Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

Afiş Tasarım Yardımı

Siz birşeyler yapıp buraya ekleyin, üzerinden nasıl bir yol izleyeceğinize dair konuşarak düzenlemesini yapalım.
  2. Arzu ULUIRMAK

Lütfen bana yardım edebilir misiniz ?

Freelance işverenler bölümüne konu açarsanız ücret karşılığı logo yapacak onlarca arkadaş bulabilirsiniz.
  3. Arzu ULUIRMAK

menü kapağı corel çalışması

Soldaki resimden bende rahatsız oldum, genel havayı bozmuş, birde logo birazcık küçülürse daha şık duracak, onun dışında renk seçimi ve çizginiz güzel. Emeğinize sağlık.
  4. Arzu ULUIRMAK

1 ayda grafiker

@Rahman Çoşkun Rahman Bey, Siz bu kadar tecrübeye sahip olup, piyasada yer edinen biri olarak hala geçiminizi ders vererek para kazanmaktan sağlamaya çalışıyorsanız sektörün bu hale gelmesi yüzündendir. üstüne üstlük piyasanın bu duruma gelmesinde yapılan yanlışlıklar inşaasına bir tuğlada...
  5. Arzu ULUIRMAK

rasterize layer ne işe yarar ?

Rasterize layer, bir vectör layerı yada bir teks layer ı resim haline getirmek için kullanılır.
  6. Arzu ULUIRMAK

Yamo'dan Selamlar

Sitemize hoş geldiniz, iyi forumlar dileriz.
  7. Arzu ULUIRMAK

SISA CARGO / Afişi

@Kerim Öksüz Katılıyorum Benimde direkt olarak gözüme batan kısım orası. Avuç içerisindeki manipilasyon zayıf olmuş. Afişin genel havasını bozmuş. Onun dışında güzel.
  8. Arzu ULUIRMAK

1 ayda grafiker

Bende kalp cerrahıyım. 1 ayda sizi doktor yapacağım. Evet evet mesleğim bu kadar kolay yada ben bu kadar dahiyim. İnanmassanız buyrun. Geçen ayki öğrencim annesine stent taktı :)
  9. Arzu ULUIRMAK

Mutfak

Çok şirin bir mutfak olmuş çok beğendim ben :) Emeğinize sağlık.
  10. Arzu ULUIRMAK

Corel Draw'da 3D yazı nasıl yapılır?

@Sedat Gül Videoda sorun yok bilgisayarınızda bir sorun olabilir.
  11. Arzu ULUIRMAK

Tasarım yaparken takıldığınız her konuda sorularınızı buradan yanıtlayalım...

@By_ShaDoW2 Bu şekilde size yardımcı olmamız imkansız, çünkü duvar takvimini hangi firmaya yapıyorsunuz, üzerinde ne gibi görseller kullandınız vs.. bu konu ile alakalı hiçbirşey yazmamış ve eklememişsiniz. Belki çalışmayı eklerseniz size yardımcı olabiliriz.
  12. Arzu ULUIRMAK

Worldstar Logo Çalışmalarım

@A.Özdemirer Sayın Özdemirer Forumumuza çalışma ekleyen herkes eleştirilmeyi kabul etmiş sayılır. Bizim site yönetimi olarak karşı çıktığımız, kabul etmediğimiz fakat bunun önüne bir türlü geçememiş olduğumuz husus ise: "Olmamış bu çalışma" "hiç beğenmedim" vs... şeklindeki eleştri...
  13. Arzu ULUIRMAK

Deneme Çalışmaları

Çizginizi beğendim, emeğinize sağlık.
  14. Arzu ULUIRMAK

feminmarket 3. Çalışmam

@cabbara Hımmm... Logotype'ın type kısmı femin market yazan kısım :) Sizin söylediğiniz şeye slogan deniyor. Neyse, zaten kullandıkları bir slogan vardı. Değişmedi.
  15. Arzu ULUIRMAK

işte hayal gücü ve yaratıcılık

@faro Köpük, küçük alanlardaki logo kullanımında belirginliğini yitirir, bu yüzden bende olsam kullanmazdım.
  16. Arzu ULUIRMAK

Ömer YILDIZ ; doğum günün kutlu olsun :)

Ayyy Benim kardeşim mi doğmuş bu gün :) Nice mutlu senelere hep birlikte inşallah... İYİKİ DOĞDUN ÖMEEEEERRRRRRRR :):) [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
  17. Arzu ULUIRMAK

tabela tasarımı

@norolog @nickolascage Arkadaşlar siz bunu biliyorsunuz birçok grafik tasarımcıda bunu bilir, ama birisi çıkıyor yılların kuralını yıkıyor işte :) Benim üzüldüğüm nokta bu işe yeni başlayan insanların yanlış yönlendirilmesidir.
  18. Arzu ULUIRMAK

grafiker olmak???

@bengi79 Yukarıda ve önceki sayfalarda detaylı bir şekilde anlatılmış okuyunuz...
  19. Arzu ULUIRMAK

Cafe broşürü için yardım

Zeminde ne renk kullanırsanız kullanın sadeliğe özen gösterin, Fotoğrafları görmediğimiz için renk beyan etmek zor, fakat burada dikkat edilecek husus zeminin ürünlerin önüne geçmemesi ürünleri bastırmaması, bir bakışta bütün ürünlerin net olarak görünmesidir. Buna çok dikkat edin. ßütün...
  20. Arzu ULUIRMAK

Selamün Aleyküm

@X-TÜRK Hoşgeldiniz, umarım kalıcı olursunuz fakat öncelikle forum kurallarını okumanızı rica ederim. İyi forumlar
Yukarı Alt