Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Film Afişi

Emre bey farklı bir uygulma olmuş benim hoşuma gitti kimi görürsem onu öldürürüm gibi bir hava var kanlı bir film :) olacak bir tek serial killeri düz yazarsanız yada o silahların dumanında serilal killer yazısı çıksa yada dumanların altında kalsa dumanlar yazının üstünden geçse
  2. Fatih Coşkun

Merhaba

hoşgeldiniz kalıcı ve aktif bir üye olmanız dileğiyle iyi forumlar dilerim.
  3. Fatih Coşkun

İlustratorda Elma Çizimi 3-D

Corel yetkililerine duyrulur bu üç boyut olayını geç kalmadan yapsınlar yoksa illustratora geçecek herkes:) ders için teşekkürler hırçınbey
  4. Fatih Coşkun

Kitap Kapağı (680 adet-JPEG)

Teşekkürler Yusuf bey güzel bir paylaşım
  5. Fatih Coşkun

Illustrator'de Çiçek Yapımı..

elif hanım herzamanki gibi ayrıntılı bir anlatım ve güzel bir ders olmuş teşekkürler
  6. Fatih Coşkun

*5 in1 Party.

Sabahattin bey kendine özgü farklı bir çalışma olmuş renk uyumu görsellerin yerleştirilmesi bence tam 10 luk bir çalışma
  7. Fatih Coşkun

Bu ders Kaçmaz!PS De Fotoğraflarda Harika Efektler Yaratalım 5 Bölüm 80 MB

Ders için teşekkürler Hakan bey baya bi emek vermişsiniz çok net anlatım içinde ayrıca teşekkürler
  8. Fatih Coşkun

İslami Vektörler... (153 Eps, 153 Jpg)

Elinize Sağlık Teşekkürler Elif Hanım
  9. Fatih Coşkun

İllustratorda Maskeleme

ders için teşekkürler hırçınbey
  10. Fatih Coşkun

Offset Path İle Yazımıza Şekil Katalım

Ders için teşekkürler Hırçınbey + rep de benden
  11. Fatih Coşkun

çift fotoğrafları 300 dpi

Teşekkürler Bahtınur hanım güzel paylaşım bazen bu tür resimler sayfalarca yazı yazmanın yerine geçebiliyor
  12. Fatih Coşkun

Bomba Bir Ders Daha. Efektlerle Çalışmaya Devam KAÇMAZ!

Ellerin dert görmesin hakan ps yi çözecem bu gidişle derslerini indiriyorum boş kafayla sakin sakin bir bakayım nasıl olacak + :)
  13. Fatih Coşkun

show güzellik salonu logo çalışmam

bencede efektelerin fazala kullanımı logoları kullanabilirliğini bozuyor çünkü bu logoyu tabeladan kartvizte kadar heryerde kullanacaksınız geri kalan açıklamayı zaten hakan bey yapmış
  14. Fatih Coşkun

Elif - Ba kapak çalışmam..

Elif Hanım Elif Ba Kitapçığına yepyeni bir düzen getirmişsiniz Bende siyahtan sonra bordoyu gördüm benim tercihimde bordo elif hanım hem koyu üstündeki altın yaldızı gösterir hem de siyah kadar karanlık değil ben tercihim bordo
  15. Fatih Coşkun

Kareden Yıldıza Geçiş Efekti

teşekkürler hırçınbey güzel bir ders anlatmışsınız derslerin devamanı dileriz iyi çalışmalar
  16. Fatih Coşkun

Grafik Tasarım Sergisi

Yazı fontları ve renkler güzel ama çizdiğimiz bir yuvarlakda olsa bi amacı olmalı değil mi emre bey
  17. Fatih Coşkun

Mercedes servis kartvizit örneği

ilginiz ve öneriniz için teşekkür ederim nihat bey ben kesilmiş halini yükledim baskıya girmeden önce 2 şer milim kesim paylarını verdim. öneriniz için teşekkürler Emre bey fantazi kart olarak değilde parlak kuşeye mat selefon olarak basılıyor. vakit olsa idi lakda çok güzel duracaktı fakat...
  18. Fatih Coşkun

corelde sade kartvizit yapımı

@HATİCE HAZAR Teşekkürler hatice hanım teveccüh göstermişsiniz!
  19. Fatih Coşkun

Msn Messenger'a yasak geLiyor!

Bize gelmez herhalde buse hanım gelse bile biz Türkler bir yolunu buluruz:)
  20. Fatih Coşkun

City- Yeni Nesil Adres Şablonları*İşinize Mutlaka Yarar!

Çok teşekkürler buse hanım çok güzel bir paylaşım boyutlu adres krokileri sayenizde çoğalacak
Yukarı Alt