Arama sonuçları

1. CemilAL

Safix deterjan etiketi

O ince siyah kontürümsü çizgiye anlam veremedim biraz garip duruyor. :D Sonra yukarıda kullandığın o çizgili fon varya, gün batımı mı gün doğuşu mu ne, o çat demiş kesilmiş bak çok sırıtıyor orada. Biraz yumuşatsan fena olmaz ya da daha büyük şekilde kullanabilirsin bence. Ama genel manada hoş...
  2. CemilAL

Ufak Bir Deneme

Gayet hoş, arabanın persbektifi uymuş hoş olmuş tekerlekler, aile biraz garip sadece. Renk ayarlarını biraz düzenlemelisin bence, fotoğraf çok canlı aile biraz soluk. Brightness, contrast ve sarı rengi biraz arttır bakalım oluyor mu. Bir de arabanın altındaki renk çok açık değil mi, normalde...
  3. CemilAL

Can Sıkıntısından Bir Çalışma

Çok sıkılmış anlaşılan. :P Ama şaka bir yana büyük i nin notası dışında geliştirilebilir bir çalışma. Renk konusunda biraz sıkıntı yaşamış o kadar, bir de gölgeler biraz karmaşıklaştırmış resmi, gölge kullanmak istersen bence boşlukları daha büyük yap. Ayrıca font biraz ince mi kalmış acaba? Ve...
  4. CemilAL

Psd Blog Tasarımı // Yiğit Can Şahin

Kodlama bilgisinin mi var demişim ben, öğrenmeyle alakalı demiştim. Sana da hatalarında başarılar. ;)
  5. CemilAL

Bana da bir şey yapmadan önce en iyi şekilde öğren ki hata yapmayasın diye öğrettiler. Aile ortamı önemli işte, tamam. ;) Yorumun yanlış, aşağılama gibi duruyor, o yüzden laf sokarım kusura bakma. Yoksa hatanı nasıl göreceksin di mi bak, birilerinin eleştirmesi lazım işte, tamam ;)
  6. CemilAL

Merhaba!

Erkek milleti olarak bize içecek getirmek mi düşüyor yine. :P Tabak çatal da olabilir muhtemelen. :D
  7. CemilAL

Merhaba

Cidden grafikerlik mi okumak istiyorsun? :D Eğer tasarım yapmayı, resim çizmeyi falan seviyorsan tek meslek o değil. :D Hatta tam istediğin meslekte o değil. :D Endüstriyel tasarım, mimarlık, şehir planlama gibi meslekler var. Düşün derim. :P
  8. CemilAL

slm

Yazım hatası yapmışsın "oldun" yazmışsın heralde, bende önceki mesajlara bakmaya çalışıyorum cevap mı yazdın acaba diye. :P Geç düşüyor jeton. :D
  9. CemilAL

Doğa Ana

@Sinan KAYA Doğa ana nın neresi rahatsız edici anlamadım, ilahlaştırmayla ne alaka anlamadım, neden rahatsız etti anlamadım, sadece başlık değil mi bu yoksa doğa ana diye birine mi tapıyoruz da sorun oldu anlamadım? Bu kadar algılamam kıt olduğu için kusura bakmayın. Tasarıma gelirsek...
  10. CemilAL

Kafa Maskot-1

@seluvenin Evet eminim çok yardımcı olmuştur. :clap2: Güzel olmuş, ama gözlüklere cam olduklarını belirtebilecek şeyler ekleyebilirsin, daha güzel durabilir. :D
  11. CemilAL

Eleştiremiyorsan eleştirme işte, yapabileceğim bir şey yok. Yapmadan önce neyin doğru olduğunu bilmesi yanlış yapıp düzeltmesinden iyidir. Adam demiş ilk çalışmam, sen diyorsun bunu mu eleştireceğiz? Eleştirme, bu kadar basit, ama hevesini kaçıracak şeylerde yazma. Sen Anadan doğma yapıyorsundur...
  12. CemilAL

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

You can't smell your own shit on your knees.. :P
  13. CemilAL

Bir Logonun Evrimi

Evet o doğru ona bir şey diyemem, amaç o harflerden göz yapmak değildi zaten, tesadüf eseri oldu. :D Yine bile benim bunu buraya koyma amacım "bakın adım ile başladım fakat finalde sembolik bir logo yarattım, aha balık oldu" değil, yeni başlayanlara, bakın tekrar söylüyorum "yeni başlayanlara"...
  14. CemilAL

Bir Logonun Evrimi

Niye logo olmasın ben onu anlamadım. :D Yazık o kadar üstüne gitmeyin. :P İlluminati çağrıştırıyor diye mi garip acaba. Hatta bu çok fazla benziyor benimkine. :D Garip bir durum ama örnek işte. İlluminati mi şimdi bunlar? Diğer konuya gelirsek, şu baş harfler meselesine. Zaten öyle...
  15. CemilAL

Gold 'n Glass [Photoshop Yazı Efekti]

En azından karşı tarafı sıkmadığını düşünüyorum soğuk olmayarak, teşekkürler. :D
  16. CemilAL

logo hakkında eleştirileriniz

@uuumud_anemon Evet çok enteresan bir konuya parmak basmışsın. :D Photoshopta logo nasıl tasarlanır? Tasarlanmaz. Logo kafada tasarlanır. Photoshop kullanarak çizersiniz genelde. :D Nasıl çizileceğini öğrenmek istersen de bir sürü yolu var tabi. Tasarıma göre değişir. Ama önce kağıda çizerek...
  17. CemilAL

Merhaba!

Gereksiz olduğunu kabul ediyorum canım bir şey demedim o konuda. :D Ama bak dolaylı yoldan insanların gülmesine sebep oldum, bu iyi bir şey. :P Hoş bulduk bu arada. :D
  18. CemilAL

Vakit Nakit - Arayüz çalışmam ve küçük bir yardım isteğim > :)

Çok fazla bilgim yok, tasarım yaptığım kadar kod yazamam yani ama yüzeysel biliyorum. Koda bakabilir miyim?
  19. CemilAL

Foruma ilk adım

Hayır bir göz boyanmış diğeri daha az boyanmış. Gözlerini kısı birazcık uzaktan bak, farkı bariz göreceksin. :D Bu hata görmek için çok iyi bir yöntem haberin olsun, kolay kolay öğretmezler bunu. :P
  20. CemilAL

...Bıdı Bıdı...

Acaba neden diğer bazı grafik forumları gibi aktif olamıyoruz biz. Problem ne ki? Niye kimse yorum yapmıyor, eleştirmiyor. Yani yapan var ama normal mi o sayı bu foruma?
Yukarı Alt