Arama sonuçları

1. H

Tasarımda "Zihin Haritası"'nın Yeri

Vallahi o harita sizi bekliyor bence. Malum, projemiz vardı, arayüz şemalarımızı göndericez size, anlaşırsak iyi bir harita lazım olcak Meyra'ya.
  2. H

Azerbaycan'da 3d max 'da modelleme 1.cisi

ee yani ne?
  3. H

Kanat Güner - Eroin Güncesi

Kanat Güner - Eroin Güncesi Eroin batağına düşmüş bir genç kızın dilinden...
  4. H

Hımm, ben sizin çizdiğinizi zannetmiştim. Valla Haritadan ziyade ben ancak izohips çıkarabiliyorum henüz, hadi zorlasan kroki diyelim, büyüyünce artık harita falan. Çok yemek yiyip hemen büyümek gerek. Paylaşım için teşekkürler.
  5. H

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

Selam;Bana PM atmışsınız ama hangi dosyada sıkıntınız var ise burada konu altında belirtin ki yetkili arkadaşlarımız baksın. Dosyalar Forumun hesabında tutuluyor, ben bilmiyorum şifresini, yetkili değilim çünkü :)
  6. H

"YOLDA YÜZME" / Photoshop Manipulation Çalışmam

Çok hata var doğrusu ancak güzel olmuş diyelim. :)
  7. H

Ya şu dosyayı kim oluşturdu ? Ansızın görüp hoşuma gitmeyen fotoğraflar olduğu gibi ansızın hoşuma giden resimler de çıkabiliyo da : ) : P Kim çizmişse çok güzel , sanatsal yönü olabilecek kadar güzel olmuş hatta.
  8. H

Cinema 4D ile Yaptığım Örnek Bir ÇAlışma

Merhaba; çalışmanıza biraz baktım, hatalar: (Modeller maket model mantığıyla yapılmış, sanırım render uzamasın diye böyle yapıldı) 1:Objeler arasında felaket bir orantı sorunu var 2: Kamerada aşırı distorsiyon var 3: İnsan gölgeleri çok keskin
  9. H

evlilik arka plan animasyon

Evliliğin arkaplanı 30 mb animasyona sığmaz bence. sırf kadının dırdırı 35-40 TB tutar. Tabi kadının çenesini rar yaparsanız düşer biraz. teşekkürler paylaşım içn.
  10. H

MegaPofuduk Silikonlu TV Koltuğu (Tasarım Ufkumdan Bir Kare) :P

Kaç kilosunuz? 100 kiloya kadar sorun yok :)
  11. H

Morning Remembrance Nasıl Çalınır? Gitar Canlı Peformans(Benden)

Merhaba; Belki forumda meraklısı filan vardır diye ekliyorum videoyu buraya. Bugün dinlediğim ve beğendiğim bir video vardı, müzik kutusuna da eklemiştim, onun akor TAB'larını çıkardım ve akustik bir gitar ile nasıl çalınabileceğini öğretmeye çalıştım. Çalınışı hakikaten çok nefis tat veriyor...
  12. H

İmza ve WP Denemeleri

öylesine bi çalışmaymış, ciddiye alıp ciddi yorumlar yazmayın arkadaşlar. (malum, bizim çocuklar her zamanki gibi çalışmaya ciddi yaklaştı da uyandırayım dedim kusurlarına bakmayın)
  13. H

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

@Kemal Aksekioğlu Rica ederim efem. @sukru.k Ben teşekkür ederim.
  14. H

Vallahi konu 5 yıllık, dosyalar elimde değil, yani nerede bilmiyorum açıkçası. Torrent dediğiniz şeyden de anlamıyorum zaten. Şimdilik Rapidshareye devam, Özür dilerim.
  15. H

karakalem deneme çizim

Estağfurullah, neden şaka olsun diye yorum yazayım ? :) Güzel kardeşim, özellikle 3D etkileri iyi vermişsin, temelinin 3D den geldiği belli. Ben başlığını okuyunca daha kötü bir performans bekledim içeride senden, ne bileyim, cin ali tarzı ya da saçma sapan bir çizim gibi çünkü daha önce hiç...
  16. H

MegaPofuduk Silikonlu TV Koltuğu (Tasarım Ufkumdan Bir Kare) :P

Teşekkürler Aslı Hanım, gidin uyuyun :)
  17. H

karakalem deneme çizim

Voov, bu çok iyi Canöz.
  18. H

Dök İçini Rahatla !

:) Gün geçer, an gelir. Hep böyle olacak değil ya! Ancak. Bildiğini umduğun şeyler aslında hiçbir şey bilmediğinin kanıtıdır bazen. " Has.... be, öylemiydi lan " dersin. Kaldı ki... Bir bilsen. "Oha" Nidaları sarar etrafını. O vakit insana sesi dışarıdan nasıl geliyormuş bir daha merak...
Yukarı Alt