Arama sonuçları

1. idris gümüş

Splice 2009

Fragman: Resimler: Dvd Kapak: Cd Kapak: Filmden Kareler: Film Detay: Yapım: 2009 ~ ABD, Fransa, Kanada Tür: Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Korku Yönetmen: Vincenzo Natali Senaryo: Vincenzo Natali, Antoinette Terry Bryant, Doug Taylor Yapımcı: Guillermo del Toro, Steven Hoban...
  2. idris gümüş

Fragman: Kamera Arkası: Yönetmenden Yorum: Resimler: Dvd Kapak: Cd Kapak: Filmden Kareler: Film Detay: Yapım: 2009 ~ ABD Tür: 3 Boyutlu, Bilim Kurgu, Fantastik, Savaş Yönetmen: James Cameron Senaryo: James Cameron Yapımcı: James Cameron, Colin Wilson, Josh...
  3. idris gümüş

Sihirbazın Çırağı 2010 | The Sorcerer's Apprentice | Nicolas Cage

bende bekliyorum abi hani monica var yani nasıl beklenmesin :D
  4. idris gümüş

Sihirbazın Çırağı 2010 | The Sorcerer's Apprentice | Nicolas Cage

Fragman: Resimler: Dvd Kapak: Cd Kapak: Filmden Kareler: Film Detay: Yapım: 2010 ~ ABD Tür: Aksiyon, Dram, Fantastik, Komedi, Macera Yönetmen: Jon Turteltaub Senaryo: Doug Miro, Lawrence Konner, Matt Lopez, Carlo Bernard, Mark Rosenthal Yapımcı: Nicolas Cage, Jerry...
  5. idris gümüş

ilk çalışmam

Elinize sağlık fakat i Harfiinin içindeki ovel kısmıda düzensiz bir kesim mi var bana mı öyle geldi acaba..
  6. idris gümüş

M107 Tüfek

Abi deli etti bizi bunun modeli. en snunda bulmuşsun :))
  7. idris gümüş

yüksek cozürnürluklu bayan sac modeellri için yardim

Arkadaşım bir süre aradım ama sadece saç modeli olarak buladım size şöyle iki link veriyim umarım azda olsa işinizi görür.. Birinci link için Tıklayın İkinci link için Tıklayın
  8. idris gümüş

Fotoğrafçı Ankara, Kamera çekimi, Video DVD Kayıt

Arkadaşm sitemizde renkli yazı yazmak kural dışıdır kuralları okuyalım lütfen. Kuralları okumak için tıklayın.
  9. idris gümüş

Transformers 3

Ve karşınızda Optimus Prime: Resim: Adamım benim :)) Film Detay: Yapım: 2011 ~ ABD Tür: 3 Boyutlu, Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Macera Yönetmen: Michael Bay Senaryo: Roberto Orci, Alex Kurtzman, Ehren Kruger Yapımcı: Steven Spielberg, Şahan Gökbakar, Michael Bay, Lorenzo Di...
  10. idris gümüş

Frozen 2010

Resim: Film Detay: Yapım: 2010 ~ ABD Tür: Dram, Gerilim, Korku Yönetmen: Adam Green Senaryo: Adam Green Yapımcı: Cory Neal, Peter Block Görüntü Yönetmeni: Will Barratt Müzik: Andy Garfield Filmin Websitesi: www.frozen-film.com Süre: 1 saat 34 dk Gösterim Tarihi: 28 Mayıs 2010...
  11. idris gümüş

maç isteyen gelsin,kol var :)

Merhaba. Elinize sağlık arkdaşım 1 2 3 4 rakam değilde karakter olsa daha uygun olmazmıydı bu ps oyun koluna?.
  12. idris gümüş

Stock Photo - Grunge Textures 2

Merhaba bunlar çok iyi hemen indiriyorum. Paylaşımınız için teşekkürler:s8:.:clap2:
  13. idris gümüş

Kaykay

Murat abi bu çalışmalarına bence kalıcı bir imza atmalısın yoksa farklı fikirli insanlar senin günlerce uğraşıp ortaya çıkardığın kendi üretimini çok basit bir şekilde kopyalayıp kendi adına kullanabilir bence.
  14. idris gümüş

Define Prush Present srounu

berkin dediği gibi ama iki defa esc tuşuna basın
  15. idris gümüş

Gün Batımı Resimleri

Selam eline sağlık alttan 2.cisi işime çok yaradı.
  16. idris gümüş

Canberk Yetkin-Toyota Aritsto

@Hasan Güner Kimin elemanı o olsun o kadar da :)
  17. idris gümüş

Canberk Yetkin-Toyota Aritsto

Berkgafik:) Eline sağlık kardeşim gene yapmışsn yapacağını murat abi bir sende iki ikili psikopat:D
  18. idris gümüş

Kurtlar Vadisi: Filistin 2010

Rica ederim berkcim ne demek hatta sen iste Kurtlar Vadisi Grafikerler.org çekelim :D :)))
  19. idris gümüş

Kaykay

Abi helal olsun sana hergün yeni bir model alıntı yapmadan hep kendi üretimin bence bu bile herşeyi bitiriyor :D
  20. idris gümüş

Kurtlar Vadisi: Filistin 2010

Fragman: Resim: Film Detay: Yapım: 2010 ~ Suriye, Türkiye Tür: Aksiyon, Casusluk, Dram, Macera, Politik, Savaş, Suç, Tarih Yönetmen: Zübeyr Şaşmaz, Sadullah Şentürk Senaryo: Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan Yapımcı: Necati Şaşmaz, Raci Şaşmaz, Zübeyr Şaşmaz Görüntü Yönetmeni...
Yukarı Alt