Arama sonuçları

1. Fatih Çelikhan

benden bir kampanya afişi daha :)

@Emine Şahin üzgünüm bence resmi büyütüp bi bakmayı dene, hatta karşılaştırma yapabilmek için hemen bi kırtasiyeden küçük bi puzzle alıp karşılaştırmanı öneririm. :)
  2. Fatih Çelikhan

imsakiye tasarımım

@boombasticlove Buyrun bakalım; Bon Bin Yılın Yorumunu yapmış arkadaşımız. Ayrıca tebrik ediyorum sizi....
  3. Fatih Çelikhan

yeni hazırladığım kampanya afişi...

bence açamaya gerek yok derim çünkü kimsenin bunu anladığını sanmıyorum. Siz zaten bunları biliyorsunuz bunları size anlatmam tereciye tere satmam gibi birşey olacaktır. Bunun gibi çok konu açılmıştı zamanında ama ne yazık ki hepsi kayıp oldu gitti. o yüzden bu kısa mesajı okuyup anlayanlar...
  4. Fatih Çelikhan

6 dk 18 saniye içinde yaptığım bir çalışma

6 dk küsür saniye MARİFET Mİ.....
  5. Fatih Çelikhan

Burada size yazılan bir yazı değildi.... bir kaç konuya sizin, eminecik ve c200'ün yer aldığı bir kısa tartısmaya yönelik yazılmış bir yazıdır. sizin iddanız yok zaten.
  6. Fatih Çelikhan

benden bir kampanya afişi daha :)

Önceki çalışmaya nazaran daha güzel bi çalışma bence. Ama burada gördüğüm ilk şey Puzzlle parçaları üzerinde biraz daha çalısmalısın. Birleşim yerlerine dikkat edersen tam uyumlu değil. Birde özellikle üst kısımdaki renkler pek hoş durmamış gibi geldi bana. Tasarım genellikle gri ağırlıkla...
  7. Fatih Çelikhan

Sayın Uluırmak... Burada yaptığım eleştiriler çoğu zaman insanların birazcık gücüne gidiyor ve savunma durumuna geçiyorlar. Öncelikle şunun bilinmesini isterim, her zaman biz doğru olmayabiliriz. Kesinlikle. Burada fikir alış-verişi yaparak, yaptığımız işlerde bizim göremediğimiz yanlışları ve...
  8. Fatih Çelikhan

tek renk logo çalışmam

alttaki sadece GÖKMAK yazısını kullansan bence cok daha tatlı olur. üstelik her renkte tam uyum saglar ve her yerde tabi... bir afişte, bir kartviztte nebilim bir promosyon kalemi üzerinde tasavvur et logolarını. ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksındır.
  9. Fatih Çelikhan

konser emre aydına yapmış olduğum afiş

afiş mi????????? ilginç? kusura bakmayın ama afişten çok mahalle bakkalının Ramazan paketi duyurusu el ilanı gibi olmuş.... emrenin yerinde olsan bu afişi görsem çıkmazdım sahneye. yinede eline sağlık ne diyelim bukadar yazıyı ve logoyu bir araya getiremeyenler de var memlekette...
  10. Fatih Çelikhan

Evet haklısınız alttaki resimler bana görede işi öldürmüş resmen. Ama mademki müşteri böyle iste bende gördüklerimi söylemeden duramam. İlk önce zarif bir çalışma. her nekadar müşteri kitlesi bu tarz bir tasarıma pek yanaşmasa da güzel. renk iyi oturdu. ama dediğim gibi elektrikle ilgili priz...
  11. Fatih Çelikhan

Photoshopta pattern yükleme sorunu

.ai ve .eps uzantılı dosyalar vektorel çizimler olduğu için bunlar illustratorde kullanmak en mantıklısıdır aslında... ama illa ki PS 'te pattern olarak tanımlamak istiyorsanız işiniz bir kaç adımdan geçmektedir. 1. Öncelikle pattern yapmak istediğiniz .ai veya .eps dosyanızı PS yardımı işle...
  12. Fatih Çelikhan

Ağız ve Sağlık Merkezi Broşür Çalışması

sadece 2 noktaya dikkat çekmek istiyorum: 1. si Klinikte verilen hizmetler yazıları birbirine çok yakın geldi bana... önerim: 1 punto küçültüp, azıcık satır arası acılsa bence daha hoş olabilirdi. tabi bir de majiskül yazılması zorunlumuy du bilemiyorum ama baş harfleri büyük normal yazım...
  13. Fatih Çelikhan

yaprak ofset logo çalışması

:) hey allahım boşa yazıyorum sanırım. gayet açık ve net bi şekilde yukarıda ornekleri ile anllattım eğer bu rağmen yazdıklarım anlaşılmıyorsa dıyecek bişeyim olamaz ne yazık. Sadece kolay gelsin ve başarılar demek dışında.
  14. Fatih Çelikhan

CorelDraw Menünüzü Düzenleyin

@sera Corel kullanıcı değilim ve şuan bulunduğum yerde corel yok bakamıyorum ama yine yukarıda belirtilen menude Tools panelinde Workspace bölümünde Reset Workspace diye bişey olmalı Workspace sizin programınızdaki alet ve menulerin bilgisinin saklangığı yerdir dolayısı ile reset workspace...
  15. Fatih Çelikhan

kolay gelsin.
  16. Fatih Çelikhan

Peki bizim işimiz acaba kasaplık olsaydı Kanlı Revanlı Bi Koç kafası mı kullanacaktık???? yani pek anlam veremiyorum illa mesleğimizle ilgili bir figürü aramak ya da kullanmak zorunda mıyız? ya da firmanın baş harflerini kullanarak bi logo yapmak zorunda mıyız???? O zaman bi taşıma şirketimiz...
  17. Fatih Çelikhan

quakta yazı metinleri "Find/Change" (yardım)

Gunaydın ny1970 Quark biraz anlaşılması zor bir mantığa sahiptir. Bu nedenle fazla bilmiyorum ama yinede sizin için araştıracağım. Yalnız şu var ki sorunuzu tam olarak anlayamadım. Yapmak istediğiniz ya da yapamadığınız şeyi biraz daha ayrıntılı anlatabilirseniz yardımcı olmaya...
  18. Fatih Çelikhan

merhabalar

@suleymankoklu hoşgeldin demenin haricinden bir de; hadi bizi sorulara boğ biz de sana yanıt verelim, hem biz bilgimizi tazelemiş olalım hem de sizin gibi birini kazanmış olalım..... demek lazım :D
  19. Fatih Çelikhan

Merhaba Ben Doğan abiniz

Hoşgeldiniz... Doğan Abimiz. Umarım sizin bilgi ve tecrübelerinizden hepimiz faydalanabiliriz. Bi abilik yapıp paylaşırsanız tabiki. iyi forumlar.
  20. Fatih Çelikhan

Corel Draw'da Tablo Nasıl Çizilir?

Teşekkürler
Yukarı Alt