Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

motorcycle

Hasan bey bir derginin grafik bölümünde çalışsanız süper işler çıkartabilirsiniz inşaallah tez zamanda iş bulursunuz
  2. Fatih Coşkun

Sahne Su Şehir Etiket Vektörleri

Abdullah bey sahne lazımdı ama geç oldu biraz:D internette resim buldum vektöre çevirdim baya uğraştırdı alıyorum bunları yedeğe bidaha uğraşmam bari çok teşekürler
  3. Fatih Coşkun

Grafikerler.Org Vector Paketi

Teşekürler Abdullah bey iniyor:D
  4. Fatih Coşkun

sizce ve bence???

inandığı gibi yaşamayan yaşadığı gibi inanmaya başlar.. Bu kadar güzel bir tarif olabilir mi? benim bunun üstüne söyleneck lafım yok!
  5. Fatih Coşkun

41 T-Shirt Vector Design

Paylaşımınız için teşekürler Abdullah bey
  6. Fatih Coşkun

Glossy Web 2.0 Elements Vector EPS

Bunlar çok güzel teşekürler Abdullah bey
  7. Fatih Coşkun

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Melek Hanım jpg Olduktan sonra o artık fotoğraf olmuştur geri dönüşü yok eğer back up tosyalarını saklıyorsanız onu bulmaya çalışın belki işinizi ordan kurtarabilirsiniz
  8. Fatih Coşkun

Dilara Eğitim Kurumları

tebrikler hasan bey yine güzel bir iş çıkarmışsınız
  9. Fatih Coşkun

El ilanı, Broşür, Kurumsal Kimlik Vektörleri

Teşekürler Erkin yine süper bir paylaşım
  10. Fatih Coşkun

Krize teğet geçme oyunu

Bence çok güzel :D ama vatandaşın pek şansı yok gibi:D
  11. Fatih Coşkun

portre calışmam

ilg gözüme çarpan eşarp oldu çok güzel olmuş halit bey yüze gelen kısımda ovalliği çok güzel vermişsiniz elinize sağlık
  12. Fatih Coşkun

İstanbul Fotoğrafları (Güncellenecek)

Teşekürler Sait bey çok güzel bir paylaşım
  13. Fatih Coşkun

Schneidler fontu

Muharrem bey buyrun elimdeki Schneidler ailesi http://rapidshare.com/files/200258727/Schneidler.rar.html
  14. Fatih Coşkun

Pek güzel olmayan Flash Çalışması

Köpeği falan herşeyin çizimi size aitse bence çok güzel bi çalışma olmuş flash olarakta çizim olarakta süper
  15. Fatih Coşkun

Ücretsiz Hosting Sağlayıcıları

Önce sizin verdiğiniz siteleride sık kullanılanlara ekleyim. Erkin bey bu işten fazla anlamam ama yaza doğru bizim işler hafifler ozaman bu internet işine ağırlık verip bişeyler öğreneyim diyorum. ozaman biraz kafanızı ağrıtabilirmiyim..
  16. Fatih Coşkun

Araba Çizimleri

Teşekürler Yaşar bey Bu işle uğraşan arkadaşlarımızın baya işine yarayacaktır.
  17. Fatih Coşkun

Görmez Olsun

Diğer çalışmalarınızıda takip ediyorum hasan bey tipografi konusana baya emek harcıyorsunuz emeğiniz karşılığını buluyor bence çalışmalarınız çok güzel bazıları alttaki zeminle güzel uyum sağlamış elinize sağlık
  18. Fatih Coşkun

Selamün Aleyküm arkadaşlar

Aleyküm selam süleyman bey Grafikerler.org Ailesine hoş geldiniz.
  19. Fatih Coşkun

A5 Önlü Arkalı Muhtar Seçim Afişi

Teşekürler arkadaşlar işi bitirdim ve buraya yükledim henüz müşteride görmedi Sizin dediğiniz gibi çok fazla yanlış yapmışım:( şimdi müşteri gelmeden onları düzeltiyorum Dikkat ve özveriniz için tekrar teşekkürler.
  20. Fatih Coşkun

A5 Önlü Arkalı Muhtar Seçim Afişi

Seçim Afişi biraz belediye seçim afişlerini andırabilir fakat 12.000 seçmen olan bir muhtarlık bölgesi
Yukarı Alt