Arama sonuçları

1. CemilAL

Merhaba Abilerim ve Saygı Değer Ablalarım :)

Skrillex adlı üye ile bir bağlantının olması mümkün mü acaba. :P
  2. CemilAL

Merhaba Abiler & Ablalarım.

Gelmişsin hoşgelmişsin, iyiyim demişsin, niye bizi mahrum bırakıyorsun çalışmalarından. :D
  3. CemilAL

İlk Photoshop Çalışmalarım Yorum Bekliyorum!

Dostum öncelikle sakin ol, burası yavaş işleyen bir site. :D Sonralıkla, çok daha iyi hale getirebilirsin yaptıklarını bence, ama ilk olarak bence çok kötü değiller. Terminatör çalışmalarını bence tekrar gözden geçirmelisin, üsttekinde çok canlı kalmış biraz daha rengini soldurabilirsin, yüzdeki...
  4. CemilAL

Photoshopta Yazı Yazma Efektleri (Videolu Anlatım)

"Paraaraf" ve "yapacağız" kelimelerini konuşurken aynı anda söyleyen bek fazla kişi yok. :D Hem çok resmi hem telaffuz bozukluğu var biraz. Çok kötü değil garip biraz, bazen çok hızlı konuşmuşsun bazen de çok uzatmışsın harfleri. :D Ama genel manada hoş yani. :D Şahsen bende düzgün konuşamıyorum. :P
  5. CemilAL

İlk Photoshop Denemem

:D:D Texture boyutunu değiştirseydin keşke önce.
  6. CemilAL

Kendime özgü yapmış olduğum logo çalışmam

L yi biraz daha uzat aşağı doğru, GA yı da yanına al diğer harflerin. Biraz daha bütünlük olur belki. :D Bu şekilde biraz dağınık duruyor. Designer içinde geçerli bu. Harfler arasındaki boşluklara bakmalısın.
  7. CemilAL

İlk Photoshop Denemem

Adele örümcek ağı mı tutmuş ben mi yanlış görüyorum. :P Şaka bir yana pek bir değişiklik yapmamışsın, sanırım, yazı ve arka plan galiba sadece. Font a değinmiyorum zaten hazır, ama boyunu bek küçük kalmış bu resme, konumlandırılması da daha hoş olabilirmiş. Ayrıca Adele in kenarlarındaki...
  8. CemilAL

Dergi Kapak Tasarımı

Üsttekinin tıpkısının aynısı ve "Özel sayı" pek yakışmamış oraya. Sanki yanlışlıkla oraya gelmiş gidemiyormuş gibi bir havası var. Ayrıca sağ taraftaki resimlerin kesik olması çok garip durmuş. Kesik olan yerleri kenarlara köşelere getirmelisiniz. Kesik resim ortada durmamalı. Ve tekrar...
  9. CemilAL

Banner çalışmam

Link vermek yerine banner koymalısın bence ;)
  10. CemilAL

Facebook kapak çalışmam

Sosyal ağ logoların biraz sırıtıyor düşük çözünürlük ve soundcloud farklı bir setten. Site isimlerine büyük harfle başlamışsın biraz değişik olmuş :D Alone Man farklı bir sytle ile yazılmış diğerleri düz yazı, bu da biraz kötü gösteriyor. Sağdaki fotoğrafı da sündürmüşsüünn!!! Kesinlikle...
  11. CemilAL

Vektörel Çizim

Öncelikle logo yu sunuş şeklin biraz değişik. Sunarken logoyu ne çıkarman lazım kendini değil. Sonra logo biraz karışık gibi ve sağdakindeki efektler biraz bozmuş logoyu. Harfler arasındaki boşlukları kaldırarak bir tasarım yapmayı dene illa bu harfleri kullanmak istiyorum dersen.
  12. CemilAL

Kartvizit Çalışmam

@Cengiz Duhan Bende bundan bahsediyorum işte, kullanılan kelimeler önemli. Karşı tarafı soğutacak kıracak kelimeler kullanmak eleştiri yaparken çok mantıklı olmaz bence. Vasatın altında demenin bin bir kibar yolu var dilimizde, birini kullansanız daha hoş olabilirdi. Tavsiyeyi taşa bağlayıp...
  13. CemilAL

Logo Çalışması

Hoş, fena değil ama demircan ın altında kalan boşluk biraz rahatsız ediyor çünkü üst taraf daha dolu. Tipografiden pek anlamam ama düz bir font ile kancalı olan (Sherif ailesinden sanırım :P) pek uyumlu durmamış.
  14. CemilAL

Kartvizit Çalışmam

Biraz sert olmuş ama üstteki şahıs haklı. Doğru bir üslup mu, hayır. :D Yeni başlayanları bu işten soğutmak değil daha çok cesaret vermek lazım. Geçelim bunu şimdi. :D Öncelikle Fontların bir biri ile uyumu pek hoş olmamış, logo dışında aynı fontları kullanmanı tavsiye ederim. Ayrıca Comic Sans...
  15. CemilAL

Photoshop cam yazı efekti

Yardım edebilirim istiyorsan, videolu ders hazırlıyordum bir aralar. :D Yalnız videolar çok resmi tane tane başlıyor, sonra konuşma diline dönüyor. :D Bence tamamı konuşma gibi olmalı samimi olsun, abartmamak şartı ile gramer kurallarını geçebilirsin. :P
  16. CemilAL

Kolaj, İyiki Doğdun

Bir arkadaşın doğum günü üzerine kolajımsı bir çalışma yapmaya karar verdik. Anca bu oldu aceleyle. Yorum almak istedim o yüzden koydum buraya. :p
  17. CemilAL

görsel temalarıda kullanarak oluşturduğum tipografi çalışmaları

Gerçekten güzel olmuşlar, ama sondan ikincide çizgiler biraz yamuk mu gidiyor harflere kıyasla? Benim takıntılarım var ondan olabilir belki ama zaten normali oysa bir şey diyemem. :D
  18. CemilAL

Çuval çuval tipografi

Niye kalp, büyüyünce kardiyolog mu olacaksın. :P Şaka bir yana gerçekten hoş olmuş, imla kuralları ile aram o kadar iyi değil ama göze hitap etmesi açısından gerçekten güzel olduğunu söyleyebilirim. Ben yapabiliyor muyum tipografi, hayır, ama beğendim. :D
  19. CemilAL

Slash-paslanmış demir manipülasyon çalışması

Hoş olmuş ama bak çok daha güzel durabilecek bir fikir geldi aklıma. Arkadaki metal dokuyu koyu yap iyice, pas dokusununda gölgeyi kaldır, bevel embos içe göçük olsun çok hafif. İki dokuyu birbirine benzet biraz, demir paslanmış slash olmuş gibi olsun. :P Denemeye değer. Ama bu haliylede hoş bir...
  20. CemilAL

albüm kapağı tasarımı

@alcoholove Tıpkısının aynısını diyorum ve single tek parçadan oluşmuyor mu niye 3 tane var. :P Neyse yanlış biliyorsam da boşver o kısmı. Tasarıma gelirsek, parça isimlerinin küçükten büyüğe gütmesi biraz garip, hoş durmuyor. Ha illa gidecekse tersini yap, çünkü kapak adı olan şarkı öne çıkar...
Yukarı Alt