Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

Sıfırdan Grafik

Merhabalar, Sorunuzu elimden geldiğince yanıtlamaya çalışayım... Grafik tasarım sanatı sadece program bilmek değildir. Grafik programları grafik çalışmaları için sadece bir araçtır. İşimizi kolaylaştıran bir araç... Grafik programları hatta ve hatta bilgisayarlardan önce grafikerlik yok...
  2. Arzu ULUIRMAK

feminmarket 3. Çalışmam

üste logoyu koydum altada kırmızı bir şerit yapıp adres vesaire yazmıştım. Onların fuarları vardı bu gün yarın
  3. Arzu ULUIRMAK

feminmarket 3. Çalışmam

Ben yaptım o poşet çalışmasını fakat göremedim çünkü çinde bastırmışlar poşetleri inşallah bozmamışlardır çalışmayı :)
  4. Arzu ULUIRMAK

Photoshopta resmi çerçevelerle parçalamak

Paylaşımınız için teşekkürederiz. Ders anlatımınız çok başarılı devamını bekleriz.
  5. Arzu ULUIRMAK

ışıksız çocuklar

Yüreğinize sağlık, duygu dolu olmuş, etkilendim...
  6. Arzu ULUIRMAK

Uzun yıllardan sonra nacizhane şiir denemem

İstanbula gelirsen gözlerinin içine bakmayı deneyebilirim hayatım. :) Teşekkürederim.
  7. Arzu ULUIRMAK

Teşekkürederim Yasemin hanım, şiir yazmaya devam mı etsem ne :)
  8. Arzu ULUIRMAK

@mervesultan @Süleyman Köklü Teşekkürederim arkaşlar gerçekten beğendiğinize sevindim :)
  9. Arzu ULUIRMAK

@Hakan Dağdeviren Teşekkürederim Hakan bey.. Ne güzel bir tespit yapmışsınız, bayıldım... :)
  10. Arzu ULUIRMAK

Hasta olmak istemiyorsan!

Rica ederim fakat yalnış anlaşılmasın ben yazmadım, bir yerden alıp mail kutuma yapıştırmıştım daha önce, kimin olduğunu bilmiyorum... Fakat baştan aşağı doğru bence :)
  11. Arzu ULUIRMAK

Hasta olmak istemiyorsan!

Reddedicilik ve kendine saygı eksikliği, kendimizi kendimize yabancılaştırır. Kendimizle barışık olmak sağlıklı yaşamın anahtarıdır. Bunu kabul etmeyenler kıskanç, taklitçi, aşırı rekabetçi ve yıkıcı olurlar. Eleştirileri kabullen. Eğer hasta olmak istemiyorsan… …Duygularını anlat...
  12. Arzu ULUIRMAK

Teşekkürederim Yaşar bey, o şimdi çok uzakta bu şiirden habersiz :) O benimle gurur duyarmı bilmem ama ben onunla duyuyorum :)
  13. Arzu ULUIRMAK

Sevgili Eşim Muzaffer'e Mani olur mu sensizliğime? Uzaklardan bana gelmen... Zor gecelerden azad etmen yüreğimi? Ağır bir haftanın sonunda... Fener tutman karanlığıma? Feth etmen tekrar tekrar yüreğimi! Ellerimi ısıtarak sıcacık avuçlarınla... Reçetesinimi yazdın özlemimin? İlacım sen...
  14. Arzu ULUIRMAK

Logo tasarım, öneri, fikir..

Logoda en önemli şey okunabilirliktir. Bence biraz daha tipografik çalışmalısınız. Çok karmaşık ve renkli görünüyor bu haliyle... Mesela 80li yıllarda çok kullanılan şu an demode olmuş fontlardan yararlanıp, o dönemin aksesuarlarını yanında kullanabilirsiniz.
  15. Arzu ULUIRMAK

Logo tasarım, öneri, fikir..

Yaşımız ortaya çıkmasın diye yorum yapmamış olabilirmiyiz :)
  16. Arzu ULUIRMAK

Zümrüt yeşili için

Pantone kataloğunda rengin cmyk değerleri yazar ben onu kastettim, beğendiğiniz rengin cmyk değerlerine bakın, eğer elinizdeki katalogda yoksa bilgisayarda o rengi bulup trigromiye çevirebilirsiniz. beğendiğiniz renge en yakın rengi o şekilde elde edersiniz. Hatta bazı pantone kataloglarında...
  17. Arzu ULUIRMAK

Zümrüt yeşili için

Pantone kataloğundan bakın işi şansa bırakmayın derim.
  18. Arzu ULUIRMAK

Tasarı İlkeleri

Yararlı paylaşımlar Yasemin hanım, elinize sağlık
  19. Arzu ULUIRMAK

Cafe için logo tasarımı gerekiyor yardım edermısınız

Birşeyler çalışıp ekleyin üzerinde konuşalım, hatalarınızı olması gerekenleri söyleyelim. Logo çalışmadan önce piyasadaki büyük firmaların logolarını inceleyin.
  20. Arzu ULUIRMAK

İş ve eleman arayan üyelerimizin dikkatine!

Değerli üyelerimiz, İlanlar kısmına açmış olduğunuz konuların altına mükerrer olarak ilan günceldir yazılması forumda bir mesaj kirliliği yaratmaktadır. Mükerrer mesajlar silinip devamı halinde konular kilitlenecektir. Bütün üyelerimizin vermiş olduğu ilanlar günceldir, güncel olmayan ilanlar...
Yukarı Alt