Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Fatiha, Elif Lam Mim Vektör...

teşekkürler elif hanım arşivimde eksik olan yerleri sizin sayenizde dolduruyorum +rep :)
  2. Fatih Coşkun

SMS neden 160 karakter

gerçekten herkesin aklında neden dediği bir konu bilgilendirme için teşekküler Abdullah bey
  3. Fatih Coşkun

Billboard fotoğraları 9 jpeg HQ 300 dpi

teşekkürler bahtınur ahnım zihin açıcı fotoğraflar daha bakarken nerelerde kullanabileceğinizi düşünmeye başlıyorusunuz:)
  4. Fatih Coşkun

iş kollarına ait 100 RGB JPEG | 4993x3322 | 192 MB

teşekkürler bahtınur hanım arşivde olması lazım heran lazım olabilir
  5. Fatih Coşkun

Vector MIX

Paylaşım için teşekkürler figen hanım özellikle kalemler işime yarayacak
  6. Fatih Coşkun

Star Candy Vektör

Paylaşım için teşekkürler yaşar abi
  7. Fatih Coşkun

twety resminırde ben çieyim dedım tukenmez kalemle

halit bey elinize sağlık sizin için tükenmez yada kurşun farketmiyor eliniz çok hassas tek seferde bitirmişsiniz
  8. Fatih Coşkun

Yeni logo çalışmam sizce nasıl?

tayfun bey sakıncı grafik yazısını değiştirmenizi ve sade ama gösterişli bir karakterden yapmanızı öneririm böyle çok karışık logoya gelince s senki bir tabureye oturuyormuş gibi ve s nin altındaki nesne neyi ifade ediyor anlayamadım sg garflerinden bişeyler çıkartmayı deneseniz daha iyi olur...
  9. Fatih Coşkun

Duş, havuz, banyo fotoğrafları

Paylaşım için teşekkürler Yaşar abi çok kaliteli fortoğraflar (bu arada ben ingilizce de arama yapıyorum):D ne olur ne olmaz!
  10. Fatih Coşkun

Nahain bir merhaba

hoşgeldin, hoşgördün hainelma bundan sonra aktif bir üye olmanız dileğiyle...
  11. Fatih Coşkun

adıyaman köftecisi kart tasarımı

beğendi buse, bahtınır hanımında önerilierliyle noktasına bi dokunmadık mat selefonlu olarak basılıyo Beğenmenize sevindim kriptonik arka krokiyi nasıl yaptığımı öğrenmek isterseniz https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/8703-corel-de-basitce-3-boyutlu-kroki.html bu linkteki corel...
  12. Fatih Coşkun

Tncytrk

tuncay bey benim bildiğim kadarıyla tipografi sadece yazılardan olacak diye bir şey yok önemli olan yazıya hayat vermek ona anlam yüklemek diye düşünüyorum. saygılar
  13. Fatih Coşkun

Children stock vektör

Teşekkürler yaşar bey arşivde bulunması gereken vektörler
  14. Fatih Coşkun

Pencil / Kalem vektörLeri

Teşekkürler buse hanım güzel bir paylaşım
  15. Fatih Coşkun

Sıvı Hareketleri - Sıçarayan Sıvı Efektleri

Aynen süleyman beye katılıyorum teşekkürler erkin bey
  16. Fatih Coşkun

Bayan Çantaları 1.000 Adet

Sağolun erkin bey 1000 adet çanta valla süper
  17. Fatih Coşkun

Tncytrk

sadece adınızı oluşturan harfleri tncytrk olarak seçmişsiniz bu şeklide de güzel fakat başka ufaklı büyüklü yazılarla yapsaydınız ve bazı şekillerle destekleseydiniz daha farklı bişeyler ortaya çıkabilirdi. iyi çalışmalar tuncay bey
  18. Fatih Coşkun

planes vector / Uçak vektörelleri 14 MB.

bunlar gerçeğe benizyor gerçekten çok kaliteli vektörler teşekkürler buse hanım
  19. Fatih Coşkun

Bayan saç modelleri psd dosyaları

Teşekkürler Aras bey çok güzel bir paylaışm bir saç şekli insanı ne kadarda değiştiriyor:)
  20. Fatih Coşkun

örnekteki fontu arıyorum.

yazı karkterinin ismi cushing bold bende yok diğer arkadaşlarda varsa paylaşırlar
Yukarı Alt