Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Dekoratif Bir Teklif Oda ve Koltuk Adlı Çalışmam.

Eline sağlık Hakan gerçekçilik ve boyut olark çok güzel bir iş çıkarmışsınız sayın danışman ahşap değilde artık deri koltuk başları moda :)
  2. Fatih Coşkun

photoshop saç çizimi

Süper bi ders aslı hanım ben şahsen ps yi ke sevmem her işimi corelde halletmeye bayılırım ama corelde bu beni aşar :) böyle güzel ve anlaşılır dersler sayesinde bende ps yi öğrenecem galiba teşekkürler +:D
  3. Fatih Coşkun

Cep Telefonu Fotoğrafları 214 Adet

işte bu süper bir paylaşım her iş yerinin en az 2-3 cep telefoncu yada cep telefonu satan müşterisi vardır internete gir kaliteli fortoğraf bu uzun iş bu paylaşım sayesinde arşivlerdeki eksiklik giderilcektir. teşekkürler erkin bey + Rep:)
  4. Fatih Coşkun

Billboards - Reklam Panoları

Teşekkürler erkin bu tür vektörer broşürlerde de çok işe yarıyor sağol
  5. Fatih Coşkun

Plak, Gitar, Dj, Keman, Piyano, Nota, Mp3... (35 Eps) (35 Jpg)

Teşekkürler elif hanım vektörlerde güzel arka fonlarda
  6. Fatih Coşkun

seçme fonlar

Paylaşım için teşekkürler ahmet bey
  7. Fatih Coşkun

Red is good / kırmızı iyidir.

Çalışmalrınız hepsini inceledim hepsinin ayrı bir havası ve görüntüsü değil bütün çalışmalırınızın ayrı bir kişiliği var buda insanlar sınırlarını kendi belirler ama ben sizin sınırınızı göremedim bu yüzden yolunuz açık inan bey :) başarılar diliyorum
  8. Fatih Coşkun

nurayn mobilyaya çizdiğim logo

mobilya rahatlığı göstermenizi istemiştim fakat tam bir mobilya resmi yapmışsınız arkaya benim önerim sizin logonuz üzerinden söylüyorum şu tarz bişeydi +
  9. Fatih Coşkun

corelde sade kartvizit yapımı

@bosphorus__34 ozaman sevgili bosphorus dersleri takip ederek ve yaptığın çalışmaları bizlerle paylaşarak daha çabuk öğreneceğine ve ilerleyeceğine eminim. daha iyi olmak için grafikerler.org size ve bize yeter...
  10. Fatih Coşkun

Font istek

sayın javs aynısı yok fakat bi benzeri direct semi condensed light bide verdana verdana istersen var ama ötekini bulamadım
  11. Fatih Coşkun

Red is good / kırmızı iyidir.

Kırmızı gerçekten iyimiş İnan bey gene harikalar yaratmışsınız Tipografi ne diyenler direk sizin çalışmalırını gösteriyorum ilk tepki VAY oluyor:) ilk çalışmalarınızı merak eder oldum. nerelerden buralar geldiğinizi anlatan küçük bir resim galerisi sizden rica etsem bu sayede hayal gücünün...
  12. Fatih Coşkun

Mercedes servis kartvizit örneği

evet hakan 2. çalışmada aköz yazısını koyu mavide yapsam beyazlar çok sırıtıyor adres tellleri beyaz olması arabanın görselliğini ortadan kaldırıyor süleyman beyin önderdiği gibi 1. çalışmanın zemini çok az açtım ve bu şekilde baskıya gönderdim ben lak önerdim fakat müşteri biraz acil istedi...
  13. Fatih Coşkun

ada mertcan sucuk logo sizce hangisi

yorumlar ve değerlendirmeler için teşekkürler ilk yaptığım çalışma 5 ti zaten fakat illa bi inek resmi olsun deyince diğerleri ortaya çıktı
  14. Fatih Coşkun

eraser tool corel draw ın çarpıcı özelliklerinden biri

Teşekkürler arkadaşlar elimizden geldiğince dersler hazırlamaya çalışıyorum umarım faydası olur:)
  15. Fatih Coşkun

Değerlendirmeniz için teşekkürler Hakan bey Beyaz yapıncada bu şekilde oluyor
  16. Fatih Coşkun

mrb arkadaşlar sizce nasıl olmuş değiştirilmesi gereken bir yer gözüküyor mu
  17. Fatih Coşkun

Altın Ve Pırlanta İşte Çalışma!(V-RAY&PS)

çizim olarak gerçekten çok güzel hakan bey arka zeminlede uyum sağlamış ve bütünlük kazanmış biretek ulusoylar altın yazısını ordan kaldırmalısınız elinize sağlık hakan bey...
  18. Fatih Coşkun

Format atarken sata harddiski bilgisayar görmüyor

@Abdullah Şahin ilgilendiğin için teşekkürler Abdullah şimdi 1 hardisk çalışna bir hardidisk sata, olduğu için bu sorunlar olabiliyormuş ankartın sürücüsünü indirdim fakat pc de disket okuyucu yok oyüzden raid sürücüsü yükeleyemiyom 3 windows açılmıyor açılsa sektör hatasına bakabilirm eksik...
  19. Fatih Coşkun

Güzel Arkafonlar-Süper

Teşekkürler Yusuf bey çok farklı rüya gibi resimler
Yukarı Alt