Arama sonuçları

1. nuriQocca

Mükemmel Ötesi Dragoon Çalışma (Panzer)

Mükemmelden de öte olmuş isim bulamadım kelime dağarcığım köreldi o derece..
  2. nuriQocca

müşterinin istegine göre hazırlanmış logo yorum ltf

@Emre DEMİRCİ Ben çok sade bi tasarım istiyorum.. Bakan bizim olduğumuzu anlasın.. .............. Çok güzel olmuş ta rengi biraz daha koyu yapalım, L'nin biten yeriyle S birleşsin, Alta bidee 3 çizgi çekelim, t nin tepesi kıvrımlı gelsin, mavi turuncu yeşil yapalım harfleride.. hııh çok...
  3. nuriQocca

müşterinin istegine göre hazırlanmış logo yorum ltf

Program kullansa ne olacak ki? Muhasebeciler var çok güzel logo yapıyorlar onlarda bilgisayarla uğraşıyor ya ondan..
  4. nuriQocca

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

M&M :rolleyes: Nescafe Grafikerler.org :grafikerler:
  5. nuriQocca

Kızları nasıl mutlu edersin ? | :)

bu değil, bu değil bunların hiç biri değil hepsi sıradan.. Demeyeceğim, evet çoğu böyle.. %99u.. Onlara sorsak hiç biri %1 lik dilimde değil..
  6. nuriQocca

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

Convert edilmiş text'i öğrenemezsiniz.. Ya da bilmiyorsam bende öğreneyim..
  7. nuriQocca

Benim fincanım şimdi geldi yurtiçi kargo ile.. Sevk irsaliyesinde didim yazıyor dedim herhalde yanlış geldi :D Teşekkür ediyorum fotoğraf ekleyeceğim..
  8. nuriQocca

ilk kart vizit çalışmam

PSD formatında mock-up bu sunumlar.. Aratırsanız rahatlıkla bulabilirsiniz.. Beğendiğiniz mock-up'ı indirin PS de açın değişiklik yapacağınız yüzeyi tool aracıyla seçin layer bölümünde sağ tıklayın edit contents diyin açılan sayfaya görselinizi yerleştirin ve kaydedip asıl çalışmayı Jpeg yada...
  9. nuriQocca

Portre

Muhtemelen Tarkan Tevetoğlu :D
  10. nuriQocca

Bize gelse de bizde düşman çatlatsak :D
  11. nuriQocca

Özge Çorap Kutusu 3

Güzel bir iş tebrik ederim.. Ama ön yüz ve yanda ' Fit15' yazan yerler birbirini karşılasamıydı acaba :allalla:
  12. nuriQocca

24 Kasım Öğretmenler Günü

Benim gibi atanamayan öğretmenlerin günüde kutlu olsun..
  13. nuriQocca

...Bıdı Bıdı...

@yusufbatirel Grafiker insan uyanık olmak zorunda ağabey :D
  14. nuriQocca

...Bıdı Bıdı...

@yusufbatirel Yusuf ağabey ///M5 mi gelecek yoksa :clap2:
  15. nuriQocca

Fikir verir misiniz?

Ekte belirttiğiniz en sonda ki çalışma bence uygun görünüyor önce ki örneklere nispeten.. Logo da renk şartı yok aslında önemli olan uyum.. Tabi ne kadar minimal, az öğe ile çalışılırsa o kadar yalın ve akılda kalıcı olacaktır.. Kullanılacak ortamlar düşünülerek (web-kurumsal kimlik...
  16. nuriQocca

Fikir verir misiniz?

Üzerinde durulması gereken son çalışma benim tercihim.. Başta ki ikon yarı yarıya küçültülüp üst ortaya alınır, mimarlık yazısı da alt kısma ortalanabilir denemek lazım biraz düzen ve oran işe yarar hale gelir.. Mimarlık yazısında da kırmızı yerine gradyan verdiğiniz rengin 2-3 ton koyusu olabilir..
  17. nuriQocca

2 gündür evden çıkmadım kargo gelecek diye :) Kupa her yerde var ama bu çok özel.. Bu arada inşallah benim adreste ulaşmıştır inşallah çok kötü dumur olurum :D
  18. nuriQocca

Grafik + Fotoğraf Çekimi

Sn. Mucip@z 'internet teknolojileri' konusunda deneyimli demek ile tam olarak ne isteniyor? Sosyal medya takibi gibi bir işmi üstlenilecek? Kodlama v.s gibi mi? Tam olarak nedir acaba?
  19. nuriQocca

Gülümseten mail :)

Fevkalade bir motivasyon değil mi.. Tebrik ederim ayrıca..
Yukarı Alt