Arama sonuçları

1. gezegen

Deneme Kartvizit Çalışmam

Bir kartvizitte 3 ayrı font darmadağın görünüyor. Arkaplan, ahşap tahta parke, grafik ve web tasarımcıyı yansıtmaz ama özel bir bağın-ilişkin varsa kalabilir. Şu oval dikdörtgen çerçeveyi, içindekilerle beraber tümüyle kaldır at. Neresinden tutsan uymamış - renk, yer, şekil, yerleşim. Bi alıcı...
  2. gezegen

...Bıdı Bıdı...

Çoook uzaklarda bıraktığım bir sevdiğim... diyeyim. Ağlamadan da gideyim.... İyi geceler.
  3. gezegen

...Bıdı Bıdı...

@kıpkırmızı Uykum gelse, uyumaz mıyım? Ölü gibi uyurum hem de. Bir youtube'a göz at, bi buraya iki satır karala, şu siteyi bi kontrol et, derken, saat oluyor 3-4... ölü gibi yorgun hissediyorum kendimi ama hala uykum yok, sanki inadına. Erkenden uyuyayanlara gıpta ediyorum artık. Hatta...
  4. gezegen

...Bıdı Bıdı...

Yorgunum....
  5. gezegen

HardCore Design Çalışmalarım

"...Photoshop'ta asla!" olması gerekmez mi?
  6. gezegen

En kötü ölüm sahnesi - youtube'da 2 günde 2 milyon tık

Az önce gözüm ilişti youtube anasayfasında, baktım ki, bizimkiler. 2 günde 2 milyonu aşkın tıklama, binlerce yorum. Başarı bu değilse, nedir? Gülelim öyleyse:
  7. gezegen

Logopond - Logo ilham galerisi

@Hasan Güner Rica ederim. @Hasan Güner Teşekkürler.
  8. gezegen

@Aslı SAYILIR Rica ederim. Benim bir emeğim yok. Emek, logo sahipleri ile site sahibinin. Yazmayı unuttum önceki iletilerimde, -bu siteyi de amma eksik tanıtmışım!-, sitede etiketlere/anahtar sözcüklere göre logo araması da yapılabiliyor. Logo koleksiyonları da yapmışlar. Logo için minik bir...
  9. gezegen

Bir kaç logo deneme..

Bal beteği ve yapraklar, Y ve H harlerinin uçlarına çok yakın, temasta hatta. Özellikle yaprağın teması, geçişi oturmamış. Hostum.net ve Yaprak kısımlarını biraz rahat bırak, nefes alsınlar. Gene örneğin, ok, net'e çok sokulmuş. İlki için ne diyeceğimi bilemiyorum. Kafadan atmışsın, desem, hoş...
  10. gezegen

Logo Çalışmalarımın Bazıları

Birinci ve üçüncü gayet güzel. Diğerleri okunaklı değil. Dördüncü berbat. Hepsinin renk uyumu iyi ama.
  11. gezegen

Rica ederim. Şimdi farkettim, adres bağlantısını yazmayı unutmuşum. http://logopond.com/
  12. gezegen

Gazetemizin örnek 1nci sayfası :)

Kalabalığı yaratan bence başlık sayısı değil. Hoş, o da azalabilir belki. Renk sayısı gözü yoruyor, kalabalık gösteriyor. Şimdi bir daha baktım, her yazı çerçevesinin de rengi farklı! Senin atadığın toplamda 15 kadar renk var. Çok fazla bence.
  13. gezegen

Gazetemizin örnek 1nci sayfası :)

Olmamış bence. Renk cümbüşü. 10 küpür var, 10 ayrı dolgu rengi! İrili-ufaklı 10 başlık var, 10 ayrı dolgu rengi! Renkler elenmeli, uyumlu/tutarlı hale gelmeli. Önsayfa, tasarım gücünü sadelikten almalı.
  14. gezegen

Photoshop CS4 ile gelen Devrim : Content Aware Scale

Aman aman, ne devrim gelmiş Photoshop CS4 ile: Content Aware Fill! (Hani Photoshop yellense, "Yellenmede Devrim" denilecek!) Gimp'in "Resynthesizer" özelliği yıllardır orda! Merak edip okumak isteyenler için: http://blog.patdavid.net/2012/08/getting-around-in-gimp-heal-selection.html Kısa bir...
  15. gezegen

Arkadaşlar, Logopond, logo tasarımında ilham vermesi için logo çalışmalarının sergilendiği bir website/galeri. Inspiration'ı dilsel olarak "ilham" olarak çevirdim ancak aynı zamanda bir çevirmen de olduğumdan, inspiration'ı bağlam içine oturtmalıyım. Öyleyse, şöyle toparlayım: Logopond, logo...
  16. gezegen

Bir web adresinin bağlantısını paylaşmak - nereye?

İlham vermesi için logoların sergilendiği bir web adresinin bağlantısını paylaşmak istiyorum ancak konuyu nereye açacağımı kestiremedim. Bu türden tanıtım/haberdar etmek amaçlı bağlantılar hangi bölüm altında nereye açılır?
  17. gezegen

Adobe Indesign dış çerçeve yok etme

Güzel sormamışsın ki! Bounding Box nasıl kaldırılır, diye sormak istiyorsun anladığım kadarıyla. Menu çubuğundan View -> Extras -> Hide Frame Edges'i bi seçsene. Bu da işini görmezse, Bounding Box'tan geçiçi olarak şöyle kurtulabilirsin: Bir öge normal seçiliyken, "Direct Selection Tool"...
  18. gezegen

Ben daha yeni başladım yardımcı olursanız çok sevinirim.

@Emre ÇETİNER İkisini beraber yürütebileceğini bir bakıma yazmıştım aslında. Kız arkadaşına Photoshop'ta neler yapabildiğini göstermesini yazmıştım. Arkadaşını, aşkını, sevgisini bir yandan Photoshop çalışmalarıyla yüceltirken diğer yandan Photoshop'u bir güzel öğrenmiş olur - al sana hem aşk...
  19. gezegen

beypazarı evleri

Elbette. Bezier aracına hakimsen, fotoğrafı doğrudan CorelDraw'a çekip üzerinde çizim de yapabilirsin.
Yukarı Alt