Arama sonuçları

1. Emine Şahin

tabela tasarım dpı

@Hasan Güner Yani "taşma" demek istediniz değil mi? Yanlış anlaşılmalar olmasın diye...
  2. Emine Şahin

iç sayfa tasarımı

Kusursuz diyebilirm. Elinize sağlık. Harika...
  3. Emine Şahin

Tayra Catering Kartvizit tasarımım Fatih ÜSTÜNDAĞ

Merhaba Fatih Bey, Diğer şahsi çalışmanıza da baktım. Çalışmalarınızda bir bütünlük kurmakta zorlanıyorsunuz. Yani gelişi güzel serpiştirlmiş objeler ve yazılar... Bence ikinci çalışmanızda şöyle bir uygulama yapın tekrar çalışmanızı foruma yükleyin. Kullandığınız gri ve kırmızı yayları...
  4. Emine Şahin

Müşteri: Beach Life - Dergi Kapak Tasarımı.

@Hasan Güner Konu içeriğinde bundan bahsedilse ya da bir link verilse iyi olur. Bu konu içerisine bir sebeple ilk defa giren biri bunu bilemeyebilir.
  5. Emine Şahin

Müşteri: Beach Life - Dergi Kapak Tasarımı.

@Erkan_Nehir Konu da hayal, dergi de... Ya yarışmada dereceye girecek olanların ödülleri? O da mı hayal? Net bir bilgi yukarıda verilmemiş galiba.
  6. Emine Şahin

Yurdum İnsanı...

Hakan, kesin senin işindir o! :D
  7. Emine Şahin

Bir sinekler eksikti :D

@Hasan Güner Demek sineklere çalışıyorsunuz :)
  8. Emine Şahin

Ödüllü ÖZKAN ATİK Paz. Ltd. Şti. Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması

@Seyit Ali Başer Bir açıklama gelmişti... Hafta sonuna kadar bekleyeceğiz. Seçmekte zorlanıyorlarmış sanırım :D
  9. Emine Şahin

Neden Özgün Bir TASARIM YAPMADINIZ GRAFİKERLER.ORG

Siz hangi gözle bakıyorsunuz bilemiyorum. Ayrıca teknik konulardaki bilginiz nedir onu da hiç bilemiyorum? Yazdıklarınızdan hiç bir bilginizin olmadığını da görebiliyorum... vbulletin üzerine kurulu bir sistemde her iki siteyi nasıl bir birine benzettiniz, hayret. Diğer sitede sol panel mevcut...
  10. Emine Şahin

Bugün Corel x4'ü açmakta sıkıntı yaşayanlar var mı?

@Erkan_Nehir Ha evet Erkan Bey. Biz de aksini söylemedik zaten. Korsana hayır. Sadece test süresini uzattık galiba :D Şu portableden bu gün kurtulmam gerek...
  11. Emine Şahin

Önemli Duyuru

@saliha öztürk Bence işler bu şekilde daha kolay olmaz mı Saliha. Bütün şubelere Çalışmalar gönderilerek ankete açılır. İlk beş ya da üç neyse, dereceye girenler merkezde seçilir. Bu gibi durumlarda herkese söz bıraklılırsa işin içinden çıkılmaz bir hal alır.
  12. Emine Şahin

@Seyit Ali Başer X5'e terfi edin diyorlar kısaca... :)
  13. Emine Şahin

Hayret... Ben de yaşadım bu sorunu. Portable sağolsun :D Bir çözüm buluruz. Panik yok... :D
  14. Emine Şahin

Önemli Duyuru

Hayırlısı bakalım. Altın üyelik bile yeter :D
  15. Emine Şahin

Hangi Vektör Programı?

@Tilan Bir corel kullanıcısı olarak corel tavsiye ederim.
  16. Emine Şahin

Ödüllü ÖZKAN ATİK Paz. Ltd. Şti. Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması

Bu gün açıklanır umarım. Herkes merakla bekliyor. Olumlu veya olumsuz... Hayırlısı :)
  17. Emine Şahin

mozilla için toplu resim upload etmek çok kolay

Bu özellik mozilla tarafında kullanıcılarına sunulmuştur. Benzeri bir uygulama Chrome'de var mı bilemiyorum?
  18. Emine Şahin

Bu kodları girmekten nefret ediyorum

@Hasan Güner Haklısınız bazen çok karmaşık olabiliyor... Ancak yenile düğmesi ile kodları yenileyebilirsiniz. Olmadı sesli dinleme şansınız da var. reCaptcha Şu an en iyi seçim diyebilirim.
  19. Emine Şahin

Bu kodları girmekten nefret ediyorum

Botlardan kurtulmanın en iyi yolu diyeceğim ama... Geçen gün buna ragmen bir bot giriş yapmış. Forumda ne kadar Konu versa hepsine mesaj bırakmış... Temizkemek zor oldu ama... Oldu :)
Yukarı Alt