Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

4. Fotomaraton Afişi

4. beyşehir fotoğrafçılar yarışması yazısının fontu değişmeli birde alttaki beyaz degredeler yumuşatılarak persfektif verilirse ve küçük fotoğraflar üzerine yerleştirilirse anlam kazanır. Onun dışında şık duran bir çalışma eline sağlık
  2. Arzu ULUIRMAK

Fiyatlandırma

ANKARA REKLAMCILAR DERNEÄÄ°
  3. Arzu ULUIRMAK

Fiyatlandırma

2010 yılı reklamcılar derneği fiyat listesi üzerinden biz ajans olarak yüzde 15 ıskonto yapıyoruz, Siz freelancer çalışan olarak bunu yüzde 50 ye kadar çekebilirsiniz. Fiyat listesinde bütün katalog özellikleri, sayfa sayısına göre fiyatlandırmalar mevcut, örneğin 8 sayfaya kadar 5tl 8-12 sayfa...
  4. Arzu ULUIRMAK

Gülsan logo çalışması

Yorum yapabilmem için bu firmanın ne iş yaptığı önemli, kreativ açıdan çok problem yok gibi duruyor. Firma sektörü nedir acaba
  5. Arzu ULUIRMAK

8.Beyşehir göl festivali afişi

@Zeki KAYNAK Zeki beyin gördüğü ufak tefek kusurlar dışında başarılı bence ben beğendim. Emeğinize sağlık.
  6. Arzu ULUIRMAK

ilketek bilişim

Adresi soldan isimleri sağdan bloklayın, ön taraftaki bantları kaldırın yada çok daha fazla inceltin. Daha şık durduğunu göreceksiniz. Emeğinize sağlık.
  7. Arzu ULUIRMAK

Boran Reklam adına Logo Yapmam gerek

Bir konuyu açıklığa kavuşturayım sayın üye, biz burada birbirimize yardımcı oluruz. Fakat kimse kimseye bedava iş yapmaz, herkes emeğinin karşılığını alır. Burası bir paylaşım ve yardım platformudur doğru, fakat ücretsiz logo dağıtan bir kuruluş değildir. Bizden yardım isteyen öğrenci...
  8. Arzu ULUIRMAK

Boran Reklam adına Logo Yapmam gerek

@danisman Doğrusu bende merak ettim.
  9. Arzu ULUIRMAK

1 ayda grafiker

Rahman Bey, İlanınıza koyduğunuz başlık "1 Ayda Grafiker" değil mi? Bu başlığın üzerine neyi tartışıyoruz. Öğrencinizin yapmış olduğu araç giydirme hakkında samimi fikirlerimizi istemişsiniz... Söyleyeyim, öğrenciniz malesef bir kopyacı olmuş çıkmış. Birçok ünlü markanın bu tarz araç...
  10. Arzu ULUIRMAK

Logo Programları

@Zeki KAYNAK İlave olarak logoyu programlar değil "Grafik Tasarımcılar" yapar.
  11. Arzu ULUIRMAK

Konsept : "Havanı seveyim İstanbul"

İtinayla projelendirilmiş bir çalışma, bence hoş hem fikir hem uygulama, emeği geçenlerin emeğine sağlık.
  12. Arzu ULUIRMAK

Yenice Meslek Yüksekokulu Afiş Çalışmam

Arkadaşlarla aynı fikirdeyim, fikir hoş fakat slogan değiştirilebilir ve renkler tipografi vs. üzerinde oynamalısınız. Uygulama daha başarılı olabilirdi.
  13. Arzu ULUIRMAK

2 farklı oda çizim ve boyama

Çok beğendim. Emeğinize sağlık.
  14. Arzu ULUIRMAK

Merhaba

Burada binlerce grafiker var... İstediğiniz bütün grafik işlerini yapabalirler, tabi emeklerinin karşılığını alarak. Ne istiyorsanız freelans işverenler bölümüne konu açarak yazabilir arkadaşlardan teklif alabilirsiniz.
  15. Arzu ULUIRMAK

Movie poster for fun 7

@kemaluzan Kemal bey ortada kınanacak bir durum yok, Arkadaşımız yurt dışında yaşıyor ve böyle bir alışkanlığı olması gayet doğal.
  16. Arzu ULUIRMAK

Merhaba

Nasıl bir istek bu?
  17. Arzu ULUIRMAK

Duman Konser Afişi - Sakarya*

Bana biraz karışık geldi, Belki alt taraf biraz toparlanabilir ve tek görsel kullanılabilir. Font seçimi hoş olmuş, emeğinize sağlık.
  18. Arzu ULUIRMAK

Elma Tasarımları ... :)

Elmaları sevdim hakikaten başarılı bir çalışma olmuş.
  19. Arzu ULUIRMAK

Balık Restoran Menü Çalışması

Üstteki broşür karışık olmuş, alttaki daha iyi fakat zemindeki resimlerin opaklığını azaltmanız gerekiyor. Emeğinize sağlık.
  20. Arzu ULUIRMAK

Foruma Girmeyeli Uzun Zaman Olmuş - Tekrar Merhabalar

Merhaba Harun bey, tekrar hoşgeldiniz
Yukarı Alt