Çok kaliteli temiz işler.. Ama.. işte bir sürü ama.. Her şey ne yetenek, ne program bilgisi bence çoğu takım çalışmasının ürünüdür yani grafik bütünlük onlarca fikirden çıkar elenir tek çalışmada toplanır.. Sabır, emek..
'' -Abii ya yapıver şunun afişini de bitsin başımızdan gitsin allan...
Yanii şimdi bu oto kuaförleri genellikle neden koyu zeminli çalışılır bilemedim.. Yani ben neden tercih edeyim bu yıkamacıyı acaba? Yıkama dediğimde benim aklıma temizlik geliyor ilk siyah ise bu düşüncenin son temsilcisi olabilir..
şimşek mcqueen esprisi güzel bir şekilde kompozisyon yapılsa...
Kurs'un üniversite'ye tercih edildiğini, ve bu kısımda yönlendirmeler aldığını gördük ya.. Artık sorunu nerede ararsak arayalım bulamayız.. Herkes üniversite tercih etmeyebilir lakin üniversiteyi kursa eşdeğer görmek bile büyük sıkıntıdır..
Çalışmayı PDF olarak gönderirseniz matbaada acrobat ile açarlar oynama yapabilirler.. Ayrıca sırt payı v.s işleride yapabilirler sayfa hamurunun kalınlığına göre taslakları var kumpas ile ölçüp mm'yi belirliyorlar kapak montajını yapın gönderin.. cdr. gibi ham dosya göndermek daha sakıncalı...
Rica ederim ne demek efendim.. Karışıklığı hiç sevmeme rağmen önüne geçemiyorum bu fotoğraf bile bayağı düzenlenmiş hali odayı çekmeyeyim zaten :) diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyoruz mümkünse en doğal haliyle..
Bu arada ;birde grafikerler.org kupamız gelseydi iyi olacaktı :clap2:
@Aslı SAYILIR
Evet aynen 11 salon vardı TÜYAP ta ilk kez yapıldı biraz mekan sıkıntısı olan bir yer kapalı alan bazında biraz da sıkışıktı bu nedenle havalandırma sıkıntısı da vardı.. İnşallah grafikerler.org olarak gideriz bir daha ki ne :grafikerler:
@Aslı SAYILIR
Rica ederim.. Araç NİSSAN juke.. Benimde görmediklerim olmuş fuar alanı iki taraflı olduğundan bir tarafı incelerken diğer tarafı unutmuşuz sanırım.. Aracın dış kaplaması nissan'ın facebook takipçilerinin profil fotoğraflarından oluşuyor..
HImm o zaman kalabalık olacağı için bence fon ideal görünüyor.. Başlıklar ne olacak bilmiyorum ama beyin görseli biraz küçültülüp, içinden çıkan fontlar yukarıya çıktıkça büyüse, başlıkta en büyük punto halini alsa nasıl olur ki.. Benimde kafamı karıştırdınız :allalla: biraz kompozisyon en zor...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.