Şimdi kontrol ettim, eğitim ücretsiz. Siz sayfaya Guest olarak baktığınız için tüm videoları aktif olarak göremediniz sanırım.
Erken karar vermemek gerekir : )
Normal üye olarak ücretsiz izleyebiliyoruz.
Maya'da ışık etüdü... (Stüdyo ışıklandırmasına alışabilmek için referans bir obje modelledim ve denemeler yaptım)
Program: Maya - Photoshop
Motor: V-Ray
Model: Hakan
Render: Hakan
Referans: Google
Süre: 25 Dk.
Yazımız 2009'a ait, belki bu yüzden : ) Daha gelişmiş bir versiyonunu yakın zamanda anlattık zaten resimli olarak, biliyorsunuz.
Biz böyle mutluyuz, fayda fayda fayda...
Ben kendi adıma rica ederim.
@alcoholove
Onu anladım zaten evvelden, işin süresi bitmiş. Ancak işin süresi bitmişse benim tarihe dikkat edip etmemem size bir şey kazandırmayacağı gibi bunu bana yazmanızın da bir anlam taşıdığını düşünmüyorum : )
"Seneye göre mi yorum yapıyoruz" daki kastım oydu.
Tarih şu aşamada bu açıdan...
Ben daha bugüne kadar adam gibi eğitim veren bir grafik tasarım kursuna şahit olamadım. Vardır ama denk gelebilme olasılığı %5.
O yüzden kursa gidince bu işin sırrını öğreneceğimiz kanısına kapılmayalım. Hatta komedi şeyler öğretiyorlarmış ya... E program bilmek şart zaten, kursta size karakalem...
En başta 2.500 lira yazdığınızı okudum. Beni 3-4 yıl götürsün diyebileceğiniz sistemi yukarıya yazdım. Ortalama 4 ya da 5000 lira civarında olmalı, tam emin değilim. Ama bu Intel - Asus - Nvidia bir sistem. Ha siz derseniz yok bu bana fazla o halde
AMD (cpu)- Gigabyte - AMD(Grafik Kart) bir...
Teşekkürler Adem Bey, pratik her şeydir.
Teşekkürler Bekir Bey, amacımız bu zaten, fark yaratabilmek : )
Teşekkür ederim Nur
Teşekkür 5213, umarım faydasını görürsünüz.
Rica ederiz arkadaşım, her yeni adayın merak ettiği bir süreç olduğunu tahmin edebiliyorum...
Rica ederim Murat Bey, aslında gerçekten bana değil Ömer Bey'e de teşekkür edilmeli zira gerçekten bana bu "süreç" fikrini kendisi sundu. Onun bu "Forumum Faydalı Olsun" çabasını zaten hep...
Merhaba;
Yine yeni bir grafikerler.org eğitiminden herkese selamlar, Hakan ben.
Bu başlık altında sizlere bir kartvizitin en baştan tasarlanıp son kullanıcıya kadar geçirdiği
(Not: Bu eğitim tamamen grafikerler.org adına Ömer Bey teşviğiyle tarafımdan hazırlanmıştır)
evreleri anlatacağım...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.