Arama sonuçları

1. Fatih Çelikhan

Dergi için Forma Oluşturma Tekniği

@hürrem anlamadığınız yeri sorarsanız yardımcı olalım. soru sormadan zaten anlamadığınız anlayamayız.
  2. Fatih Çelikhan

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@sexen6 lütfen dosyayı upload et bakalım.
  3. Fatih Çelikhan

lütfen yardım...!

sorunu tam olarak algıyamadım biraz daha anlaşılır bi şekilde tekrar sorarsan yardım olalım.
  4. Fatih Çelikhan

dünyaya bir daha gelseniz isminizin ne olmasını isterdiniz???

F A T İ H .... feth'eden.... himayesine alan.... varmı bundan daha guzel bişey.... tabiki aynı olmasını isterdim
  5. Fatih Çelikhan

dünyaya bir daha gelseniz isminizin ne olmasını isterdiniz???

657'ye tabi olum da ne olursa olsun. :)
  6. Fatih Çelikhan

hücreyi tanıtan video-şaşırtıcı

allah yardımcınız olsun... sadece onunla ters düşmeyin ama doğru olan şeyleri siz kendiniz bulup öğrenin. ne yazık ki hoca size bisey veremez. buradan tüm hocalarımızı tenzih ederim ama özellikle meslek ağırlıklı eğitim veren kurumlarda eğitimi veren hoca bam bir boş teheke kutusu.... allah...
  7. Fatih Çelikhan

hücreyi tanıtan video-şaşırtıcı

eXoRcİmS..... canım türkiyemizde ne yazık insan yetiştiren insanların en başta iyi eğitilmesi gerektiğini vurgulamak istiyorum öcelikle. çünkü bir hücere içerisinde bu dar ayrıntılı biri çekim yapacak bir teknoloji olacağın, en azından şimdilik inanmıyorum. ikincisi filme dikkatle bakarsanız bu...
  8. Fatih Çelikhan

bunu corelde yapacaksanız, serbest çizim yöntemi yani çizgilerle silahın ana hattını (dış kontör kısmı) çizin sonra powerclip efekti ile bu çizdiğiniz alan içerisine yerleştirin silahınızı. ama bu işi dekupe dediğimiz yöntemle photosop'ta yapmak daha profesyonelce bir çözüm olacaktır. dekupe...
  9. Fatih Çelikhan

Beşiktaş Çalışmam :))

değişik bi çalışma. eline sağlık. ama karekter seçimi konusunda biraz daha araştırma yaparsan daha iyi olur diye düsünüyorum. bir de siyah ve beyaz ana temel bu... bence kırmızı katmasan daha iyi olur... kolay gelsin
  10. Fatih Çelikhan

Bayraminiz MÜbarek Olsun...

birincisi üyelik iptali diye birşey söz konususu değildir. eğer uzun bir süresitemize girmezseniz üyeliğiniz zaten iptal olur otomatik olarak. ikincisi, lütfen forum kurallarını okuyunuz diye uyarmıştım. ana sayfamızda ilgi başlığı zaten göreceksiniz. ben yinede size linkimizi veriyorum. bu...
  11. Fatih Çelikhan

Yardım!!!!Macintoshta Photoshop CS3 e plugin Yükleme

1- cs3 uyumlu plugin kullanmıyorsundur. 2- kurulum yapılırken otomatik olarak plug in klasorunu bulması gerek, eğer bulamıyorsa elinle manuel olarak seçebilme şansın olmalı. eğer bu sşansı da tanımıyorsa sana büyük ihtimalle Aplications klasörüne kurulum yapıyordur. ordan alıp Photoshop taki...
  12. Fatih Çelikhan

logo

çalışmaların güzel. bu logolar hakkında biraz da bilgi verirsen algılamak ve anlamak daha kolay olacaktır. kolay gelsin.
  13. Fatih Çelikhan

corel için oracal renk paleti

güzel... özellikle reklamcı arkadaşlarımızın çok işine yarayacaktır. teşekkürler
  14. Fatih Çelikhan

@sexen6 üstteki menulerde Find & Replace yi biraz kurcalarsan kolaylıkla yapabilirsin.
  15. Fatih Çelikhan

Bayraminiz MÜbarek Olsun...

@elis3 yeni üyesiniz, foto manipülasyondan öce forum kurallarını okuyunuz, forumun arama özelliğini kullanınız ve tabiki konuyu açtığınız yere bi bakın hiç kimse size burada yanıt verebilir mi bir düşünün.... kolay gelsin
  16. Fatih Çelikhan

Plugin Yükleme

@hsr aramasını ya da istemesini bilmiyorsunuz sanırım.
  17. Fatih Çelikhan

@aylut toolboox ta bulunan (sol taraftaki alet çantamız) fill (dolgu) menusu altında Gradient (degrade) menusu altında istediğiniz renkler arasında geçişi istediğiniz biçimde ayarlamız mümkündür. @Spesifik sorunuzu inanın tam anlamayadım desem kızmayın. pattern oluşturarak istediğiniz bir...
  18. Fatih Çelikhan

Amatör kullanıcıya yardım

kullandığınız fontun adı nedşr birde o elips bir zemini ifade etmekte zemindeki ayrıntı ise o ustteki kare o yuzden 3 boyutlu zaten olmaz
  19. Fatih Çelikhan

Amatör kullanıcıya yardım

bu tarz isteklere kimsenin olumlu yanıt vereceğini sanmıyorum. ama samimiyetinize inanarak size yardım etmek isterim nedir bu logo. hazırladığınızı görelim. buraya resmini eklerseniz bakalım hep birlikte
  20. Fatih Çelikhan

hitistanbul logotype çalışması

güzel çalışma olmuş. bu konudaki tasiyelerimi tekrar edeyim sana: türkiyenin turizm logosundaki lale cok daha güzel uyacaktır bu çalışmaya ve farklı renklerle denememı tavsıye ederım. bence bunları da bir değerlendir alternatif ler çoğalacaktır. soylemeyi unuttum eger logoyu tekrenk...
Yukarı Alt