Soldaki resimden bende rahatsız oldum, genel havayı bozmuş, birde logo birazcık küçülürse daha şık duracak, onun dışında renk seçimi ve çizginiz güzel. Emeğinize sağlık.
@Rahman Çoşkun
Rahman Bey, Siz bu kadar tecrübeye sahip olup, piyasada yer edinen biri olarak hala geçiminizi ders vererek para kazanmaktan sağlamaya çalışıyorsanız sektörün bu hale gelmesi yüzündendir. üstüne üstlük piyasanın bu duruma gelmesinde yapılan yanlışlıklar inşaasına bir tuğlada...
@Kerim Öksüz
Katılıyorum Benimde direkt olarak gözüme batan kısım orası. Avuç içerisindeki manipilasyon zayıf olmuş. Afişin genel havasını bozmuş. Onun dışında güzel.
Bende kalp cerrahıyım. 1 ayda sizi doktor yapacağım. Evet evet mesleğim bu kadar kolay yada ben bu kadar dahiyim. İnanmassanız buyrun. Geçen ayki öğrencim annesine stent taktı :)
@By_ShaDoW2
Bu şekilde size yardımcı olmamız imkansız, çünkü duvar takvimini hangi firmaya yapıyorsunuz, üzerinde ne gibi görseller kullandınız vs.. bu konu ile alakalı hiçbirşey yazmamış ve eklememişsiniz. Belki çalışmayı eklerseniz size yardımcı olabiliriz.
@A.Özdemirer
Sayın Özdemirer
Forumumuza çalışma ekleyen herkes eleştirilmeyi kabul etmiş sayılır. Bizim site yönetimi olarak karşı çıktığımız, kabul etmediğimiz fakat bunun önüne bir türlü geçememiş olduğumuz husus ise:
"Olmamış bu çalışma" "hiç beğenmedim" vs... şeklindeki eleştri...
@cabbara
Hımmm... Logotype'ın type kısmı femin market yazan kısım :) Sizin söylediğiniz şeye slogan deniyor. Neyse, zaten kullandıkları bir slogan vardı. Değişmedi.
Ayyy Benim kardeşim mi doğmuş bu gün :) Nice mutlu senelere hep birlikte inşallah... İYİKİ DOĞDUN ÖMEEEEERRRRRRRR :):)
[/URL]
Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
@norolog
@nickolascage
Arkadaşlar siz bunu biliyorsunuz birçok grafik tasarımcıda bunu bilir, ama birisi çıkıyor yılların kuralını yıkıyor işte :) Benim üzüldüğüm nokta bu işe yeni başlayan insanların yanlış yönlendirilmesidir.
Zeminde ne renk kullanırsanız kullanın sadeliğe özen gösterin, Fotoğrafları görmediğimiz için renk beyan etmek zor, fakat burada dikkat edilecek husus zeminin ürünlerin önüne geçmemesi ürünleri bastırmaması, bir bakışta bütün ürünlerin net olarak görünmesidir. Buna çok dikkat edin.
ßütün...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.