Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Masked Girl (Manipüle)

Elinize sağlık erkin bey farklı bir çalışma olmuş
  2. Fatih Coşkun

merhaba

Aramıza hoşgeldiniz mehmet bey paylaşımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz
  3. Fatih Coşkun

Şapkalar

Teşekkürler Figen Hanım
  4. Fatih Coşkun

Kuruyemişler

Teşekkürler Erkin bey çok net ve çeşitli fotoğraflar
  5. Fatih Coşkun

Okul İçin Afiş Yapimi

tacettin bey; bir kupa bulunabilir amlemi ve gerekli oynamalar ps de yapılabilir daha sonra sevinen veya ellerini yukarı kaldırmış insan vektörleri bulunur (eğer bulamssanız klipart bölümünden arattırabilir yada istek yapabilirsiniz) ve vektörel bir programda ordaki insan vektörlerinin...
  6. Fatih Coşkun

"Beyazın Asaleti" Adlı MAX+Vray+PS Çalışmam.

gene süper bir çalışma hakan tam beşiktaşlı işi olmuş:D yansımalar ve parlaklık çok gerçekçi tebrikler
  7. Fatih Coşkun

Film Önerileri

aklıma gelen izlemeye değer filmler *Esaretin Bedeli er raynı kurtarmak Kanlı Elmas Samurayın Gözyaşları *What’s Eating Gilbert Grape - Gilbertin hayalleri *baba *scarface yaralıyüz *12 kızgın adam leon yüzüklerin efendisi serisi Taşıyıcı serisi Matrix Serisi buz devri serisi snatch kapışma...
  8. Fatih Coşkun

Paranoid Elephant (Manipüle)

eline sağlık erkin çalışma çok güzel bence mesaj var çalışmada kirlenmeden ve radyasyondan dolayı oluşan mutasyonu anlıyorum ben bu çalışmadan buzlar erimiş her yeri sular basmış ve hayvanlarda kendilerine yeni yaşam biçimleri oluşturmuşlar ve bu sayede hayatta kalmayı başarıyorlar gibi bir...
  9. Fatih Coşkun

size düşen; mutlu olmak...

farklı ve güzel bir yaklaşım başarılar
  10. Fatih Coşkun

İDC-->SunLifeResortHotel

eline sağlık fakat logoyu biraz daha toparlayabilirdin çok fazla kalabalık
  11. Fatih Coşkun

Fıkra

:D Teşekkürler erkin bencede 2 süperdi
  12. Fatih Coşkun

Bıçaklar (Knifes) PSD

paylaşım için teşekkürler yusuf bey
  13. Fatih Coşkun

Film Afişi (Dog Pen)

emre bey güzel bir çalışma olmuş kendinizi her çalışmada dahada ilerletiyorsunuz başarılarınızın devamını diliyorum
  14. Fatih Coşkun

sunlife logo ve kurumsal kimlik çalışması

ben bişey göremiyorum
  15. Fatih Coşkun

The Occupants Film Afişi

gerçekten güzel bir çalışma olmuş erkin yazılara bakmadan bile insanın içinde bir gizem oluşuyor kullandığın görselleri çok iyi monte etmişsin özellikle pencereden çıkan ışık ve çimlere yansıması ellerine sağlık bence film afişi yapımını profesyonel olarak düşünmelisin
  16. Fatih Coşkun

ders: freehandde symbol özelliği ve anlatımı

Ders ve anlatım için teşekkürler
  17. Fatih Coşkun

eraser tool corel draw ın çarpıcı özelliklerinden biri

@mete meral Düz kesmek için powerClip i kullanabilirsiniz bu resimlerden çok yaıları şekil verme kendi karkterinizi oluşturma gibi logo yapımı gibi işlerde çok faydalı oluyor yada bir karakter buldunuz ama istediğiniz karakter den farklı aşağı doğru uçları var eraser ile bu uçları sorunsuzca...
  18. Fatih Coşkun

Esma-ül Hüsna !..

Elinize sağlık elif hanım güzel bir çalışma çıkartmışsınız ramazanda herkesin ulaşabileceği bir yerde sizin çalışmalarınızdan birisini sitede yayınlamak lazım imsak ve namaz saatleriyle beraber
  19. Fatih Coşkun

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@seymenkg corel derslerinde sorunuzun cevabını bulabilirsiniz https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/10688-corel-draw-klonlama-ozelligi.html
  20. Fatih Coşkun

corelde sade kartvizit yapımı

@altay kenardan pay bırakmamızın sebebi kart basıldığında kenarları düzeltilmek için giyotinde kesiliyor eğer pay bırakmassak giyotinde keserken yazılarıda kesme ihtimalimiz var bu yüzden kesim payı olarak kenarlarda 2-2.5 mm lik bir kesim payı bırakmamızda fayda var
Yukarı Alt