Arama sonuçları

1. Fatih Çelikhan

Quark ta pdf ye çevirinde kırık çıkıyor.

@MİNA öncelikle hangi platformda çalışıyorsunuz... (PC veya MAC) bunların her ikisinde de quark'ın bu yeni versiyonunda Open Type veya TTF (TrueType) karekterleri kullanmaya özen gösterin. yani ekran veya yazıcı fontları kullanmayın. birde quarkın içesinde yazılarınızı bold veya italic gibi...
  2. Fatih Çelikhan

pişttt... nerelerdesin...

pişttt... nerelerdesin...
  3. Fatih Çelikhan

Hiç Kullanilmamiş 2. El Imac

@erkanozdemir birde bu makinenin tam modelim (CPU. RAM. HDD vs. vs.) yazarsan cok iyi olur
  4. Fatih Çelikhan

tipografi çalışmalarım

@Telve o çalışmayı yapan arkadışımız istanbul hayranı... istanbula olan özlemi anlatmanın en güzel yolu o cami silüyetleri. hani gerçekten de istanbul ancak oyle anlatırlı. bu konuda herkes hemfikirdir sanırım.
  5. Fatih Çelikhan

Merhaba...

aramıza hoş geldiniz..... kendi adıma yanıt vereyim; burdaki hareketliliği foruma yansıtamıyorum haftalardır..... sanırım adminim beni banlayacak bu gidişle neyse iyi forumlar arkadaşm. yeniden hoşgeldiniz.
  6. Fatih Çelikhan

coreldraw plug-ing

@BY KARMA konuya dikkat ederseniz Pluginn lerin paylaşımı değil. sadece photoshop altında kurduğunuz pluginnleri corelde de kullanabilmeniz için yöntem anlatılıyor. eğer plug inleri forumuzda arama özelliğini kullanarak aratırsanız ki bunlar genelde Photoshop başlığımız altında toplanmaktadır...
  7. Fatih Çelikhan

sinan sofuoğlu hayatını kaybetti.!

motosiklet tutkusu...... ne diyem allah ailesine sabır versin. allah rahmet eylesin
  8. Fatih Çelikhan

selam :)

aramıza hoşgeldiniz. bilginizi bizlerle paylaşırsanız daha da güzelleşecektir forumumuz. iyi forumlar dilerim
  9. Fatih Çelikhan

herkeze selamlar ..:):)

aramıza hoşgeldiniz. ilginize gerçekten teşekkür ederim diğer üyelerimiz adına. ilginizi ve bilginizi bizlerden esirgemeyip paylaşırsanız inanın siz bizden biz de sizden çok şeyler öğreneceğiz. emin olun. tekrar hoş geldiniz. forumda verimli anlar geçirmenizi dileriz.
  10. Fatih Çelikhan

merhaba

merhabalar efendim. aramıza hoşgeldiniz.... umarım sizin için faydalı bir forum olur.
  11. Fatih Çelikhan

photoshop kısayol tusları

Efendim buyrun. Aşağıdaki linkte Adobe PhotoShop 5 (PC) Adobe PhotoShop 6 (PC) Adobe PhotoShop 7 (PC) Adobe PhotoShop CS (PC-MAC) Adobe PhotoShop CS2 (PC-MAC) Adobe PhotoShop CS3 (PC-MAC) http://rapidshare.com/files/112087556/ps_shortcuts.rar hepsi ayrı ayrı PDF formatında kısayolların...
  12. Fatih Çelikhan

selamlar

hoş geldiniz. forum kurallarını okumanız ve forumda bizimle cok şeyler paylaşmanız dileğimle.... şimdiden kolay gelsin.
  13. Fatih Çelikhan

mrb bnde yeniyim

öcelikle aramıza hoş geldiniz... maşallah baya genç bir üyemiz var.... öcelikle forum kurallarını iyice okumanızı tavsiye ederim. sonra forum da zaten ne aradığınız ve nasıl forum kullanılır yavaş yavaş öğrenirsiniz. www.adobe.com adresinden adobe photoshop programının deneme sürümünü...
  14. Fatih Çelikhan

indesign ve quark ders notları lazım

@art design selamlar..... öncelikle çok geç yanıt verdiğim için kusura bakmayın lütfen. türkçe içerikli indesign bilgiler bulmak güç. en iyisi hepsi bir arada olması yerine burada sorularınızı yanıtlamak en iyi derstir bana göre.... siz aklınıza takılan herşeyi buradan yazarsanız elimizden...
  15. Fatih Çelikhan

Accurate Desenlerİ

benim mesleğim nakış üzerine değil ama ama bilmekte fayda var diye düşünüyorum. nedir bu accurate? ne işe yarar? nasıl çalışır? desteklediği formatlar nelerdir? benim bildiğim kadarıyla biz cizimi yapıyoruz ve içini boyuyor ve baskı yapıyoruz ama nakışta ise en buyuk özellik boyama işini iğne...
  16. Fatih Çelikhan

lütfen yardım...!

öncelikle indesign'ı bir dizgi programı olarak düşünmenizi isteyeceğim. yani indesign bir tasarım programı değildir. daha çok iletişim amaçlı yazı ağırlıklı tasarımlar için yetenekleri geliştirilmiştir. bu gruba giren tasarımlara örnek vermek istersek dergi, gazete, kitap gibi örneklemelerde...
  17. Fatih Çelikhan

Antivirüs Program Arıyorum! Yardım Lütfen

iyi diye değil.... çoğu anti spyware programının temizleyemediği bir trojana karşı sadece.
  18. Fatih Çelikhan

Antivirüs Program Arıyorum! Yardım Lütfen

ne yazık ki he virus programı veya anti spyware programları tam çözüm olmuyor. birinin temizlediğini bir diğeri beceremeye biliyor. yukarıdaki gibi sizin de böyle bir sorununuz var ise arkadaşımızın dediği gibi Dracula derdinize çare olabilir. programı kullanırken dikkat: elinizde bulunan...
  19. Fatih Çelikhan

hücreyi tanıtan video-şaşırtıcı

öcelikle asıl grafiker derken arkadaşımız, bu animasyonu yapanlardan bahsediyor yanılmıyorsam. bu arada CNM, dikkat edersen animasyon dedim. sen de bunun gercek olduğunu söylemeşsin inanamıyorum. tam bir hayal kırıklığına uğradım. lütfen bunun gerçek olduğunu bize anlatabilir misin??? ya da...
  20. Fatih Çelikhan

meslek eğitimi hakkında bilgi

@peri82 biraz kaba bi açıklama olacak ama.... bu iş birazda senin yeteneklerinden çok kendini pazarlamana bağlı (yanlış anlaşılmasın) örneğin ben 1992 yılından beri bu işi yapıyorum ve bulunduğum ilde teknik olarak olsun geniş program bilgisi olarak olsun sayılı kişilerden biriyim. maaşım ama...
Yukarı Alt