Arama sonuçları

1. idris gümüş

Canberk Yetkin-Dodge Ram 2500

berk depoyu fullede ankaraya gidelim.. :) eline sağlık kambur dodge güzel olmuş..
  2. idris gümüş

arkaplan resimleri 190710

Sayın arkdaşım başlığa arkaplan resimleri 190710 yazmışsınız ve içeriği hakkında hiç bir açıklama yok belki işimi görecek fakat içeriğini bilmiyorum bu sebebtendolayı indiremiyorum...
  3. idris gümüş

Undisputed 3 ( Yenilmez 3 ) 2010

Zaten daha önceden çalışılmış olmasa böyle bir vücut yapmak baya bir zaman alır normal kamera hilesi biraz makyaj ile yapabilrler ama orjinal olması daha iyi olmuş bence.
  4. idris gümüş

Canberk Yetkin-Teras Deneme

Berkcanım Bardakların tam sol izasındaki (Tam önünde) seramiklerin çizleri kaymış mı?. ? Sen mi öyle yaptın?. Gözünden mi kaçtı ??
  5. idris gümüş

Dünyanın ilk kablosuz erişim sağlayan otomobili

Herşeyden önce aracın çok ciddi ve alımlı bir duruşu var ben ne zaman bir audi görsem gözden kaybolana dek izlerim. Üreticileri çok iyi tasarlıyorlar artık neredeyse filmlerdei kullanılan araçların %90ı Audi olmuştur. Bu modelini çok merak ettim hemen derib bir araştırmaya giriyim. :) paylaşım...
  6. idris gümüş

Undisputed 3 ( Yenilmez 3 ) 2010

Ama bu o değil B.J :))
  7. idris gümüş

Letters To Juliet 2010

@Canberk YETKİN İndirme sayın kardeşim :D gidip film mağazasından aylık aldığın maaşını 4/3 oraya harca :))
  8. idris gümüş

Photoshopta icon yapmak

Vaay süper olmuş elinize sağlık baya uğraşmışsınız.
  9. idris gümüş

Büyük Günahlar 2002 | High Crimes 2002 Morgan Freeman

Evet abi aynen öyle ya zaten ben şahsen morgan freeman'nin filmlerini gözü kapalı izlerim :D
  10. idris gümüş

The Karate Kid 2010 | Jackie Chan

Fragman: Film Resimler: Dvd Kapak Resim: Cd Kapak Resim: Filmden Kareler: Film Detay: Yapım: 2010 ~ ABD, Barbados, Çin, Fas, İspanya, Lüksemburg, Panama, Tanzanya, Yemen Tür: 3 Boyutlu, Aile, Aksiyon, Bilim Kurgu, Çocuk, Dans, Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem...
  11. idris gümüş

Yenilmez 2009 | Invictus 2009

Fragman: Film Resimler: Dvd Kapak Resim: Cd Kapak Resim: Filmden Kareler: Adamım;) Film Konu: Dört kez Oscar® kazanan Clint Eastwood (“Million Dollar Baby”/“Milyonluk Bebek”, Unforgiven/Affedilmeyen) tarafından yönetilen “Invinctus/Yenilmez”, Nelson Mandella’nın (Morgan Freeman)...
  12. idris gümüş

Letters To Juliet 2010

Fragman: Film Resimler: Dvd Kapak Resim: Cd Kapak Resim: Filden Kareler: Film Detay: Yapım: 2010 ~ ABD Tür: Dram, Komedi, Romantik Yönetmen: Gary Winick Senaryo: Jose Rivera, Tim Sullivan Yapımcı: Ellen Barkin, Eric Feig, Mark Canton, Patrick Wachsberger, Caroline Kaplan Görüntü...
  13. idris gümüş

Başlangıç 2010 | Inception 2010

Film Resimler: Dvd Kapak Resim: This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 597x400 and weights 58KB. Cd Kapak Resim: Filmden Kareler: This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x350...
  14. idris gümüş

Inside Ring 2009 | Le premier cercle 2009

Fragman: Resimler: Dvd Kapak Resim: Cd Kapak Resim: Filmden Kareler: Film Detay: Yapım: 2009 ~ Fransa Tür: Gerilim Yönetmen: Laurent Tuel Senaryo: Laurent Turner, Laurent Tuel Yapımcı: Alain Terzian, Christine Gozlan Görüntü Yönetmeni: Laurent Machuel Müzik: Alain Kremski Filmin...
  15. idris gümüş

Büyük Günahlar 2002 | High Crimes 2002 Morgan Freeman

Fragman: Resimler: Dvd Kapak Resim: Cd Kapak Resim: Filmden Kareler: Film Detay:Yapım: 2002 ~ ABD Tür: Dram, Gerilim, Suç Yönetmen: Carl Franklin Senaryo: Grace Cary Bickley, Joseph Finder, Yuri Zeltser Senaryo (Kitap): Joseph Finder Yapımcı: Jesse Beaton, Arnon Milchan, Lisa Henson...
  16. idris gümüş

Gümüş Rulo-Canberk YETKİN

@Murat Güler Abi şirket ismi Gümüş Rulo. Yönetim icra kurul başkanı ise Sayın Canberk YETKİN.:p
  17. idris gümüş

vektörel broşür kapak tasarımı | 2 adet | corel 10 formatlı

Hasan bey elinize sağlık soldaki daha iyi olmuş bence. ++
  18. idris gümüş

Aman virüs bulaştırmayın kapıda kalırsınız :)

abi imza olmuş sonunda :). Eline sağlık güzel olmuş. Ki yapım aşamasındada yanındaydımda neyse :)
  19. idris gümüş

salt 2010 Angeline Jolie

Fragman: Resimler: Dvd Kapak: Cd Kapak: Filmde Kareler: Film Detay: Yapım: 2010 ~ ABD Tür: Aksiyon, Biyografi, Casusluk, Dram, Gerilim, Gizem, Macera, Polisiye, Suç Yönetmen: Phillip Noyce Senaryo: Kurt Wimmer, Brian Helgeland Senaryo (Kitap): Kurt Wimmer Yapımcı: Lorenzo Di...
  20. idris gümüş

Süper Ajan K9 (2008)

Bence çok berbat bir filmdi. Yarıda bıraktım izlemedim.
Yukarı Alt