Arama sonuçları

1. nuriQocca

Dünya'dan Yaratıcı Reklam Afişi Örnekleri - İlham için

Çok kaliteli temiz işler.. Ama.. işte bir sürü ama.. Her şey ne yetenek, ne program bilgisi bence çoğu takım çalışmasının ürünüdür yani grafik bütünlük onlarca fikirden çıkar elenir tek çalışmada toplanır.. Sabır, emek.. '' -Abii ya yapıver şunun afişini de bitsin başımızdan gitsin allan...
  2. nuriQocca

Oto Kuaförü Kartvizit

Yanii şimdi bu oto kuaförleri genellikle neden koyu zeminli çalışılır bilemedim.. Yani ben neden tercih edeyim bu yıkamacıyı acaba? Yıkama dediğimde benim aklıma temizlik geliyor ilk siyah ise bu düşüncenin son temsilcisi olabilir.. şimşek mcqueen esprisi güzel bir şekilde kompozisyon yapılsa...
  3. nuriQocca

Grafiker kursu mu? Grafik tasarım eğitimi veren üniversiteler mi?

Kurs'un üniversite'ye tercih edildiğini, ve bu kısımda yönlendirmeler aldığını gördük ya.. Artık sorunu nerede ararsak arayalım bulamayız.. Herkes üniversite tercih etmeyebilir lakin üniversiteyi kursa eşdeğer görmek bile büyük sıkıntıdır..
  4. nuriQocca

Grafikerlerin Çalışma Ortamı

KODLAB kitapları sanırım Yavuz Gümüştepe :) Kalem kutusu pek şirin :clap2:
  5. nuriQocca

Katalog Sayfaları Hk.

Çalışmayı PDF olarak gönderirseniz matbaada acrobat ile açarlar oynama yapabilirler.. Ayrıca sırt payı v.s işleride yapabilirler sayfa hamurunun kalınlığına göre taslakları var kumpas ile ölçüp mm'yi belirliyorlar kapak montajını yapın gönderin.. cdr. gibi ham dosya göndermek daha sakıncalı...
  6. nuriQocca

Rica ederim ne demek efendim.. Karışıklığı hiç sevmeme rağmen önüne geçemiyorum bu fotoğraf bile bayağı düzenlenmiş hali odayı çekmeyeyim zaten :) diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyoruz mümkünse en doğal haliyle.. Bu arada ;birde grafikerler.org kupamız gelseydi iyi olacaktı :clap2:
  7. nuriQocca

Geçici çalışma mekanım yeni yerime taşınana kadar eğreti biraz ama paylaşmak istedim :)
  8. nuriQocca

Bal logo deneme

Ben 5. logo yu beğendim.. bu arada mock-up download edildi mi? öyle bir şeyler duydum :)
  9. nuriQocca

Autoshow 2012'ye gidemeyenler için..

@Aslı SAYILIR Evet aynen 11 salon vardı TÜYAP ta ilk kez yapıldı biraz mekan sıkıntısı olan bir yer kapalı alan bazında biraz da sıkışıktı bu nedenle havalandırma sıkıntısı da vardı.. İnşallah grafikerler.org olarak gideriz bir daha ki ne :grafikerler:
  10. nuriQocca

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Dün gece ÖM attım beklemeye geçtim hemen kahve içmek istiyorum da :D
  11. nuriQocca

@Aslı SAYILIR Rica ederim.. Araç NİSSAN juke.. Benimde görmediklerim olmuş fuar alanı iki taraflı olduğundan bir tarafı incelerken diğer tarafı unutmuşuz sanırım.. Aracın dış kaplaması nissan'ın facebook takipçilerinin profil fotoğraflarından oluşuyor..
  12. nuriQocca

Bende eksik kalmayayım bir iki tane ekleyeyim ; (cep telefonu çekimleridir) Yeni fotoğraflar;
  13. nuriQocca

Öhömmmm :D :grafikerler:
  14. nuriQocca

Yarın kaçta :)
  15. nuriQocca

Katalog kapağı hk.

HImm o zaman kalabalık olacağı için bence fon ideal görünüyor.. Başlıklar ne olacak bilmiyorum ama beyin görseli biraz küçültülüp, içinden çıkan fontlar yukarıya çıktıkça büyüse, başlıkta en büyük punto halini alsa nasıl olur ki.. Benimde kafamı karıştırdınız :allalla: biraz kompozisyon en zor...
  16. nuriQocca

Katalog kapağı hk.

Peki üst kısma herhangi bir öğe gelecek mi? yazı, görsel gibi..
  17. nuriQocca

Katalog kapağı hk.

'Bence' takılı kalınacak bir husus yok.. Gayet hoş görünüyor görsel olarak mavi-beyaz soft bir geçiş..
  18. nuriQocca

Bu bir grafikerler hikayesidir

Gördükleri gerçek mi yoksa bir rüyamıydı kestiremiyordu.. Usulca eğildi..
  19. nuriQocca

el ilanı çalışmam yorumlarınızı bekliyorum

Bayan rektörlerin ataması yapılmış..^^
  20. nuriQocca

indesign hakkında sorularınız için

Indesign de pattern nasıl yapacağız?
Yukarı Alt