Ya da dosyadan bir tane kopyalayın, fotoğrafın tamamını siyah beyaz a çevirin(Image/Mode/Grayscale) ve renkli olan dosyayı açıp layer olarak renksizi üzerine ekleyin. Üstteki siyah beyaz layer dan nereyi silerseniz orası orjinal renginde olacaktır.
Maketi katlarken doğru katladığınızdan emin olun... Montaj şeklini Amerikan cilde göre vermiştim; çünkü 64 sayfa tek ortalı olursa düzgün kapanmaz gibime gelmişti...
Ortadan zımbalanacağını sanmıyorum. O yüzden formaları 1-16, 17-32 ,33-48, 49-64 şeklinde düzenleyin. Ayrıca benim tavsiyem ufak bir maket yapıp sonra montaja başlamanız yönünde olacaktır. Kolay gelsin...
"Pi" diye bir film var onu izlemenizi tavsiye ederim...
Bilgisayarların insanları Satranç ta yenemediği dönemler vardı...
Sanırım bir hedefe sahip olmak çok da kötü birşey değil...
"İstenilen Bilgisayar" dan kasıt firmaya ait bir SERVER ise sınırsız bir usb bellek diyebiliriz, yok eğer direkt veriyi kendi bilgisayarımıza göndereceksek o farklı bir durum bence...
Bu arka planı kullanmak istiyorsan, yazılar ve arka plan arasına %50 opositeli kalp(Örneğin) şeklinde beyaz bir layer eklersen yazılar daha rahat okunur ve daha hoş durur. Ayrıca tarih-adres kısmında hizalar aynı olursa daha iyi olur...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.