Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Allahu Ekber (eps, ai)

Teşekkürler Elif hanım paylaşımlarınız sayesinde ramazanda imsakiyelerde hiç zorluk çekmicez
  2. Fatih Coşkun

ada mertcan sucuk logo sizce hangisi

aynen öyle erkin bey beğendirmek gerçekten zor oluyor 8 güzel 7 de fena durmuyor aslında:)
  3. Fatih Coşkun

Elif - Ba Çalışmam..

gerçekten çok sade ve güzel bir çalışma ön sayfadaki hata bende bayıldım elinize sağlık elif hanım iyi çalışmalar..
  4. Fatih Coşkun

ada mertcan sucuk logo sizce hangisi

Teşekkürler buse hanım yarın müşteri gelecek bakalım o ne diyecek
  5. Fatih Coşkun

Vektörel kartvizitler ( Sürekli Güncel )

çok iyi bir paylaşım olmuş buse bazen kafam durma noktasına geliyor bunlar çok işime yarayacak +rep
  6. Fatih Coşkun

kitap kapağı tasarımı 2 (sır)

gökhan bey yorum almanız sizin daha iyi tasarımlar yapmanızı sağlayacaktır. bu yüzden örnek isteme yerine yapılan yorumlara uygun tasarımlar yapıp sizin ilk yaptığınızda karşılaştırmanızı öneririm böylece - ve + larınızı daha iyi görebilirsiniz izninizle sizin tasarımınız üzerine ben bir...
  7. Fatih Coşkun

Işık Patlaması (Hüzmesi) Oluşturma

Güzel ve anlaşılır olmuş erkin emeğine sağlık Teşekkürler
  8. Fatih Coşkun

Şehire Ait Endüstriyel tasarımlar [EPS]

bu ev görselleri heryerde lazım olabiliyor sağolun buse hanım
  9. Fatih Coşkun

Istock Star Vector

Paylaşım için teşekkürler
  10. Fatih Coşkun

Material Vector | Eps | Ai | Png |

Teşekkürler buse hanım
  11. Fatih Coşkun

Hamburger Fotoları (Dekupeli)

Teşekkürler Erkin hemde dekuplu süper valla
  12. Fatih Coşkun

24,000 Vektörel Clipart (EPS, AI)

valla bravo erkin süper bir arşiv +repi sonuna kadar hakediyo eline sağlık
  13. Fatih Coşkun

Clip-Art istek

Merhabalar finsh çizgiyi geçen yarışcı gibi clipartlardan elinde olan var mı?
  14. Fatih Coşkun

Noir Ghetto

Kemal bey çok güzel bir çalışma olmuş orantılar boyutlar sadelik herşey yerli yerinde elinize sağlık başarılar....
  15. Fatih Coşkun

Corel Draw ile yazıya efekt verme (video ders)

Eğer ilk defa coreli açan biri olsam dahi bu efekti yapabilirdim anlatımınız gerçekten çok net ahmet bey çok teşekkürler +rep:)
  16. Fatih Coşkun

adıyaman köftecisi kart tasarımı

evet zaemin boş oldu gri yapayım dedim yollar kayboldu açık sarı gibi mat bi renk olabilir teşekküler açık sarı iyi oldu ön taraflada bütünlük sağladı sağolun bahtınur hanım
  17. Fatih Coşkun

Su Damlaları ve Baloncuklar

Teşekkürler Erkin bey su firmasına bi işler yapacağım tam aradığım vektörler sağol
  18. Fatih Coşkun

adıyaman köftecisi kart tasarımı

teşekkürler Hakan bey olabilir bahtınur hanım ama işyerini kırmızı gösterdim dikkat çeksin diye lacivertleri bordo yapsam bu sefer kırmızıyı değiştirmem lazım en iyisi ben lacivertlerin kırmızı değerini biraz düşüreyim koyu mavi olsun
Yukarı Alt