Arama sonuçları

1. H

Reklam Çalışması

Daha iyi olacak zamanla
  2. H

Adobe ndesign Eğitim Setini izleyebilirsiniz

Şimdi kontrol ettim, eğitim ücretsiz. Siz sayfaya Guest olarak baktığınız için tüm videoları aktif olarak göremediniz sanırım. Erken karar vermemek gerekir : ) Normal üye olarak ücretsiz izleyebiliyoruz.
  3. H

Amd Fx 8 - Maya Render

Dün yarım kalmıştı vakit azlığı nedeniyle, biraz düzenledim...
  4. H

Amd Fx 8 - Maya Render

Maya'da ışık etüdü... (Stüdyo ışıklandırmasına alışabilmek için referans bir obje modelledim ve denemeler yaptım) Program: Maya - Photoshop Motor: V-Ray Model: Hakan Render: Hakan Referans: Google Süre: 25 Dk.
  5. H

4 Gb Ekran Kartlı Notebook Grafikte Nasıldır ?

4GB ekran kartı olunca sorunlar çözülüyor mu? Tüm özelliklerini yazmalısınız.
  6. H

Kartvizit nasıl yapılmalıdır, nelere dikkat edilmelidir.

Yazımız 2009'a ait, belki bu yüzden : ) Daha gelişmiş bir versiyonunu yakın zamanda anlattık zaten resimli olarak, biliyorsunuz. Biz böyle mutluyuz, fayda fayda fayda... Ben kendi adıma rica ederim.
  7. H

Poster Çalışması

@alcoholove Onu anladım zaten evvelden, işin süresi bitmiş. Ancak işin süresi bitmişse benim tarihe dikkat edip etmemem size bir şey kazandırmayacağı gibi bunu bana yazmanızın da bir anlam taşıdığını düşünmüyorum : ) "Seneye göre mi yorum yapıyoruz" daki kastım oydu. Tarih şu aşamada bu açıdan...
  8. H

Yarim Istanbul Güzel Istanbul...

Neden böyle tepki verdiniz anlayamadım. Neyse, bildiğiniz gibi devam edin, iyi çalışmalar.
  9. H

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydınlar...
  10. H

Yarim Istanbul Güzel Istanbul...

Hazırladığınız işleri bir kalıba sokma eğilimi göstermeniz sizin için daha faydalı olacaktır. Mesela bu nedir, ebatı nedir vb...
  11. H

Grafik Tasarım ?

Ben daha bugüne kadar adam gibi eğitim veren bir grafik tasarım kursuna şahit olamadım. Vardır ama denk gelebilme olasılığı %5. O yüzden kursa gidince bu işin sırrını öğreneceğimiz kanısına kapılmayalım. Hatta komedi şeyler öğretiyorlarmış ya... E program bilmek şart zaten, kursta size karakalem...
  12. H

Yardim: Yeni Pc Konfigürasyon

En başta 2.500 lira yazdığınızı okudum. Beni 3-4 yıl götürsün diyebileceğiniz sistemi yukarıya yazdım. Ortalama 4 ya da 5000 lira civarında olmalı, tam emin değilim. Ama bu Intel - Asus - Nvidia bir sistem. Ha siz derseniz yok bu bana fazla o halde AMD (cpu)- Gigabyte - AMD(Grafik Kart) bir...
  13. H

Bir Kartvizitin Müşteriye Kadar Baştan->sona Evreleri (eğitim)

Teşekkürler Adem Bey, pratik her şeydir. Teşekkürler Bekir Bey, amacımız bu zaten, fark yaratabilmek : ) Teşekkür ederim Nur Teşekkür 5213, umarım faydasını görürsünüz.
  14. H

Yardim: Yeni Pc Konfigürasyon

Buyrun, Grafik programları için ideal bir sistem dizmeye çalıştım: Anakart Asus Z97-PRO(WI-FI AC) Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz Ram G- Skill 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 1866MHz Kasa Cooler Master RC-P100K 700W MidT ATX Optik Asus DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA Ekran Kart ZOTAC...
  15. H

A5 arkalı önlü / paylaşım olsun...

Çok beğendim gerçekten.
  16. H

Size de çok teşekkür ederim sayın ŞENER. Mesajlarımız çakışmış.
  17. H

Rica ederiz arkadaşım, her yeni adayın merak ettiği bir süreç olduğunu tahmin edebiliyorum... *** Rica ederim Murat Bey, aslında gerçekten bana değil Ömer Bey'e de teşekkür edilmeli zira gerçekten bana bu "süreç" fikrini kendisi sundu. Onun bu "Forumum Faydalı Olsun" çabasını zaten hep...
  18. H

Merhaba; Yine yeni bir grafikerler.org eğitiminden herkese selamlar, Hakan ben. Bu başlık altında sizlere bir kartvizitin en baştan tasarlanıp son kullanıcıya kadar geçirdiği (Not: Bu eğitim tamamen grafikerler.org adına Ömer Bey teşviğiyle tarafımdan hazırlanmıştır) evreleri anlatacağım...
  19. H

Kullanıcı Adı Ve Şifre Bulma...

" admin admin " şeklindedir genelde.
Yukarı Alt