Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

Alya Bebek Dergi Kapağı

Tebrik ederim, alışılmışın dışında özgün bir çalışma olmuş. Grafik tasarımcı dediğin kalıpların dışına çıkmasını bilendir. Bu kapaklar için şöyle bir önerim olabilir. Annelerin dikkatini çekecek tarzda dergi içeriğindeki konu başlıklarını küçük puntolarla sağ tarafta kullanabilirmişsiniz. Üst...
  2. Arzu ULUIRMAK

Dekorasyon kartvizit tasarım çalışması

Fontlar göz yoruyor, yazılar kesime çok yakın ve logo fazla büyük olmuş. Kolay gelsin.
  3. Arzu ULUIRMAK

Biri anlatabilirmi? Seçili alanı çizmek

pen tool ile çizdiğiniz çizgi layer bölümünün yan tarafındaki path penceresinde görünür. Orada görünen path layerına ctrl tuşu ile birlikte tıklarsanız çizdiğiniz çizgi seçili alan haline gelecektir. Sonra silmek istediğiniz layer a tıklayıp orayı silebilirsiniz.
  4. Arzu ULUIRMAK

Foruma ImageShack'tan Resim Yüklemek [videolu]

Teşekkürler Yaşar Bey...
  5. Arzu ULUIRMAK

yeni yapacağım katalog için örnek sayfa

@Tuncer Özkan Bunu bilmiyordum. Profesyonel olduğunuz belli :) Sizin sadece yazar olduğunuzu sanıyor, bir yandanda yorumlarınıza şaşırıp çok özel bir göze sahip olduğunuzu düşünüyordum. Öğrenmiş oldum. Projenizde başarılı olacağınıza inanıyorum. Kolaylıklar dilerim.
  6. Arzu ULUIRMAK

yeni yapacağım katalog için örnek sayfa

@Tuncer Özkan Tebrik Ediyorum Tuncer Bey, Grafik Tasarımcı olduğunuzu düşündüm bir an. Bu yoruma katacak birşeyim yok, Benden daha iyi yorumlamışsınız. :)
  7. Arzu ULUIRMAK

Çalışma Baskıya Giderken (Yardım)

Çalışmayı photoshoptan baskıya yollayacaksanız. CMYK ve 300dpi olacak, Cmyk üzerinden renk ayarlarınızı yapabilir, pantone kataloğundaki renk değerlerinden faydalanabilirsiniz. Yada kontras verebilirsiniz fakat RGB olarak baskıya iş yollayamazsınız, RGB işlerin ekranda parlak görünmesinin nedeni...
  8. Arzu ULUIRMAK

corel açılıyor ama tepki vermiyor

Bir hayli fazla font yüklemişsiniz, açıkcası pc ile ilgili çok fazla bilgim yok ben mac kullanıcısıyım, fakat yanlış hatırlamıyorsam denetim masası içerisinde bir program ekle kaldır donatısı olacaktı. Oradan kaldırabilirsiniz.
  9. Arzu ULUIRMAK

Kartvizit yapımı

Tamamda onu biz yapıp size yollayamayız. Hangi programda yapacaksınız? Programla ilgili eksik taraflarınız nelerdir? Size yardımcı olmamız için en az bir çalışma yapıp ekleyin. Üzerinde konuşup sizi yönlendirelim.
  10. Arzu ULUIRMAK

Kartvizit yapımı

Tabi oluruz ama tam olarak ne yardımı istediğinizi anlayamadım.
  11. Arzu ULUIRMAK

Tablet Sorunu

Şift tuşunuzda bir sorun olabilir. Tuşu söküp temizlemeyi denediniz mi?
  12. Arzu ULUIRMAK

corel açılıyor ama tepki vermiyor

Fontlarla ilgili bir problem olabilir mi acaba? Sistemdeki fontlar klasöründe sadece sistem fontlarını bırakarak ve kullanıyorsanız font programlarınızı kapatarak programı başlatmayı deneyin. Aklıma başka birşey gelmiyor, ya sizin sisteminizden kaynaklanan bir problem, ya da kurduğunuz...
  13. Arzu ULUIRMAK

Kongre Broşürü

@Sedat Gül Sedat Bey, benim sildiğim mesajın bu son yazdığım mesajla ne alakası var, hangi konuyu irdeledim? Öncelikle şunu söyleyeyim arka kapak ile ön kapağı karıştırmışım. Bunu söyleyebilirsiniz, neden bu kadar gerginsiniz? Şunu görüyorumki asla ve asla eleştriyi kabul etmiyorsunuz. Bakın...
  14. Arzu ULUIRMAK

işte hayal gücü ve yaratıcılık

Adamlar bira satıyorlar. Dolayısıyla içi bira dolu bir bardak var burada. Ayrıca coors kelimesinde geçen iki tane o harfinide anımsatıyor. Daha ne olsun. Bence çok yaratıcı bir çalışma.
  15. Arzu ULUIRMAK

Web site hizmeti

Konunuz süresi dolmuş sonuçlanmış ilanlar bölümüne taşınmıştır.
  16. Arzu ULUIRMAK

Kadın üyelere :)

@Kerim Öksüz :) Buyrun buyrun, estağfurullah...
  17. Arzu ULUIRMAK

Kadın üyelere :)

Bütün kadın üyelerimizin ve dünyadaki bütün kadınların dünya kadınlar gününü kutlarım... VE KADINLAR Ve kadınlar, bizim kadınlarımız: korkunç ve mübarek elleri, ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle anamız, avradımız, yarimiz ve sanki hiç yaşamamış gibi ölen ve soframızdaki yeri...
  18. Arzu ULUIRMAK

Kongre Broşürü

Sedat Bey, Zeki bey özür dilemiş, bu tartışmayı daha fazla uzatmanın anlamı yok. Zeki bey, sizde bundan sonra uslubunuzu biraz daha ince kullanın lütfen. Siz altın üyelersiniz ve sitede üyelere örnek olmanız gerekir. @Tuncer Özkan Bu konuda Tuncer beye katılıyorum. Kendisi bu yorumu...
  19. Arzu ULUIRMAK

feminmarket 3. Çalışmam

@cabbara Logotype diye adlandırdığınız şey slogan... Başka yerde varmıdır bilemiyorum ben yazdım çokta düşünmedim açıkcası, çünkü bu bir logo yarışmasıydı slogan yarışması değil. Ayrıca sloganlarıda vardı firmanın değiştirdiler sonradan. Logotype ı daha önce bir iki yerde görmüştüm derseniz...
  20. Arzu ULUIRMAK

Photoshopta yazıya efekt verme

Derdiniz ne beyefendi anlayamadım. Daha önce sizi siteden uzaklaştırmışım gibi konuşuyorsunuz.
Yukarı Alt