Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Vektörel Logolar

Esin kaynağı ve ayrıca Tembelliğe devam teşekürler erkin
  2. Fatih Coşkun

blue internet kurumsal

Paylaşımınız için teşekürler Hasan Bey Renkler ve karakter yerinde kullanılmış sade ve hoş bir çalışma olmuş
  3. Fatih Coşkun

merhaba arkadaşlar

Paylaşımlarınız merakla bekliyorruz ahmet bey
  4. Fatih Coşkun

tanışalım

Habip bey Grafikerler.org ailesine hoşgeldiniz
  5. Fatih Coşkun

konaklı matbaa kartvizit

valla öle mukavva gibi bunu müşteriye verdiniz cüzdanına koydu cüzdan tapi kalınlaştı 2 gün sonra atar kartı tutmaz cebinde
  6. Fatih Coşkun

logo istekleriniz

@meric özcan meric özcan senin için logoyu yaptım fakat alt tarafta kuruluş tarihini göremedim onuda sen eklersin artık corel 11 buyur http://rapidshare.com/files/199870197/MERS__304_N.cdr.html
  7. Fatih Coşkun

konaklı matbaa kartvizit

@BURÇİN DAMLA YETEN varak mı lak mı burçin hanım varak yaparsanız kartın arka yüzüne iz çıkartacaktır iki tarfta varak ve yazı olduğu için bu sorun yaratabilir
  8. Fatih Coşkun

Vector Girls

Paylaşımınız için teşekürler Yaşar bey
  9. Fatih Coşkun

Vector Football

Teşekürler yaşar bey
  10. Fatih Coşkun

Demirler Towers Broşür 23x23 (4 Sayfa )

Cıvıl cıvıl ama sade şatavattan uzak gösterişli benim çok hoşuma gitti Bu güzel çalışmayı bizimle paylaştığınız için teşekürler sedat bey
  11. Fatih Coşkun

konaklı matbaa kartvizit

Burçin hanım bence olmamış matbaanın kendi renkleri ne bilmiyorum ama logo çok fazla yer kaplamış ve siyahın üstüne sarı yada turuncu gitmemiş siyahın üstüne yeşil ve tonları tavsiyemdir ön ve arka taraf diye düşünülmüş ön tarafta yazılar çok büyük ve boğmuş kartı arka taraftada aynı şekilde...
  12. Fatih Coşkun

Oyuna Göre Sisteminizi Ayarlayın

bu tam benlik Teşekürler hatta Allah razı olsun thank you hatice hanım
  13. Fatih Coşkun

Kullanıcı Adınız Hangi Sitelerde Mevcut?

okadar çok kayıtlı olduğum yer varki ben bile bilmiyorum çok teşekürler Abdullah bey kendimi biraz toparlayım:D
  14. Fatih Coşkun

Emprime kurukafa desenleri

Biraz vahşi sert ama güzel:D
  15. Fatih Coşkun

sizce ve bence???

Muhammet bey baya dolmuşsunuz anlaşılan benim felsefem şudur Tanıdığın en dürüst insan kendin ol gerisi hikaye
  16. Fatih Coşkun

Bez Afiş, Kurumsal, Araç Giydirme Vektörleri

Teşekürler burçin hanım
  17. Fatih Coşkun

Tabela ve Kutu Ambalaj Vektörleri

paylaşımınız için teşekürler burçin hanım
  18. Fatih Coşkun

Seni Seviyorum (flash)

bu çok daha güzel olmuş elinize sağğlık nerde olursan ol kaçamazsın aşkım seni bulur diyor herhalde:D
  19. Fatih Coşkun

seçim afişleri yardım

metin bey konu açmadan önce lütfen arama yapınız buraya bi göz atın isterseniz işinize yarayabilir https://www.grafikerler.org/vektor/9265-secim-afisleri-icin-evet-muhru-lazim.html
  20. Fatih Coşkun

Bana yardim edermisiniz?

@BURÇİN DAMLA YETEN burçin hanım arkadaşımız terzi kendi söküğünü dikemez anlamında bende kendime olduğu zaman beğenemiyorum diyor taylan bey siz aklınızdakileri ve işinizi hangi dalda olacağını yazın onlara göre bizde fikir üretelim
Yukarı Alt