@yeakca
Bahsettiğim gibi sanat yönetmeni arkadaşın seçimi genel olarak renkleri müşteri de beğendi. Pek bir değişiklik istemiyorlar güzel yorumlarınız için teşekkürler.
kelebeklerim ömrü 1 haftadır 1 haftada en fazla 2000 kilometre sanırım yol alıyorlar detaylı bir belgesellerini izlemiştim. Dünya tam olarak turlamıyorlar nesillerini devam ettirmek için göç ettikleri bölgeler arası uçuyorlar. Bir neslin göç süresi yaşamlarıyla orantılı 1 haftayı buluyor. Ancak...
@Aslı SAYILIR
http://www.altinportakal.org.tr/tr/news/50-yil-afisi-icin-yaris-basladi-232.html
bu link var haberler ve duyurularda o da açıklayıcı değil hem burada yazanla aynı. Sonra neden katılım az diye şikayet ederler. Birini bir yere çağırıyorsun ancak geldiğinde kapı kapalı :)
Yarışma detaylarını okuyabilmek için internet sitesine girdiğimde juri, iletişim bilgileri nereye başvurulacağı gibi bir çok olması gereken içerğin olmadığını gördüm. Acaba ben mi bulamadım yoksa gerçekten yok mu? Hata bendeyse şimdiden özür.
Konu haber ve haberleşme üzerine olunca aklıma kağıt uçak yapma fikri geldi. Kimi zaman kopyamızı yazıp kağıt uçak yaptık gönderdik. Gün geldi sevgiliye güzel bir şiir yazdık kağıt uçak yaptık gönderdik :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.