Arama sonuçları

1. idris gümüş

Virtual DJ ~ JustinLive

Youtube sitesinde sorun yok ben iki adet konu ekledim bakarsanız oradan fragman aldım sizde neden açılmıyor anlamadım?.
  2. idris gümüş

Virtual DJ ~ JustinLive

Ders isteğini değiştiren bir konu yok Sayın JustinLive ben dersinizi beklerim.
  3. idris gümüş

Acemi işi banyo.

Abi bence kendine haksızlık ediyorsun bence çok sağlam olmuş eline sağlık..
  4. idris gümüş

Kör Nokta 2009 | The Blind Side 2009

Fragman: Resim: Film Detay: Yapım: 2009 ~ ABD Tür: Biyografi, Dram, Spor Yönetmen: John Lee Hancock Senaryo: John Lee Hancock Senaryo (Kitap): Michael Lewis Yapımcı: Broderick Johnson, Andrew A. Kosove, Gil Netter Görüntü Yönetmeni: Carter Burwell, Alar Kivilo Müzik: Carter Burwell...
  5. idris gümüş

Virtual DJ ~ JustinLive

@JustinLive Çok eskiden bir çalışmam derken ben sizin tasarımınız diye düşünmüştümde o yüzden ders isteğinde bulundum.
  6. idris gümüş

Gece ve Gündüz 2010 | Knight and Day 2010

Fragman: Resim: Acayip bir sahne olsa gerk :)) Film Detay: Yapım: 2010 ~ ABD Tür: Aksiyon, Casusluk, Komedi, Romantik Yönetmen: James Mangold Senaryo: Patrick O\'neill Yapımcı: James Mangold, Cathy Konrad, Steve Pink, Joe Roth, Todd Garner Görüntü Yönetmeni: Phedon Papamichael...
  7. idris gümüş

Virtual DJ ~ JustinLive

Elinize sağlık Sayın JustinLive. Peki sizden bunu yapabilmek için ayrıntılı olarak ders alabilir miyiz acaba ?
  8. idris gümüş

T-Shirt Tasarımlarım ~ JustinLive

Selam bence 2 numaralı bebe diğerlerinden daha iyi gibi ki aynı maskot zaten :) ama duygular farklı. Elinize sağlık JustinLive.
  9. idris gümüş

logo ve amblemlerin hikayeleri

Paylaşımınız için tşekkürler. Aralarında sanırım en etkili olan Audi olmuştur :) artık filmlerde en çok boy gösteren araç haline geldi.
  10. idris gümüş

Hayat Bana ..... öğretti ?

Hayat bana ilk okulumun bahçesinde top koştururken yarıda bırakmamı ve fayans yapmayı öğretti ;)
  11. idris gümüş

A Takımı | The A - Team 2010

Fragman: Resim: Vaav :) Film Detay: Yapım: 2010 ~ ABD Tür: Aksiyon, Gerilim, Komedi, Macera Yönetmen: Joe Carnahan Senaryo: Skip Woods, Stephen J. Cannell, Derek Haas, Michael Brandt Yapımcı: Ridley Scott, Tony Scott, Stephen J. Cannell, Spike Seldin, Iain Smith, Jules Daly, Alex Young...
  12. idris gümüş

Basit bir illustrasyon anime 2

Selam yeni yeni alıştıysanız üst düzey işlerinizde erken gelir galiba :) Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş arkadaşım. Arııı vııız vııız arııı vıızz vıızz :)
  13. idris gümüş

Balloon Happy Day...

Selam Abi Harikasınız ya :)) Sizede..
  14. idris gümüş

Download Buton PSD

Sizde rar dosyanızın içine bir tex doyası ekleyip sitemizin adını yazabilir içeriğiniz resim ise üzerine logomuzu ekleyebilirsizin. Şifreli rar dosları içinde virüs varsa antivirüsler tanımaz.
  15. idris gümüş

Download Buton PSD

Paylaşımınız için teşekkürler. Ancak anlamadığım konu neden dosyaları şifreleme gereği duyuyorsunuz arkadaşım ?
  16. idris gümüş

Creative Kırık Camlı Yazı

Selam. bende beğendim ama ders olarak yayımlasaydınız bizde öğrenmiş olurduk :))
  17. idris gümüş

Corel DRAW Graphics Suite X5 15.0.0.489

Lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz... Sayın Justinlive
  18. idris gümüş

Bugün Ne Dinledik ?

@Hasan Güner Özele gerek yok :) o işler sakat işler hasanım çoğaltmak/kopyalamak sen en iyisi bir müzik markete uğra :)) Bugün ful olarak hakan altun takıldım. ;)
  19. idris gümüş

Tipografi Wallpaper Yapımı (Video)

Paylaşımınız için teşekkürler elinize sağlık. Bu ders işime yarıyacak.
Yukarı Alt