DaemonTools veya PowerISO tarzı sanal DVD cd CD kullanabilen programlar yardımı ile direkt imaj dosyanızı makineye mount edin deneyin.
sizin sorununuz uzun cd/dvd dosya isminden kaynaklanmıyor elkinizdeki imaj dosyası taktığınız DVD ye göre büyük boyutlardadır. Double Layer bir DVD...
tavsiyelerin için sagol. birincisi benim sıkıntım modem değim kablosuz ağa bağlanma sorunu.
bende vistayı pek tutmuyorum ama mecburen alışmak zorundayız. şimdiden sorunları bilelimki ilerde bize çok lazım olacak. ha birde bu arada lisansım vista bunu çöpe atmak istemiyorum
eğer kod girmekte sorun yaşıyorsan sana verılen kodda bulunan sadece KEDİLERİN olduğu 4 karekterş yaz....
forumda bununla ilgili konu var ona bir göz at istersen
çalışma güzel.
al pa chino - SCAREFACE fil afişini anımsattı bana.
yani bi fark yok da diyebilirim. ama güzel olmuş cidden. calışmayı direkt DVD kutusu biçiminde de sunmanız ayrı bir güzellik.
eleştireceğim tek şey böyle sade bi çalışmada mafia yazısında efekt olması ve sağ alttaki mührün...
Site içeriği ile pek uyumlu bir başlık olmadı ama ne yaptıysam beceremedim. belki burada bilenler vardır.
İki temel unsur var
Bunlardan Birincisi
3Com marka kablosuz modemim var.
Wi-Fi aktif halde guvenlik seçeneği olarak WPA-PSK seviyesinde ve TKIP ile şifrelenmiş bir ağım aktif halede...
sitesine bi bak istersen derhanenin....
kurumsal olarak nasıl bir çizgileri var.
http://www.fenbilimleri.com/
heralde bu siteyi de sen değiştirirsin artık.
sana yollim istersen bana gelen dosyalarını....
rahat ol bende en az senın kadar eskiyim bu meslekte. ne dediğimi ve yaptığımı bilirim yani. sen sadece yaptıklarınla benim yazdıklarımı bi örtüştürmeye çalış, gerisi zaten iplik söküğü gibi gelir...
:))
gerek yok... yaptığım işler yorumlanacak işler değil.
burada aşaç; bir işi yapmak ve yorum beklemek değil, olmamalıdır da.....
amaç bilginin artmasına yönelik beyni tasarlamak.....
asıl püf noktası orda.
internetten indirilen bir resimle, alakasız bir sloganla
aceleyle umarsızca verilmiş...
ben söyleyeceğimi söyledim....
değiştirdiğin kurumlar nedir diye sormuyorum.... bu tarz kurumlar kurumsal kimlik kavramının ne demek olduğunu bilemez, o yuzden de kendince iş yaptığını sanan kişilercede yonetilir ve işini yaptırır....
ben üzülüyorum kendi adıma
çünkü böylesi gereksiz bi...
Profesyonel bir yaklaşım değil bu....
bunun takdiri ve analizi senin görevin değildir.
ben bunu söylerim, geçerim. konuyu dallanıp budaklandırmanın anlamı yok.
yanlış. kural dışı bir çalışma. o yuzden sıran basit bir corel çalışmasından öteye gitmeyen bir çalışma.
işe ve müşteriye hatta...
bu bilboard çalışmasınız fen bilimleri derhanesi genel merkezi mi onaylıyor....
"Şirketin kurumsal kimliği çok kötü arkadaşım. Ben beğenmediğimi değiştiririm"
bu söyeleminiz zaten baştan yanlış bence. en azından bunu kurum kimliği olarak kabul eden insanlara değilse bile bunu hazırlayan...
Geleceğinizi kontrol etmek sizin elinizde....
bu sloganla kullanılan resim pek uyuşmamış...
bu resme bakınca
"yetişkin olan, ergenlik çağına gelen yavrularınızı anca biz zabd edebiliriz"
kusura bakma ama cidden oyle.
ikinci dikkatimi çeken şey ise kurumun kimliğine uygun karekterler...
güzel bir çalışma. profesyonelce. tek eleştirim logo nun çok fazla tekrar etmesi olabilir.
ama yinece bu sitede gördüğüm ilk güzel çalışmalardan biri.
emeğine sağlık dostum.
Firmanın ya da sahibinin isimlerinin baş harflerini alıp, eğer bu firma taşımacı ise bir dünya ya da TIR, bir tekstilci ise pamuk kozası veya bobin iplik ve benzeri şekilde bol degrade geçilşli ve renk cümbüşü içerisinde logo yaptığını sanan kişilere önemli duyrulur.
sitenin logosuna dikkat...
www.shanex.com
bu adreste ShaneXP Reloaded indirin kurun......
ben bunu kullanıyorum sadece dvdyi takıyorum
bekliyorum
sadecekurmak istediğim yaygın programları soruyor bana....
makinemi kapatıp açıyorum
şıp diye herşey yuklenmiş karşımda....
deneyin zarar görmezzsiniz :)
@nihann
corele dekupeli almak istiyorsan;
photoshop'un kendi standart formatı olan PSD olarak kayıt edip corel'e import edebilirsiniz.
matbaya corel ile iş göndermenin en sağlıklı yolu
resimlerinizin tamamı en az 300 dpi çözününürlükte,
tüm resimleriniz CMYK modunda,
kullanılan...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.