@Emre DEMİRCİ
Ben çok sade bi tasarım istiyorum.. Bakan bizim olduğumuzu anlasın..
..............
Çok güzel olmuş ta rengi biraz daha koyu yapalım, L'nin biten yeriyle S birleşsin, Alta bidee 3 çizgi çekelim, t nin tepesi kıvrımlı gelsin, mavi turuncu yeşil yapalım harfleride.. hııh çok...
PSD formatında mock-up bu sunumlar.. Aratırsanız rahatlıkla bulabilirsiniz.. Beğendiğiniz mock-up'ı indirin PS de açın değişiklik yapacağınız yüzeyi tool aracıyla seçin layer bölümünde sağ tıklayın edit contents diyin açılan sayfaya görselinizi yerleştirin ve kaydedip asıl çalışmayı Jpeg yada...
Ekte belirttiğiniz en sonda ki çalışma bence uygun görünüyor önce ki örneklere nispeten.. Logo da renk şartı yok aslında önemli olan uyum.. Tabi ne kadar minimal, az öğe ile çalışılırsa o kadar yalın ve akılda kalıcı olacaktır.. Kullanılacak ortamlar düşünülerek (web-kurumsal kimlik...
Üzerinde durulması gereken son çalışma benim tercihim.. Başta ki ikon yarı yarıya küçültülüp üst ortaya alınır, mimarlık yazısı da alt kısma ortalanabilir denemek lazım biraz düzen ve oran işe yarar hale gelir.. Mimarlık yazısında da kırmızı yerine gradyan verdiğiniz rengin 2-3 ton koyusu olabilir..
2 gündür evden çıkmadım kargo gelecek diye :) Kupa her yerde var ama bu çok özel.. Bu arada inşallah benim adreste ulaşmıştır inşallah çok kötü dumur olurum :D
Sn. Mucip@z 'internet teknolojileri' konusunda deneyimli demek ile tam olarak ne isteniyor? Sosyal medya takibi gibi bir işmi üstlenilecek? Kodlama v.s gibi mi? Tam olarak nedir acaba?
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.