bence...
ftp bilgileri tarafınıza verildi ise FileZilla(ücretsiz) programını indirdikten sonra ftp bilgilerinizle hostunuza bağlanıp dosyaları bilgisayar ortamınıza yüklemeniz gerek. Hazır sistem olduğunu düşünerek yazılımlar size karmaşık gelecektir. Web kodlarında en ufak noktayı yanlış yazmak tüm...
Amacım konunuzu kesinlikle baltalamak değil tekrar hatırlatır ve bol kazançlar dilerim. Sade size değil bu işle meşgul herkes için geçerlidir yazım.
Konumuz piyasa ve piyasanın altında ücretler yüzünden mağdur kalanlar tasarım ve yazılımcılar. Yıllarımı bu işe verdim ekmeğimi buradan...
cms sistemi de olsa verdiğiniz fiyat gerçekten piyasayı öldürmekte. Bu fiyatlara iş yapmanız ileride müşterilerinize yüksek fiyat verdiğinizde nedenlerini açıklamakla geçecektir. Bir çok firma cms sistemi üzerine özel tasarımlar yapıp uygulamakta. Bırakın özel cms sistemleri joomla, wordpress...
Site adresindeki yazı karakteri biraz daha araları daraltılmalı. Yukarı çok yaslanmış bir tık aşağı olsa bir de daha farklı bir font seçimi ile daha güzel olacak gibi kişisel yorumum. İyi çalışmalar.
Dikkat edilmesi gereken noktalar var. Logonun arkasındaki beyaz ışık ve arka zemindeki mavilik logodaki yazıdaki turuncu ve mavi yazıyla uyuşmamış o kısım açık gri tonlarında ya da beyaz olabilir. Logo daha okunabilir. Keza logo boyutuda orantısız duruyor. Biraz daha üzerinde durulup titiz bir...
logo ve bazı görsellerin boyutları sorunlu. Sitede hiç metin alanı yok sadece görseller mevcut. Çalışman daha çok el ilanı ya da broşür gibi duruyor. Alt kısımdaki yazıların fontlarını ufaltabilirsin.
öncelikle bir web sayfasını tasarlarken dikkat edilmesi gereken temel unsurlar boyutlardır. Hazırlanacak web sayfasının diğer ekranlar için sabit bir değer içerisinde hazırlanmasıdır. Örn: 1600px şu an için 1920px en yüksek ekran boyutunu baz almalısın ancak bunun 1000px lik kısmında çalışmanı...
Haklısın yalnız bir çok proje ve işler ile uğraşıyorum ve ilgilenemiyorum. Farklı bir proje için şu sıralar biraz nakite ihtiyacım var. Bu son verdiğim fiyatın altına vermeyi düşünmüyorum. Eğer nakit sıkıntısını atlatırsam satmaktan vazgeçeceğim.
psd dosyası 2 adettir çevirilecek html,css,jscript komponentleri ile 50 adet sayfayı buluyordur. Bu iş için ayırdığımız bütçe 500 tl diyince düşüp bayılan yazılımcı devam edemiyince yenisini arıyorlardır. Kime tuturursa tutturdukları da istediklerini vermiyordur vs vs. kısır döngüye girmiştir.
Müşterin senden web sitesinin mobil cihazlarda da kullanabilir olmasını istiyordur. Mobil Site yani. Bunun için mobil site diye aratıp örnek çalışmalara bakmanı tavsiye ederim. PSD çalışmanı 320x640px olarak standartta çalışıp bunun yazılım sürecinde büyük ve daha küçük boyutlar için...
@Selim Sezgin
beğenilen çalışmalar derken burayı yarışmaya çevirip hazırlanacak logoları görmek istiyorsunuz sanırım ücret vermeden.
Çalışma sahipleriyle daha sonradan diğer işlerde yapılacaktır. Bu söz bu işi yap sana referans olur beğenirsek diğer işlerimizi yaptırırızdan farkı yok. Yaz...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.