Arama sonuçları

1. idris gümüş

Adile Anne Hanımlar Derneği

@yakan Merhaba; arkadaşımıza katılıyorum. Sayın torent sitemizde renkli ve kalın yazı yazılması kural dışıdır. İlginiz için teşekkürler. Forum kuralları için Tıklayınız.
  2. idris gümüş

Photoshop pen tool ile efekt yapımı.

Evet Berk dediğin gibi yaptım ben öyle kullanırım ama daldgınlığıma gelmiş
  3. idris gümüş

Rica ederim ne demek arkadaşım siz isteyin gerisi bize aittir ;)
  4. idris gümüş

Koleksiyoncu | The Collector

Fragman: Resimler: Dvd: Cd: Fim Sahnelerinden resimler: Film Detay: Yapım: 2009 ~ ABD Tür: Aksiyon, Gerilim, Korku, Macera Yönetmen: Marcus Dunstan, Shannon John Stever, Frederik Wiegel Senaryo: Patrick Melton, Marcus Dunstan, Shannon John Stever, Frederik Wiegel Yapımcı: Brett Forbes...
  5. idris gümüş

@melan2508 İsteği üzerine ders hazırladım arkadaşım umarım işini görür ve doğru anlamışımdır. 1- İlk önce yeni bir layer açalım. 2- Pen tool aracımızı seçelim. 3- İsteğinize göreşekil çizin. 4- Brush tool ile uygun bir brush seçelim. 5 - Size ayarını çalışmanıza göre uygulaıyn...
  6. idris gümüş

Cd Baskı Çalışması

Merhaba; genelde bu tarz cd'ler hep kalabalık olur kalın yazılar renkli yazılar sanki kocaman birşeyde içinde disko var :) elinize sağlık şıp diye anlaşılıyor :))
  7. idris gümüş

DVD Box PSD

Paylaşımınız için teşekkürler. kaynak http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/photo-manipulation/how-to-create-a-movie-quality-dvd-cover.html Diye notdüşerseniz daha iyi olur bence ;)
  8. idris gümüş

Türkiye'den reklam slogan örnekleri

Zetina Dikiş Makinası: Her genç kızın rüyası. :D bu iyiydi Paylaşımınız için teşekkürler.
  9. idris gümüş

Sherlock Holmes Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Evet abi aynen öyle umarım kadro değişmez.
  10. idris gümüş

Babasının Kızı 2004 | Jersey Girl 2004

Resim: Film Detay: Yapım: 2004, ~ ABD, Tür: Dram, Komedi, Romantik Yönetmen: Kevin Smith Senaryo: Kevin Smith Yapımcı: Scott Mosier Görüntü Yönetmeni: Vilmos Zsigmond Müzik: James L. Venable Süre: 1 saat 43 dk Gösterim Tarihi: 26 Mart 2004 (Türkiye) Film Konu: Oscar ödüllü yakışıklı...
  11. idris gümüş

Paranormal Activity 2007

Fragman: Resim: Film Detay: Yapım: 2007 ~ ABD Tür: Dram, Gerilim, Gizem, Korku Yönetmen: Oren Peli Senaryo: Oren Peli Yapımcı: Oren Peli, Jason Blum, Steven Schneider Dağıtım: Medyavizyon Filmin Websitesi: www.paranormalactivity-movie.com Süre: 1 saat 39 dk Gösterim Tarihi: 15...
  12. idris gümüş

Sinema Haber: Oyuncak Hikâyesi 3’ün Türkiye Galası Yapıldı

İstanbul, 26 Haziran 2010 – Disney.Pixar’ın “Oyuncak Hikâyesi 3” filmi 2 Temmuz’da Türk seyirci ile buluşuyor. Oyuncakları neşeli bir macerada biraraya getiren başarılı animasyon film için TTÇocuk katkılarıyla bir gala etkinliği düzenlendi. İstinyePark AFM Sinemalarında düzenlenen galaya...
  13. idris gümüş

Sinema Haber: Alacakaranlık Tutulma, Gece Yarısı Açılış Rekorunu Kırdı!

Alacakaranlık tutulamadı! Alacakaranlık serisinin üçüncü filmi 'Tutulma' ilk gününde 126 bin seyirci tarafından izlenerek 'Tüm Zamanlar Yabancı Film Açılış Günü Hasılat' rekorunu kırdı. İSTANBUL - Tüm Dünya'da kitapları, filmleri ve soundtrack albümleri ile fenomen haline gelen...
  14. idris gümüş

Acemi işi banyo.

@Canberk YETKİN Murat Abi; Berk öyle diyorsa aynen öyledir abi biraz daha dikkat et :D
  15. idris gümüş

Virtual DJ ~ JustinLive

Sayın JustinLive daha öncede belirttim hatırlarsanız. Çok hızlısınız demiştim.
  16. idris gümüş

Son Hava Bükücü 2010 | Avatar: The Last Airbender / The Legend of Aang 2010

Fragman: Resim: Film Detay: Yapım: 2010 ~ ABD Tür: 3 Boyutlu, Aile, Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Macera, Savaş, Tarih Yönetmen: M. Night Shyamalan Senaryo: M. Night Shyamalan, Bryan Konietzko, Michael Dante Dimartino Yapımcı: M. Night Shyamalan, Frank Marshall, Kathleen Kennedy...
  17. idris gümüş

Sherlock Holmes Kaldığı Yerden Devam Ediyor

1887 yılında Arthur Conan Doyle tarafından yaratılan Sherlock Holmes karakteri, Guy Ritchie’nin yönetmenliğiyle 2009 yılında beyazperdeye taşınmışıtı. Bu serinin devamı olacak mı tartışmaları sinema dünyasında devam ederken, Jude Law’un Empire dergisine yaptığı açıklamayla son buldu. Jude...
  18. idris gümüş

Virtual DJ ~ JustinLive

Bende bunu belirtmek istemiştim siz çalışmalarım diyince ( çalışmalarım denilince ) şahsa ait olandır anlamı taşır.
  19. idris gümüş

Türk Sinema Tarihi

Türk Sinema TarihiDerleyerek Hazırlayan : Cengiz ASLAN Türkiye’de ilk film gösterimi, Bertrand adlı bir Fransızın II.Abdülhamit zamanında, 1896’da, Saray’da yaptığı gösterimler ile başlamıştır. Daha sonraları Fransız firması Pathe’nin temsilcisi Romanya uyruklu Sigmund Weinberg’in yardımlarıyla...
  20. idris gümüş

Virtual DJ ~ JustinLive

evet gördüm Sayın JustLive myfreetutorials diye bir ps kullanıcısı eklemiş
Yukarı Alt