allah yardımcınız olsun...
sadece onunla ters düşmeyin ama doğru olan şeyleri siz kendiniz bulup öğrenin. ne yazık ki hoca size bisey veremez. buradan tüm hocalarımızı tenzih ederim ama özellikle meslek ağırlıklı eğitim veren kurumlarda eğitimi veren hoca bam bir boş teheke kutusu....
allah...
eXoRcİmS.....
canım türkiyemizde ne yazık insan yetiştiren insanların en başta iyi eğitilmesi gerektiğini vurgulamak istiyorum öcelikle. çünkü bir hücere içerisinde bu dar ayrıntılı biri çekim yapacak bir teknoloji olacağın, en azından şimdilik inanmıyorum. ikincisi filme dikkatle bakarsanız bu...
bunu corelde yapacaksanız, serbest çizim yöntemi yani çizgilerle silahın ana hattını (dış kontör kısmı) çizin sonra powerclip efekti ile bu çizdiğiniz alan içerisine yerleştirin silahınızı.
ama bu işi dekupe dediğimiz yöntemle photosop'ta yapmak daha profesyonelce bir çözüm olacaktır. dekupe...
değişik bi çalışma. eline sağlık. ama karekter seçimi konusunda biraz daha araştırma yaparsan daha iyi olur diye düsünüyorum.
bir de siyah ve beyaz ana temel bu... bence kırmızı katmasan daha iyi olur...
kolay gelsin
birincisi üyelik iptali diye birşey söz konususu değildir. eğer uzun bir süresitemize girmezseniz üyeliğiniz zaten iptal olur otomatik olarak.
ikincisi, lütfen forum kurallarını okuyunuz diye uyarmıştım.
ana sayfamızda ilgi başlığı zaten göreceksiniz. ben yinede size linkimizi veriyorum. bu...
1- cs3 uyumlu plugin kullanmıyorsundur.
2- kurulum yapılırken otomatik olarak plug in klasorunu bulması gerek, eğer bulamıyorsa elinle manuel olarak seçebilme şansın olmalı. eğer bu sşansı da tanımıyorsa sana büyük ihtimalle Aplications klasörüne kurulum yapıyordur. ordan alıp Photoshop taki...
@elis3
yeni üyesiniz, foto manipülasyondan öce forum kurallarını okuyunuz, forumun arama özelliğini kullanınız ve tabiki konuyu açtığınız yere bi bakın hiç kimse size burada yanıt verebilir mi bir düşünün....
kolay gelsin
@aylut
toolboox ta bulunan (sol taraftaki alet çantamız) fill (dolgu) menusu altında Gradient (degrade) menusu altında istediğiniz renkler arasında geçişi istediğiniz biçimde ayarlamız mümkündür.
@Spesifik
sorunuzu inanın tam anlamayadım desem kızmayın. pattern oluşturarak istediğiniz bir...
bu tarz isteklere kimsenin olumlu yanıt vereceğini sanmıyorum.
ama samimiyetinize inanarak size yardım etmek isterim nedir bu logo. hazırladığınızı görelim. buraya resmini eklerseniz bakalım hep birlikte
güzel çalışma olmuş. bu konudaki tasiyelerimi tekrar edeyim sana:
türkiyenin turizm logosundaki lale cok daha güzel uyacaktır bu çalışmaya ve farklı renklerle denememı tavsıye ederım.
bence bunları da bir değerlendir alternatif ler çoğalacaktır.
soylemeyi unuttum eger logoyu tekrenk...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.