Arama sonuçları

1. gezegen

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

@koobe Videoyu tekrar izledim. 7. ve 10. saniyelerde, mavi renkli kontör, fareyle sürüklemeyi bıraktığında şeklin alacağı pozisyonun tam da kırmızı, büyük şekille çakışacağını gösteriyor. Tabi siyah şeklin sol alt sivri ucunu, kırmızı şekille en solda çakıştırmak istediğinden hareketle...
  2. gezegen

@koobe İlk olarak Edit->Preferences->Selection and Anchor Display penceresinde "Snap to Point" seçeneğini kontrol et. Seçili değilse, seç; seçili değeri çok büyükse örneğin "20 px", bu değeri düşür. Örneğin 2px'e. İkinci olarak menü'den View->Snap to Grid ve View->Snap to Point seçeneklerini...
  3. gezegen

@Designerrr Tamamen açık kaynak ve ücretsiz Inkscape vektör çizim programıyla diğerlerinin yanısıra EAN5, EAN8 ve EAN13 barkodlarını tek tuşla oluşturabilirsin. Windows, Mac ve Linux platformları için kurulum dosyalarını http://inkscape.org/download/?lang=en adresinden indirebilirsin.
  4. gezegen

Web Arayüzleri İçin Freelancer Grafiker Devamlı İş İmkanı Devamlı Kazanç

Google Translate epey bir yol katetmiş çeviride. Hani Google mühendisleri biraz daha işin üzerine eğilseler, yakında kusursuz bir çeviri hizmeti verecekler. Bizi de bu türden bozuk, hala makine çevirisi kokan metinleri okumaktan muaf ettirecekler.
  5. gezegen

Görsel İletişim Tasarımı ve Yetenek Sınavı Hakkında

@asumanbalci Kendimizi şanslı hissedeceğiz. Uydur-kaydır üniversitelerin, uydur-kaydır grafik tasarım bölümlerinde onca yıl vakit kaybetmeyeceğiz.
  6. gezegen

Ölü Kelebeklerin Dansı - Hüsnü Arkan...

Sonuç? Hafızam düşündüğüm kadar da zayıf değilmiş. Bellek yitimine uğramışım gibi hissediyor(d)um oysa kendimi. Üç yılda neleri unuttum, neleri güçlükle ya da kolaylıkla hatırlıyorum, görmeye, farketmeye başlıyorum. Cırtlak sesi net bir şekilde hala kulaklarımda, güzelim ezginin günlüğü...
  7. gezegen

İllustrator Layer

Vektör tabanlı programlarda, piksel tabanlıların aksine, kullanıcı özellikle katman oluşturmadıkça, yapılan çalışmalar tek ve aynı katmanda toplanır. Her nesnenin ayrı katmanlarda olmasını istiyorsan, nesneyi oluşturmadan önce yeni bir katman oluşturmalısın. Benzer nesneleri tek bir katmanda ya...
  8. gezegen

Ölü Kelebeklerin Dansı - Hüsnü Arkan...

Bu isim, Ezginin Günlüğü'nün solisti değil miydi? Cırtlak sesli hani?
  9. gezegen

bir banner

İlham gelse, şiir yazabilecek yeteneğim var demeye benzedi seninki. Yetenek varsa, ilham da gelir, o şiir yazılır; yoksa, ilham-milham uğramaz, şiir de yazılamaz. Çizim ve tasarım bilgisi varsa, fikir de vardır ve de olmalıdır.
  10. gezegen

Vektörel Sembol Şehirler...

@zynp İndirmedim, yukarıdaki önizlemden hareketle söylemiştin. @zynp Hahaha.. Çikolata krizini andırdı bana gecenin bu saatinde. Günlük Helvetica dozumu almadım bugün, belki ondan. Şaka bir yana, Helvetica aradığım yok. Sadece telafuzu kadar haykırması da güzel Helvetica'nın.
  11. gezegen

Vektörel Sembol Şehirler...

İstanbul'u göremiyorum Gözlerim açık.
  12. gezegen

Şu An Çığlık Atmak İstesen Ne Demek isterdiniz?

Helveticaaaaaa!
  13. gezegen

Doğal Yaşam Parkı - Okul Projesi.

Unuttum yazmayı: İ (İzmir) ile d (doğal) aynı hizada değiller.
  14. gezegen

Doğal Yaşam Parkı - Okul Projesi.

Bir-iki öneri: Filin başını m harfine güzel yedirmişsin. Hortumunu da r harfiyle birleştirsen, sanki daha göz alıcı olacakmış gibi geliyor bana. Yani hortum, ikinci i'nin altından dolaşarak r ile birleşecek; i ise, ilkinin aynısı olarak kalacak. r'nin üst iki köşesini de, Bezier aracıyla...
  15. gezegen

Ücretsiz El Yazısı Fontları: Kimberly Geswein Fonts

Kimberly Geswein el yazısı fontları tasarlayan bir bayan. Fontlarını ücretsiz olarak yayınlıyor, ancak fontların ticari kullanımlarında bağış talep ediyor. Fontlarını satın almak isteyenlere ise, MyFonts sitesinde 5$'dan satışa sunuyor. Fontları, el yazısı kategorisinde yerzüyündeki en iyi...
  16. gezegen

Photoshop'a yeni başlayanlar için video anlatımlı dersler...

@Hüseyin ALPALTUN İki sebepten: Birincisi, indirme işlemi tam gerçekleşmeden sonlanmış olabilir. İkincisi, indirme esnasında dosyalar değişikliğe/bozulmaya uğramış olabilir. Bu durumda, tekrar indirip bir daha dene istersen.
  17. gezegen

Grafik, Web Tasarımı, Flash Banner, Video Montaj dersleri verilir

Birkaç InDesign örnek çalışmanı görebilir miyiz?
  18. gezegen

Bir Android Forumu İçin Yaptığım Çalışmalar

Cihat, merhaba. 16 yaşında olduğuna göre, biliyor olmalısın. Hayat bir kere yaşanıyor. Hayatını çarçur etme, n'olur? 12 yaşında senin Android'le, onun forumlarıyla, 16'ında ise, Android tasarımlarınla işin ne? Senin bu yaşlarda, kendine bir kız arkadaşı bulup, onu ilk öpmenin sevincini ve...
  19. gezegen

Orhun otomotiv broşür

Bu haliyle bir "Eh, işte" hakediyor. Daha da iyileştirilebilir ama. Örneğin: - Tamir ve bakım sözcüklerinin punto büyüklükleri biraz küçültülerek, - Bu sözcüklerdeki harf aralıkları düşürülerek (çok ayrık durmaları, okumayı güçleştiriyor senin örnekte.) - Tel ve Fax'ı takip eden iki noktadan...
  20. gezegen

3 Adet Web Arayüz Tasarımı

İlkinde, en üstteki amblem/logo eksiksiz. Şekil, renk uyumu, "Company Name" - herşey orijinal. Ama genel olarak ve diğerlerinde, "Lorem İpsum" ve "Your text here" metinleri eksik kalmış. Bunların dışında herşey gayet güzel.
Yukarı Alt