Arama sonuçları

1. Emre ÇETİNER

brandday.net logo çalışması m.sarisu 1

@sarisumurat dediğim gibi bende belgeselin yalancısıyım. Haklısınızdır muhakkak bende bir kaç bilgi paylaşayım dedim. Başarılar.
  2. Emre ÇETİNER

Dental Firması Web Arayüz ve Kodlama Çalışması

@yeakca Bahsettiğim gibi sanat yönetmeni arkadaşın seçimi genel olarak renkleri müşteri de beğendi. Pek bir değişiklik istemiyorlar güzel yorumlarınız için teşekkürler.
  3. Emre ÇETİNER

brandday.net logo çalışması m.sarisu 1

kelebeklerim ömrü 1 haftadır 1 haftada en fazla 2000 kilometre sanırım yol alıyorlar detaylı bir belgesellerini izlemiştim. Dünya tam olarak turlamıyorlar nesillerini devam ettirmek için göç ettikleri bölgeler arası uçuyorlar. Bir neslin göç süresi yaşamlarıyla orantılı 1 haftayı buluyor. Ancak...
  4. Emre ÇETİNER

Altın portakal 50. yıl afiş yarıması.

@Aslı SAYILIR vakit çok acele etmeseler iyimiş sanırım :)
  5. Emre ÇETİNER

@Aslı SAYILIR http://www.altinportakal.org.tr/tr/news/50-yil-afisi-icin-yaris-basladi-232.html bu link var haberler ve duyurularda o da açıklayıcı değil hem burada yazanla aynı. Sonra neden katılım az diye şikayet ederler. Birini bir yere çağırıyorsun ancak geldiğinde kapı kapalı :)
  6. Emre ÇETİNER

Motion graphics CV Tanıtım

@GürhanErkal facebook sayfanızdan izlediğim farklıydı bu da çok güzel olmuş. Şimdi girdiğimde çalıştı herhangi bir sorun yok. :)
  7. Emre ÇETİNER

Yarışma detaylarını okuyabilmek için internet sitesine girdiğimde juri, iletişim bilgileri nereye başvurulacağı gibi bir çok olması gereken içerğin olmadığını gördüm. Acaba ben mi bulamadım yoksa gerçekten yok mu? Hata bendeyse şimdiden özür.
  8. Emre ÇETİNER

resolution : 150 yap bence. Birde PS 'de değilde vectorel programları kullanman çalışma için daha sağlıklı olacaktır. Corel Draw ya da İlllustrator.
  9. Emre ÇETİNER

Kartvizit ve Logo Çalışmam . . .

gelişmeye açık bir çalışma biraz araştırma yaparak var olan kartvizit çalışmalarını incelemenizi tavsiye ederim.
  10. Emre ÇETİNER

Motion graphics CV Tanıtım

buradan izleyemedim neden bilemedim ama facebook sayfanızdan izledim gerçekten çok hoş tebrikler.
  11. Emre ÇETİNER

Brandday-3 / Emre Çetiner

@Erkal ÇOŞKUN @Demet YILDIZ Teşekkürler.
  12. Emre ÇETİNER

@Emre DEMİRCİ Teşekkürler hepimize.
  13. Emre ÇETİNER

ilk çalışmam

@neflit öncelikle ilk çalışmam diye belirtmiş ve ilk çalışma için bence gayet başarılı. Sizinde sunabileceğiniz çalışmalar varsa görmek isteriz.
  14. Emre ÇETİNER

Konu haber ve haberleşme üzerine olunca aklıma kağıt uçak yapma fikri geldi. Kimi zaman kopyamızı yazıp kağıt uçak yaptık gönderdik. Gün geldi sevgiliye güzel bir şiir yazdık kağıt uçak yaptık gönderdik :)
  15. Emre ÇETİNER

corelde çizim ve web tasarım

vectorel tabanlı çizimleri illustrator programı ile geliştiriyorum dilerseniz mail@emrecetiner.com.tr adresinden bana ulaşabilirsiniz.
  16. Emre ÇETİNER

Brandday-2 / Emre Çetiner

@Aslı SAYILIR teşekkürler sizede.
  17. Emre ÇETİNER

Brandday-2 / Emre Çetiner

18. Emre ÇETİNER

Brandday-1 / Emre Çetiner

19. Emre ÇETİNER

Hepsi bir arada...

güzel paylaşım teşekkürler.
  20. Emre ÇETİNER

merhaba arkadaşlar :-)

Aramıza hoş geldin. Paylaşımlarının daimi olması dileğiyle keyifli forumlar.
Yukarı Alt