Arama sonuçları

1. idris gümüş

Karayip Korsanları: Yaban Medcezir 2011 | Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides

Fragman: Eklenecektir. Resimler: Dvd Kapak Resim: Filmden Kareler: Film Detay: Yapım: 2011 ~ ABD Tür: 3 Boyutlu, Aksiyon, Fantastik, Komedi, Macera Yönetmen: Rob Marshall Senaryo: Ted Elliott, Terry Rossio, Stuart Beattie, Jay Wolpert Senaryo (Kitap): Tim Powers Yapımcı: Jerry...
  2. idris gümüş

Rihanna Film Yıldızı Oluyor | Sinema Haber |

Ünlü RnB yıldızı Rihanna, Peter Berg’ün yönettiği Battleship filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Ünlü şarkıcı isimleri daha önceden açıklanan Alexander Skarsgård ve Taylor Kitsch isimlerinin yayında yer alacak. Hasbro masa oyunlarından beyazperdeye taşınacak olan Battleship filmi 18 Mayıs 2012...
  3. idris gümüş

Cehennem Melekleri 2010 | The Expendables 2010

Erkan bey gözünüzdende birşey kaçmıyor maşallah. :)
  4. idris gümüş

sabırsızlıkla bekliyorum. Bunlar sanki toplu olarak ihtihara teşebbüs edeceklerde hani gitmeden önce şöyle sağlam bir kadro ile bir film yapalım der gibi olmuş :))
  5. idris gümüş

Grafikerim İş arıyorum.

Sayın Caneruzun sitemizde tamamı kalın yzı yazmak kural dışıdır kuralları okumak için Tıklayın
  6. idris gümüş

Severek İzlediğiniz Yabancı Diziler

Vah Abim benim ne halllere düşmüşsün :)
  7. idris gümüş

Çakal 1997 | Jackal 1997

Fragman: Resimler: Dvd Kapak Resim: Cd Kapak Resim: Filmden Kareler: Bu Makineden bir tane almam lazım :) Film Detay: IMDB Puanı: 6.0/10 Yapım: 1997 ~ ABD Tür: Aksiyon, Macera, Polisiye, Suç Yönetmen: Michael Caton-Jones Senaryo: Chuck Pfarrer, Kenneth Ross Yapımcı: Mark Gordon...
  8. idris gümüş

Severek İzlediğiniz Yabancı Diziler

Bence dizi dedğin böyl olur :) bu diziyi izlemek isteyen olursa arkadaşlar kesinlikle pişman olmayacaklardır.
  9. idris gümüş

Fragman: Resimler: Dvd Kapak Resim: Cd Kapak Resim: Filmden Kareler: Adamım Film Detay: Yapım: 2010 ~ ABD Tür: Aksiyon, Gerilim, Macera, Suç Yönetmen: Sylvester Stallone Senaryo: Sylvester Stallone, Dave Callaham Senaryo (Kitap): Dave Callaham Yapımcı: Avi Lerner, John...
  10. idris gümüş

Resim Kırpma

Arkadaşım iyice araştırma yapmadan konu açmayın.
  11. idris gümüş

Biri Beni Isırdı 2010 | Vampires Suck 2010

Fragman: Resimler: Dvd Kapak Resim: Cd Kapak Resim: Filmden Kareler: Film Detay: Yapım: 2010 ~ ABD Tür: Fantastik, Gençlik, Komedi Yönetmen: Jason Friedberg, Aaron Seltzer Senaryo: Jason Friedberg, Aaron Seltzer Yapımcı: Will Greenfield, Jennifer Booth, Jerry P. Jacobs, Peter Safran...
  12. idris gümüş

Melek Kanatları Artık Elinizin Altında...

Selam. Arkadaşım link geçersiz
  13. idris gümüş

Lütfen Bana Merhaba De..

@1 Yeni Mesajınız Var Sanırım bu çok sağlam bir merhaba oldu.:p Merhaba sana 1 Yeni Mesajınız Var umarım sizi neyi isminiz ile sitemizde görürüz :)
  14. idris gümüş

Buzzzlu Yazı efekti

Elinize sağlık. Güzel bir ara çalışması olmuş :)
  15. idris gümüş

Müşteri 2008 | Cliente / A French Gigolo 2008

Bu Filmde Cinsel İçerik Mevcuttur Resimler: Dvd Kapak Resim: Filmden Kareler: Judith ellili yaşlarında çekici, aklı başında bir kadın. Tek başına yaşayan ve Internet sitelerinde seçtiği farklı erkeklerle birlikte olarak kendini eğlendirir. Taa ki Patrick’le karşılaşana kadar… Patrick’in...
  16. idris gümüş

ilk çalışmam biraz kopya çektim :) ama olsun yorumlarınızı esirgemeyin

@hulk161 Bu iyidi :) Öncelikle hoşgeldiniz arkadaşım kendnizi kısa sürede geliştirirsiniz umarım.
  17. idris gümüş

Bedirhan Gökçe - Farkında mısın?

Bedirhan Gökçe - Farkında mısın? Son günlerde ne kadar da aciz kaldık Bize ait cümleler kurmaktan Bırak seni seviyorum demeyi, Bir günaydını bile çok görür olduk birbirimize Tükenen, sevgimiz mi, Yoksa, yoksa dilimiz mi varmıyor? Ne sen bana iyi misin diyorsun, Ne ben sana günaydın...
  18. idris gümüş

sana bakmak - yılmaz erdoğan

Selam hasanım hergün illaki yılmaz erdoğan dinlerim ful olarak açarım gittiği yere kadar. Eline sağlık teşekkürler.
  19. idris gümüş

Ahşap Araba

@Hakan Dağdeviren Hakan abinin yaptığı bu yorumdan sonra yazabileceğim tek şey. Murat abi eline sağlık...
  20. idris gümüş

Undisputed 3 ( Yenilmez 3 ) 2010

Abi benziyor değil kesinlikle izlenmesi gereken bir film sanırım dvd'si çıktı kaçırma:)
Yukarı Alt