Arama sonuçları

1. H

Hueco Mundo'dan...

Burayı (yani yukarıdaki Hueco'yu) seviyorum. O yüzden çizdim ve buraya, isteyerek ve bilerek sadece bunu koydum. Arkaplanını bilerek beyaz bıraktım ve hiç dokunmadım. Çünkü ben burada aslında sadece Beyaz Arkaplanı paylaştım. "öyle ki bazen bir göz çok şey anlayabilir gördüğü diğer gözden..."...
  2. H

Neliel Karakalem Çizim & Dijital Renklendirme Hızlı Video (CorelDrawx7)

Storyboard: Neliel'in Itsugo'su... Neliel en ağır silahlarıyla Nnoitraya saldırdı, çok da darbe verdi, sonra koştu ve tüm aşk haliyle itsugo'suna sarıldı, sıktı, onu sevdi... Akşam bu çalışmanın sadece arkaplanını yayınlamıştım, şimdi ise bitirdim ve çalışmanın tamamını paylaşıyorum. Neliel'i...
  3. H

Hueco Mundo'dan...

Bu ne tablo ne bir eser. Sadece bir gözlem, öyle ki bazen bir göz çok şey anlayabilir gördüğü diğer gözden ve bu çekilmez bir hale yolculuktur aslında ki ancak mutlusundur her şeye rağmen... Hueco Mundo, kafadan çizim...
  4. H

Bana Yardım Edebilcek Varmı ?

Merhaba; bunu şu herkesin uzman olduğu Photohop ile yapın ondan anlıyorsanız. örneğin pentool ile prizmanın her bir yüzeyini çizin sonra gradient uygulayın her bir yüzeye ışık gölge için , buradakini inceleyrek uygulayın gradienti , kolaylık olur size.
  5. H

İllustrator büyük dosyalarda çalışmak

Alkışa şayan : )
  6. H

Usb diske Windows 8 kurmak

Merhaba Sedat, Windows'un kendi yazılımı var: www.microsoftstore.com/store/msusa/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool İndirip kurun, sizi kendisi yönlendiriyor zaten. Boot işlemlerini bildiğinizi varsayıyorum, sıkıntı olursa yazın yardımcı olmaya çalışırım.
  7. H

Merhabaaa ; Ben sizi yanlış anlamadım, siz ne yazdıysanız ona göre cevap yazdım, bakın yazmışsınız ki: "Misal şunu yapmak, benim için hayalden de öte.. Ders izlenmiyor ki olan dersleri indirdim fakat yok yok." Yazmışım ki: "Hayalden öte dediğiniz şey çok zor değil ki, bunu yeniden çizmek ve...
  8. H

kafanızdan Işık ve Gölge tayin edemezseniz ben yerlerini belirtip yüklerim yeniden. iyi çalışmalar.
  9. H

Hayalden öte dediğiniz şey çok zor değil ki, bunu yeniden çizmek ve renklendirmek çok basit. Burada sorun şu ki siz 1. basamaktan 3. basamağa atlamak istiyorsunuz, size bu çalışmanın hayal gelmesi ve çok zorlandığınızı düşünmeniz bu yüzden. Eğitimlerde bir kademe olur ve öğrenci bu müfredata...
  10. H

Tamamen Kafadan Çizim (siyahkalem)

Teşekkür ederim Kemal Bey, burada bi deneme yaptım aslında, referansa bakmadan aklımda kaldığıyla çizebilecek miyim diye, hafızam kuvvetli sanırım, ışık bilgimin de faydası oldu, bayağı bişeye benzedi ama sıkıntı çoook daha : )
  11. H

Kafadan Çizim , Güzel Kız (Karakalem)

Bunu tamamen hayal dünyamdan uydurdum, çok manga okuyup çok anime izlediğim için çoğu teknik beynime yerleşmiş, yavaş yavaş çizimlerimi geliştiriyorum, henüz yolun çok başındayım ve hatalarım var bunu da biliyorum ancak yine de kendimden beklemediğim çizimler yapabiliyorum, bu da bana ümit...
  12. H

Grafikerler.org

O halde neden yazdınız?
  13. H

-

Hımm, iyi ancak dia'lar biraz daha portakala çalmalı.
  14. H

Tamamen Kafadan Çizim (siyahkalem)

Madarame ikkaku, aklımda kaldığı kadarıyla çizmeye çalıştım...
  15. H

Numaracı ...

İlk videoda son saniyelerde kızın annesi yerden terlik alıyodu farkettiniz mi , bence komik olan o : D
  16. H

Bütün Grafik Çalişmalarim

Henüz yol başı görünüyor çalışmalarınız. Umarım daha iyilerine de imza atarsınız.
  17. H

Kendimi Manga Tarzı Çizmeye Çalıştım (Karakalem)

Omuzüstü Bakış... hehe!... (Tamam kafa biraz küçük kalmışşş )
  18. H

Adil Kullanım Kotası kaldırılsın imza kampanyası

Hat üzerinde adil denge yığılımının gerekliliğine dem vurularak uygulanan bu prosedür esasında tamamen ÇAKALCA hazırlanmış bir pazarlama politikasıdır. Şimdi pazarlama şekillerindeki çelişkiye bakalım. 8 Mbit sınırsız aylık 50GB adil kullanım sınırı. Siz bu cümleden bir şeylerin sınırsız...
  19. H

MegaPofuduk Silikonlu TV Koltuğu (Tasarım Ufkumdan Bir Kare) :P

Öyle yazmışsınız ki sanki anatomisini siz düşünüp çizdiniz : )
  20. H

karikatürler

Fön makinesi çok yaratıcı bir fikirdi... Ama karikatürlerden birini beğenmedim ve değiştirdim...
Yukarı Alt