şimdi benim işimle alakalı olmadığı için hiç yapmadım ama, mantık şu:
öncelikle bi adam düşünün, bunu bir kağıta çizin. arkasından o çizimin üstüne yeni bir sayfa koyup aynı adamın ayağını bir adım öne atar gibi çizin.......
sonra üzerine yine boş bir kağıt koyarak aynı adamı adımlarını...
Photoshop kullanarak animasyon GIF olusturamazsınız bunun için Adobe Image Ready (eger hala çıkıyorsa) tıpkı photoshop kullanır gibi olusturabilirsiniz.
Ama şu sıralarda en yaygın program Flash'tır. ve bu program yardımı ile çok rahatlıkla olusturabilirsiniz.
bu işlemi yapmak için en profesyonel yöntem DEKUPE yapmaktır.
bunu yapabilmek için toolbox'ımızda (sol taraftateki alet edavat kutusu) orada bulunan path kalemi ile (divid kalem ucuna benzer) vektörel bir çizim yapar gibi çizip ögenizi rahatlıkla o zeminden kurtara bilirsiniz...
biraz daha detayıl sorabilirseniz daha çok yardımcı olabiliriz size.
Photoshop resim işleme programıdır. bu özelliğinden dolayı normal bir çizim programı gibi hareket edemez.
bunu neden yazdığımı merak ediyor olabilirsin sebebi şudur:
renk değişimi demişsiniz. bir çizim programında...
hoşgeldiniz.... bizde soruları yanıtlamak için buradayız. merak etmeyin elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
foruma başlamadan önce lütfen Forum Kullanımı ve Kuralları konusunda açılan başlıkları bir inceleyiniz.
iyi fıorumlar, kolay gelsin
bu kadar zamandır kimsenin yazmaması, acaba sizin konuyu tam olarak anlatamadığınız anlamına gelmiyor mu......
dilerseniz tam olarak ne istediğinizi bi yazın ona göre kesin çözüm bulacaksınızdır...
tam olarak soruyu anladığım söylenemez. corelden de fazla bilgim yok ama 9 ile X3 arasında menüden tutun da komutlara kadar bir çok değişim yaşandı. CTRL+SHIFT+T ye bastığınızda bir metin editörü tarzında pencere açılır ve istediğiniz tüm değişiklikleri buradan yapabilirsiniz.
bunun yanısıra...
carssluck... aramıza hoşgeldin. bu eps formatlı dosyalırı corel in herhangi bir yerine atmanıza gerek yok. bunları açabilmek için corel'e import etmeniz yeterli. hepsini bir ön izleme penceresinde görmek isterseniz bunu corelde nasil yapacağınızı bilmiyorum ama Adobe Bridge programı veya başka...
hoşgeldiniz... grafikerler ailesine.
sizi görmek de bizim için mutluluk verici. umarım faydalı bir forum geçirirsiniz.
ama lütfen önce forum kurallarımızı da gözden geçirmeyi ihmal etmeyiniz.
kolay gelsin....
bende 1500 parçalık bi puzzle ile uğraşıyorum. acelem yok 2 hafta oldu yarıladım diyebilirim. ama çok zor bi resim seçmişim....
siz siz olun asla tropikal bi okyanus su altı resmi seçmeyin çok zor oluyor....
kolay gelsin exorcims.... bu arada bu benim 5. puzzlem yaptıklarımdan en küçüğü 250 -...
hoş geldiniz arkadaşım.
umarım ihtiyaçlarınıza burada yanıt bulabilirsin (buna şüphem yok zaten) her türlü sorularınızı bize tabiki yazın.
ama öncelikle forum kullanımı ve kuralları konulu başlıklarımızı gözden geçirmenzi dilerim.
kolay gelsin.
Dekupe işlemi bildiğimiz marangozların ağaçları oyma yaparken kullandıkları bir yöntemin adıdır aslında. Yapılan işleme ise Dekupaj deniliyor.
Kabaca tarif etmek gerekirse; Herhangi bir resimde bulunan bir objeyi bulunduğu zeminden soyutlayarak alabilmek icin uygulayacağımız kesme yöntemidir...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.