Arama sonuçları

1. Fatih Çelikhan

photoshopta gif yapımı.

şimdi benim işimle alakalı olmadığı için hiç yapmadım ama, mantık şu: öncelikle bi adam düşünün, bunu bir kağıta çizin. arkasından o çizimin üstüne yeni bir sayfa koyup aynı adamın ayağını bir adım öne atar gibi çizin....... sonra üzerine yine boş bir kağıt koyarak aynı adamı adımlarını...
  2. Fatih Çelikhan

photoshopta gif yapımı.

Photoshop kullanarak animasyon GIF olusturamazsınız bunun için Adobe Image Ready (eger hala çıkıyorsa) tıpkı photoshop kullanır gibi olusturabilirsiniz. Ama şu sıralarda en yaygın program Flash'tır. ve bu program yardımı ile çok rahatlıkla olusturabilirsiniz.
  3. Fatih Çelikhan

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

bende sizin dedeniz yaşındamıyım... yok bee ben 25 gösteriyorum zeka yaşım da 17...........
  4. Fatih Çelikhan

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

:) yardımcı olabildiysem ne mutlu.... yine bi sorun olursa yazın lütfen
  5. Fatih Çelikhan

renk seçimleri

bu işlemi yapmak için en profesyonel yöntem DEKUPE yapmaktır. bunu yapabilmek için toolbox'ımızda (sol taraftateki alet edavat kutusu) orada bulunan path kalemi ile (divid kalem ucuna benzer) vektörel bir çizim yapar gibi çizip ögenizi rahatlıkla o zeminden kurtara bilirsiniz...
  6. Fatih Çelikhan

renk seçimleri

biraz daha detayıl sorabilirseniz daha çok yardımcı olabiliriz size. Photoshop resim işleme programıdır. bu özelliğinden dolayı normal bir çizim programı gibi hareket edemez. bunu neden yazdığımı merak ediyor olabilirsin sebebi şudur: renk değişimi demişsiniz. bir çizim programında...
  7. Fatih Çelikhan

selammm

hoşgeldiniz.... bizde soruları yanıtlamak için buradayız. merak etmeyin elimizden geldiğince yardımcı oluruz. foruma başlamadan önce lütfen Forum Kullanımı ve Kuralları konusunda açılan başlıkları bir inceleyiniz. iyi fıorumlar, kolay gelsin
  8. Fatih Çelikhan

4 büyükler font

bu kadar zamandır kimsenin yazmaması, acaba sizin konuyu tam olarak anlatamadığınız anlamına gelmiyor mu...... dilerseniz tam olarak ne istediğinizi bi yazın ona göre kesin çözüm bulacaksınızdır...
  9. Fatih Çelikhan

1. Istanbul Buluşması

sehir dışından gelecek üyelerimiz bile varken, böyle bi talepte bulunmanız ilginç. ben yakın olsam gelmemek gibi bir düşüncem dahi olmaz....
  10. Fatih Çelikhan

selamun aleykum

hoş geldiniz.... sizi de aramızda görmek mutluluk verici. amarım faydalı bir forum ve paylaşım tecrübesi edinirsiniz. kolay gelsin
  11. Fatih Çelikhan

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

tam olarak soruyu anladığım söylenemez. corelden de fazla bilgim yok ama 9 ile X3 arasında menüden tutun da komutlara kadar bir çok değişim yaşandı. CTRL+SHIFT+T ye bastığınızda bir metin editörü tarzında pencere açılır ve istediğiniz tüm değişiklikleri buradan yapabilirsiniz. bunun yanısıra...
  12. Fatih Çelikhan

Neubau Welt Vector Collection .994 EPS.

carssluck... aramıza hoşgeldin. bu eps formatlı dosyalırı corel in herhangi bir yerine atmanıza gerek yok. bunları açabilmek için corel'e import etmeniz yeterli. hepsini bir ön izleme penceresinde görmek isterseniz bunu corelde nasil yapacağınızı bilmiyorum ama Adobe Bridge programı veya başka...
  13. Fatih Çelikhan

en sevdiginiz oyun

soliter ve mayın tarlası..... oynayacagım oyunları genelde ya telefonumda ya da PSP de tercıh ederım.... :P
  14. Fatih Çelikhan

Bir Sonraki Gelene Kadar En Yenisi

hoşgeldiniz... grafikerler ailesine. sizi görmek de bizim için mutluluk verici. umarım faydalı bir forum geçirirsiniz. ama lütfen önce forum kurallarımızı da gözden geçirmeyi ihmal etmeyiniz. kolay gelsin....
  15. Fatih Çelikhan

puzzle tutkusu

bende 1500 parçalık bi puzzle ile uğraşıyorum. acelem yok 2 hafta oldu yarıladım diyebilirim. ama çok zor bi resim seçmişim.... siz siz olun asla tropikal bi okyanus su altı resmi seçmeyin çok zor oluyor.... kolay gelsin exorcims.... bu arada bu benim 5. puzzlem yaptıklarımdan en küçüğü 250 -...
  16. Fatih Çelikhan

14 Ocak- 03 Şubat Tasarım Yarışması Sonucu

guzel bi yarışma ve guzel çalışmalar cıktı ortaya. tüm katılan arkadaşlarımız kutlarım. emeklerine sağlık...
  17. Fatih Çelikhan

Merhabalar

hoş geldiniz arkadaşım. umarım ihtiyaçlarınıza burada yanıt bulabilirsin (buna şüphem yok zaten) her türlü sorularınızı bize tabiki yazın. ama öncelikle forum kullanımı ve kuralları konulu başlıklarımızı gözden geçirmenzi dilerim. kolay gelsin.
  18. Fatih Çelikhan

Sizce gerçek mi?

tamamıyla ps te montaj yapılmış. nerden anladın dıyeceksınız saç ve dudak bolgesıne dıkkatle bakın
  19. Fatih Çelikhan

Bi çözemedim gitti

2 boyut uzerınde sonsuz döngü. tamaıyla beynin yanıltılması ie yapılan bi illüzyon.....
  20. Fatih Çelikhan

photoshop "DEKUPE" yapmak ( resimli anlatim )

Dekupe işlemi bildiğimiz marangozların ağaçları oyma yaparken kullandıkları bir yöntemin adıdır aslında. Yapılan işleme ise Dekupaj deniliyor. Kabaca tarif etmek gerekirse; Herhangi bir resimde bulunan bir objeyi bulunduğu zeminden soyutlayarak alabilmek icin uygulayacağımız kesme yöntemidir...
Yukarı Alt