Arama sonuçları

1. Fatih Çelikhan

Süper Tasarımlar

koltuklar, halı ve akvaryum ilgimi çekti. bu akvaryuma benze bi tane ben yapmaya calışmıstım gençliğimde elimi kestim. korktum bidaha yaklaşmadım cam malzemelere
  2. Fatih Çelikhan

Corel Draw'da Tablo Nasıl Çizilir?

Rica Ederiz.... Katkımız olduysa... arzu edersen bir de nasıl çözümlediğini bizimle paylaş ki merakta kalmayalım.
  3. Fatih Çelikhan

freehand soru ve sorunlarınızı Burada cevaplayalım.

indirdiğiniz clip artlar freehand'de herhangi bir yere yüklemenize gerek yok. Kullandığınız freehand'in versiyonuna göre desteklediği formatları File menüsünden Import komutunu kullanarak çağırabilirsiniz ve üzerinde çalışmalar yapabilirsinizz. Herkes yazmış. Bende ufak bi konuya değineyim o...
  4. Fatih Çelikhan

Corel Draw'da Tablo Nasıl Çizilir?

mona lisa'nın tablosunu sormadığın kesin ama ne toblosu yapmak istediğini belirtmezsen sanırım yardım alamazsın
  5. Fatih Çelikhan

Selam

Aramıza hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim.
  6. Fatih Çelikhan

freehand soru ve sorunlarınızı Burada cevaplayalım.

Nasıl bir cep tasarlamak istiyorsun? Onu bir belirlemmen lazım. Yani dosyanın cep kısmının ayrı bir kesimle daha sonradan dosyaya yapışacak mı yoksa dosya ile bütünleşik mi olacak? cep kısmında kartvizit kesimi veya baskı olacak mı bu konularda bizlere bilgi verirsen eminim daha çok yardım...
  7. Fatih Çelikhan

blister ambalaj tasarımlarım

sade, basit, anlasılır ama bir okadar güzel bi çalışma... eline sağlık
  8. Fatih Çelikhan

Mac mi? Pc mi?

kıyas yapabilmek için iki farklı şeyin karşılaştırılması gerekir. PC ve MAC mi sorusunu yanıtlayabilmeniz için öncelikle her iki platformuda kullanmış, iki platform arasındaki artı ve eksileri görebilmiş olmamız gerekir. bu güne kadar ben karşılaştığım tüm forumlarda, birebir sohbetlerde...
  9. Fatih Çelikhan

İndesign

indesign in asıl amacı tasarım ya da illustrasyon yapmak değildir. programlar amacına yönelik yapılmalı ve kullanılmalıdır. indesgn bir dizgi - mizanpaj programıdır. ama kısadan hisse vektörel çizimeleri alması mümkün değil mi?? hayır tabiki değil ama biraz uğraşmak gerek. mesela en sağlıklı...
  10. Fatih Çelikhan

Kum Saati, Saat, Eski Saat Fotoğrafları ÇOK KALİTELİ

Dikkatle bakınız lütfen, Köpekler dört ayak üstünde duruyorlar, Kediler ise oturmuş durumda ve daha tombul görünüyorlar....
  11. Fatih Çelikhan

@shereen rica ederim ne demek.... biz bunun için buradayız.
  12. Fatih Çelikhan

@shereen kutuların içerisine, size verilen kodlarda SADECE KEDİ olanları yazınız.....
  13. Fatih Çelikhan

Sitemizin yeni hali

uyarılarınızı gördüm. ama benim anlatmak istediğimi sanırım tam anlamadınız. GRAFİKERLER'e yakışır bir editleme yapabilirdiniz sanırım. bunun haricinde sizin temadan önce daha çok şeye dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatmak isterim. kolay gelsin
  14. Fatih Çelikhan

Sitemizin yeni hali

kusura bakmayın ama hazır bir tema üzerinde renk değiştirip kullanmak bence yeni hal değil sadece bahar temizliği olarak adlandırılır bana göre. en başından bu yana biraz daha ciddi yaklaşın olaya bence. size zamanında bahsettiğim gelişmelere bi önem vermek gerek bence. acele etmeyin. basamak...
  15. Fatih Çelikhan

Maatbacılık adına 128 sayfalık bilgi

rapidden 1 dosya indirdikten sonra yaklaşık 70 dk sınra ancak yeni bir dosya indirebilirsiniz. tabi premium uye değilseniz. bunu aşmak için ya ip değiştirici programlar kullanın ki bunu tavsiye etmem çünkü çok yavaşlar internetiniz. en iyi yöntem modemi kapayın ve bir süre beklerin (5-10 sn...
  16. Fatih Çelikhan

yardımınız lazım

harıka çözdük gibi..... :) istersen bir de uyarıda ne yazıyor onu bilelim
  17. Fatih Çelikhan

yardımınız lazım

dostum açamamak derken corel bunu yaparken mesaj felan verıyor mu JPG resmının farklı bir (coklu yani animasyonlu veya bit derinliğinini farklı olması gibi) özellikleri olup olmadığını bilmek gerek
  18. Fatih Çelikhan

Dergi kapağı yapmak?

@melore İndesign diyen biri. tek kelime ile harikasın arkadaşım.
  19. Fatih Çelikhan

Logo hangi programda yapılmalı

COREL miiiii...... elin adamları paintte MonaLisa çize dursun siz Corel Deyin..... ne olursa olsun programların tek fonksiyonu sizin becerinizi belgelemektir.... corelmiş ya da illustratormuş oturup kendi başına mı çiziyor logoyu.... İş Sizde arkadaşlar..... Sizde.
  20. Fatih Çelikhan

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

file menusunden EXPORT deyip dosya formatını secerek ve jpg sıkıştırma ve resolasyon ayarlarını yapıp kayıt edebilirsiniz.
Yukarı Alt