Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

Kısaca XIX. Yüzyıl sonrası sanat akımları

NEOKLASİZM Sanatta yeniden ilkçağ unsurlarının ön plana çıkması anlamına gelir. Bu dönemde, eski Yunan ve Roma tarzı tekrar canlandırılmıştır. Bu akım özellikle Barok Sanatı'nın aşırı süslemeciliğine duyulan bir tepkidir. Neoklasik resim: Yeni tarzın teknik özellikleri, ışığın getirdiği...
  2. Yasemin Ertosun

Neo-Pop

Neo-Pop Neo-Pop, 1980’lerin sonlarında New York sanat sahnesinde ortaya çıkmış olan çeşitli sanatçıların özellikle de Ashley Bickerton (1959 - ), Jeff Koons (1955 - ) Alan McCollum (1944 - ) ve Heim Steinbach (1944 - ) çalışmalarına atfen kullanılır. Postmodernizmin çeşitli akımlarından biri...
  3. Yasemin Ertosun

Kendi ismim için tasarladığım logo...

@Hasan Güner senin eleştirilerine her zaman açığım Hasan :) ne istiyorsan söyle. valla sanırsam cmyk emin değilim düzeltip yüklerim bir daha ama kabul et kartvizitte iyi durmuş ne diyeceğini bilmiyorum ama
  4. Yasemin Ertosun

Fotorealizm (Hiperrealizm)

Fotorealizm (Fotogerçekçilik, Süperrealizm, Hiperrealizm, Hipergerçekçilik) Fotorealizm (fotogerçekçilik, süperrealizm, hiperrealizm, hipergerçekçilik), fotoğraf özelliklerinin ve kalitesinin resmedildiği, 1960 ve 1970'lerde yaygın bir tarzdır. Fotogerçekçilik 1960 ve 1970'lerde ABD ve...
  5. Yasemin Ertosun

Sadece bir denemeydi :D

Bayıldım :) tebrik ederim çok güzel bir çalışma
  6. Yasemin Ertosun

Belki beğenilmeyecek ama sonunda kararımı verdim, ne yaptıysam hiç bir şeyi bu logo kadar sevemedim renkleri ve yazı karakterini değiştirdim. Kartvizit, antetli kağıt, cd, cd kutusu, fiyat teklifi ve cepli dosya... Bu da wordpress in hazır sitelerinden bunu satın almayı düşünüyorum...
  7. Yasemin Ertosun

Sandro Botticelli

Bu güzel paylaşımınız için çok teşekkürler :)
  8. Yasemin Ertosun

@Sedat Gül Biliyorum Sedat bey :) bir çözüm bulmaya çalışıyorum ama yaptığım diğer denemeler beni memnun etmedi en sevdiğim bu oldu....
  9. Yasemin Ertosun

teşekkürler, haklısın gözümden kaçmış... :)
  10. Yasemin Ertosun

Kendi ismim için yapmış olduğum logo tasarımım, kullanıp kullanmamakta kararsızım... yorum yaparsanız memnun olurum :)
  11. Yasemin Ertosun

Salvador Dali 3 yıl aradan sonra yeniden İstanbul’da

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ev sahipliğinde, InArtis ile Kült işbirliğinde gerçekleştirilen Salvador Dali Sergisi’nde 23 Aralık 2011- 26 Şubat 2012 tarihleri arasında Tophane-i Amire’de gerçekleştirilecek. Sergide Salvador Dali’nin, ‘İlahi Komedya’, ‘Sürrealizm İzleri’, ‘Gala ile...
  12. Yasemin Ertosun

Gülen yüzlerin "telif hakkı" olduğunu biliyor muydunuz ?

Gerçekten bilmiyordum, güzel bir bilgi oldu. Paylaşım için teşekkürler...
  13. Yasemin Ertosun

İlk yerleşik Balmumu Heykel Müze'miz açılıyor

17 Kasım’da ziyaretçilere açılan Balmumu Heykel Müzesi, Türkiye’nin bu alandaki yerleşik ilk müzesi olmasıyla dikkat çekiyor. Gelenek ve geleceği aynı çatı altında buluşturan Sapphire Çarşı, bir ilke daha imza atıyor. 17 Kasım’da ziyaretçilere açılacak olan Balmumu Heykel Müzesi...
  14. Yasemin Ertosun

AutoCAD ve 3ds MAX ile EV MODELLEME dersi 36 video(4 saat) TÜRKÇE

İlgi duyduğum bir konu, paylaşım için teşekkürler...
  15. Yasemin Ertosun

Sanat Nedir ?

Sanat Sanat en genel anlamıyla, yaratıcılığın ve hayalgücünün ifadesi olarak anlaşılır.Tarih boyunca neyin sanat olarak adlandırılacağına dair fikirler sürekli değişmiş, bu geniş anlama zaman içinde değişik kısıtlamalar getirilip yeni tanımlar yaratılmıştır. Bugün sanat terimi birçok kişi...
  16. Yasemin Ertosun

Kurumsal Kimlik Sunum Örneği

@Tuncer Özkan Hayır geç kalmadınız Tuncer bey, çok teşekkür ederim.
  17. Yasemin Ertosun

Kurumsal Kimlik Sunum Örneği

@Hasan Güner :) daha değiştiremedim imzamı.. yakında inşallah
  18. Yasemin Ertosun

En son tasarımım ( bayan ayakkabı )

Yaklaşık 5 dk. önce bitmiş olan tasarımım, beğenilerinize. Yorumlarınızı eksik etmeyin...
  19. Yasemin Ertosun

En Bilge Forumumuza bilge bir maskot denemesi

@Erkan Nehir Teşekkür ederim Erkan bey, özlemişim maviyi :)
  20. Yasemin Ertosun

En Bilge Forumumuza bilge bir maskot denemesi

Bende bayıldım, elinize sağlık Erkan bey
Yukarı Alt