Arama sonuçları

1. Burak Güzey

5 Renk Futbol Oyuncağı Kutu Çalışması

Turuncu Zemin 5. renkte verildi, fosforlu turuncu olarak basılacak. İçerisindeki ürün yaylı futbol oyuncağı...
  2. Burak Güzey

Resimdeki efekti nasıl yapabilirz?

Ya da dosyadan bir tane kopyalayın, fotoğrafın tamamını siyah beyaz a çevirin(Image/Mode/Grayscale) ve renkli olan dosyayı açıp layer olarak renksizi üzerine ekleyin. Üstteki siyah beyaz layer dan nereyi silerseniz orası orjinal renginde olacaktır.
  3. Burak Güzey

döner resimleri

paylaşım için teşekkürler
  4. Burak Güzey

Kara Tren Resimleri (Çizim)

Link ölmüş, yenileyebilirseniz çok sevinirim, emeğinize sağlık...
  5. Burak Güzey

ferah bir salon

Duvarlar şampanya rengi mi render den mi öyle görünüyor...
  6. Burak Güzey

Spor Konulu Vektörler

Paylaşım için teşekkürler...
  7. Burak Güzey

"Bir Arkadaşına Bakıp Çıkmış Çalışmalar"

Üretilecek mi bu? Takımı online alabilecek miyiz? :D
  8. Burak Güzey

64 sayfa katalog

Maketi katlarken doğru katladığınızdan emin olun... Montaj şeklini Amerikan cilde göre vermiştim; çünkü 64 sayfa tek ortalı olursa düzgün kapanmaz gibime gelmişti...
  9. Burak Güzey

Thulsa Doom

Kemiklerini et bürümüş yahuu... :D
  10. Burak Güzey

Sizce Hangisi ?

Bence de kırmızı, ve de yazılara gri bir gölge iş görür sanki... :D
  11. Burak Güzey

64 sayfa katalog

Ortadan zımbalanacağını sanmıyorum. O yüzden formaları 1-16, 17-32 ,33-48, 49-64 şeklinde düzenleyin. Ayrıca benim tavsiyem ufak bir maket yapıp sonra montaja başlamanız yönünde olacaktır. Kolay gelsin...
  12. Burak Güzey

Yeni dünya rekorunu kırdılar!

"Pi" diye bir film var onu izlemenizi tavsiye ederim... Bilgisayarların insanları Satranç ta yenemediği dönemler vardı... Sanırım bir hedefe sahip olmak çok da kötü birşey değil...
  13. Burak Güzey

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

...Kaotik...
  14. Burak Güzey

Sınırsız kapasiteli USB Bellek

"İstenilen Bilgisayar" dan kasıt firmaya ait bir SERVER ise sınırsız bir usb bellek diyebiliriz, yok eğer direkt veriyi kendi bilgisayarımıza göndereceksek o farklı bir durum bence...
  15. Burak Güzey

Lütfen Bana Merhaba De..

Hoş Geldin...
  16. Burak Güzey

2010 Dünya Kupası Tanıtım Maili

@haz-alim Bir problem görünmüyor... Çalışmayı görebiliyorum şu an...
  17. Burak Güzey

Bu Fonta Acil İhtiyacım Var Lütfen Yardım

DaFont ta Oregon var ama o damlacıklar yok Bende OregonWET var mış... upload ettim linki aşağıda:: indir Umarım işine yarar...
  18. Burak Güzey

Davetiye Tasarımım =)

Bu arka planı kullanmak istiyorsan, yazılar ve arka plan arasına %50 opositeli kalp(Örneğin) şeklinde beyaz bir layer eklersen yazılar daha rahat okunur ve daha hoş durur. Ayrıca tarih-adres kısmında hizalar aynı olursa daha iyi olur...
  19. Burak Güzey

Farklı Duvar Kağıdı Çalışmam

@Emine Şahin O iki çalışma bana ait değil yanlış anlaşılma olmasın... 1 ve 2 yi kullanarak A ve B yi ben yaptım...
Yukarı Alt