Arama sonuçları

1. Emre ÇETİNER

Merhaba

Keyifli forumlar. Aramıza hoş geldiniz.
  2. Emre ÇETİNER

Sanal Modifiye Çalışmam

gti jantları olsaydı daha hoş olurdu sanırım. Renkte hiç olmamış gibi. Yapım olarak güzel herhangi bir hatası gözükmüyor.
  3. Emre ÇETİNER

Kadiköy Akçay aparatmanı

güzel çalışma tebrikler.
  4. Emre ÇETİNER

Bir sorum var?

mock up olarak forumda aratırsanız örnekler mevcut.
  5. Emre ÇETİNER

htm

Aşağıdaki linkten indirebilirsin. indir
  6. Emre ÇETİNER

htm

Burçalara tıklandığında bilgi vereceğin birer adet sayfa hazırlayarak işe başlayabilirsin. Daha sonra jscript ile optionlar seçilince gerekli sayfaya yönlendirme yapabilirsin. Ya da optionlar seçilince popup açabilirsin. Sana kalmış nasıl istersen.
  7. Emre ÇETİNER

Tasarımım İzinsiz Kullanıldı

Şimdi şöyle bir durum var. İşi size verdiklerine dair bir kanıt yok. Herhangi bir ödeme de söz konusu değil. Yaptığınız çalışmanın bu şekilde bir anlamı var mı onuda bende pek bilmiyorum. Nike'ın logosunun aynısı çizip bu çalışmayı bana yaptırmışlardı ama paramı ödemediler diye gitsem ve elimde...
  8. Emre ÇETİNER

Bu işte En İyisi mi Olmak İstiyorsun?

Güzel bir yazı. Hedeflerinden hiç şaşma zamanla daha iyi yerlere geleceksindir. Bu sadece web tasarım için değil bir çok alan için geçerli. Hangi işi yaptığın değil işini nasıl yaptığın daha önemlidir.
  9. Emre ÇETİNER

Gayda İnşaat İçin hazırladığım logolar ve 1. seçilen logo....

@Dinear Kazanan logo ile sizinkiler benzer bir esinlenme var gibi?
  10. Emre ÇETİNER

Bilinçsizlik mi? Cahillik mi? Uyanıklık mı?

Bilemiyoruz insanların alnında birşeyler yazmıyor toplantı yapmak istiyorlar gidiyorsun sonuç işte. Trajikomik yapacak pek birşey yok gibi. Bu sektör uzun yıllardır var ve hep olacaktır ama ilerleyemiyoruz saplanmış kalmışız. Her yıl yeni yeni girişimcilik projeleri kampanyaları görüyoruz. Ama...
  11. Emre ÇETİNER

Bilinçsizlik mi? Cahillik mi? Uyanıklık mı?

Konuya ülkemizi ele alarak başlamak istemiyorum ama bu ülkede yaşadığımız ve bu ülkede bu durumlarla karşılaştığımız için ülkemiz üzerinden yorumlayarak anlatacağım. Belki bir çok ülkede bu durum yaşanmaktadır. Ancak benim bu tarz bir yurtdışı tecrübem olmadığı için fikir sahibi değilim. Bu...
  12. Emre ÇETİNER

Tasarımım İzinsiz Kullanıldı

Çalışmayı size verdiklerine dair mail ya da yazılı belgeniz var mı? Tarafınıza bir kapora ücreti ödendi mi?
  13. Emre ÇETİNER

Gayda İnşaat İçin hazırladığım logolar ve 1. seçilen logo....

Calismalarinizi inceledim. Benimde gozume secilen logo daha guzel geldi. Tabiki cok iyi bir calisma degil ama benimde secimim secilen logo olurdu.
  14. Emre ÇETİNER

Tipografi

Diger tipografi calismalarina gore farklinolmus begendim elinize saglik
  15. Emre ÇETİNER

2 Yıllık Grafik Tasarım Okuyan Mevcut mu Aramızda?

Maltepe universitesi. Ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Gordugum kadariyla ozel universite olarak grafik ve gorsel iletisim okunabilecek tek universite bilgi universitesi gerek ogretmenler ve imkanlar acisindan cok cok iyi. Ulkemizde aci gercek okuku bitirdikten sonra bu bolumlere mahsus is...
  16. Emre ÇETİNER

Web Arayüz Çalışmaları | Sedat Gül

Güzel çalışmalar elinize sağlık Sedat Bey.
  17. Emre ÇETİNER

2 Yıllık Grafik Tasarım Okuyan Mevcut mu Aramızda?

4 yıllık görsel iletişim bitirdim. Grafik bölümüne geçmek istiyordum ama kısmet olmadı. Görsel iletişimde de bir çok yan alanda bilgi edindim. Merak ettiğin ne? Bir çok arkadaşım vardı grafik bölümünde belki yardımcı olabilirim.
  18. Emre ÇETİNER

Freelancer Kurumsal Kimlik Çalışmam

Uzun süredir vakit bulumayıp güncelleniyor yazısı ile öksüz kalan mobil sitemdeki çalışmalarım sayfası için sonunda keyifli bir portfolyo gezintisi için iPhone'la gelen dokunmatik slayt geçişi uygulamak güzel oldu sanırım. jQuery ile epey bir kod yazmak gerekti değerli forum üyelerinin yorumuna...
  19. Emre ÇETİNER

Logo çalışması

@Osman Sudaş İyi birini bulma, işin sürekliliğini sağlamak ve kişiyi tartmak için yapılacak bir çalışma görmeye gerek yok. Kişinin referanslarını inceleyin gerekli görüşmeler ile bilgisini anladıktan sonra sürekli çalışabilirsiniz zaten.
Yukarı Alt