Süper bi ders aslı hanım
ben şahsen ps yi ke sevmem her işimi corelde halletmeye bayılırım ama corelde bu beni aşar :)
böyle güzel ve anlaşılır dersler sayesinde bende ps yi öğrenecem galiba
teşekkürler +:D
işte bu süper bir paylaşım her iş yerinin en az 2-3 cep telefoncu yada cep telefonu satan müşterisi vardır internete gir kaliteli fortoğraf bu uzun iş bu paylaşım sayesinde arşivlerdeki eksiklik giderilcektir.
teşekkürler erkin bey + Rep:)
Çalışmalrınız hepsini inceledim hepsinin ayrı bir havası ve görüntüsü değil bütün çalışmalırınızın ayrı bir kişiliği var buda
insanlar sınırlarını kendi belirler ama ben sizin sınırınızı göremedim
bu yüzden yolunuz açık inan bey :)
başarılar diliyorum
mobilya rahatlığı göstermenizi istemiştim fakat tam bir mobilya resmi yapmışsınız arkaya
benim önerim sizin logonuz üzerinden söylüyorum şu tarz bişeydi
+
@bosphorus__34
ozaman sevgili bosphorus dersleri takip ederek ve yaptığın çalışmaları bizlerle paylaşarak daha çabuk öğreneceğine ve ilerleyeceğine eminim.
daha iyi olmak için grafikerler.org size ve bize yeter...
Kırmızı gerçekten iyimiş İnan bey gene harikalar yaratmışsınız
Tipografi ne diyenler direk sizin çalışmalırını gösteriyorum ilk tepki VAY oluyor:)
ilk çalışmalarınızı merak eder oldum.
nerelerden buralar geldiğinizi anlatan küçük bir resim galerisi sizden rica etsem bu sayede hayal gücünün...
evet hakan 2. çalışmada aköz yazısını koyu mavide yapsam beyazlar çok sırıtıyor adres tellleri beyaz olması arabanın görselliğini ortadan kaldırıyor
süleyman beyin önderdiği gibi
1. çalışmanın zemini çok az açtım ve bu şekilde baskıya gönderdim
ben lak önerdim fakat müşteri biraz acil istedi...
çizim olarak gerçekten çok güzel hakan bey arka zeminlede uyum sağlamış ve bütünlük kazanmış biretek ulusoylar altın yazısını ordan kaldırmalısınız
elinize sağlık hakan bey...
@Abdullah Şahin
ilgilendiğin için teşekkürler Abdullah
şimdi
1 hardisk çalışna bir hardidisk sata, olduğu için bu sorunlar olabiliyormuş
ankartın sürücüsünü indirdim fakat pc de disket okuyucu yok oyüzden raid sürücüsü yükeleyemiyom
3 windows açılmıyor açılsa sektör hatasına bakabilirm eksik...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.