Arama sonuçları

1. gezegen

PM Organizasyon Logo Çalışması

Kartvizit çalışması gibi duruyor daha ziyade.
  2. gezegen

can sıkıntısından ortaya çıkan çalışmalar

Aslı, ilkinin efekti, görünümü gayet güzel. (Bayan da çok güzel bu arada!) Ancak ordaki yazıların varlığını anlayamadım. Yazıtip seçimi zaten kötü. Yazıları kaldır bence, yazısız gayet güzel bir çalışma. İkincisi de aynı durumda. Yazıtipi kötü, metin zaten öyle. Çok arabesk.
  3. gezegen

bu fontu nasıl bulabilirim?

Diğer adreslerde de gereğinden fazla ucuz ama. Sence de öyle değil mi?
  4. gezegen

Müşteri memnuniyeti - Grafikerin beğenisi

Arkadaşlar, Her bakımdan özene-bezene yaptığım kimi çalışmaların taslaklarını müşterilere gösterdiğimde bazılarından haliyle değişiklik talebi alıyorum. Ancak kimi değişiklikler öyle bir doğrultuda oluyor ki çalışmanın genel kalitesini düşürdüğüne inanıyorum. Böyle durumlarda müşteri...
  5. gezegen

yorumlarınızı bekliyorum

Yerel bir gazete için oldukça başarılı. Mavi arkaplan rengi, siyah beyaz ağırlıklı bir önsayfaya yakışmış, tutarlılık açısından, alltaki siya ve sol alttaki şerabi arkaplan renkleri de mavi olabilir. "Devamı şu sayfada" demek istediğin kısaltmalar sorunlu ama. Birincisi, biri diğerini tutmuyor...
  6. gezegen

Neşterinizi bekleyen hasta

Öyle düşünmediğini biliyorum, özür dilenecek birşey yok! Belki ben espiriyi yansıtamadım.
  7. gezegen

bu fontu nasıl bulabilirim?

Merhaba, Robusta Cond Bold fontuna benziyor. http://www.myfonts.com/fonts/tilde/robusta-pro/cond-bold/ Font ailesi burda: http://www.myfonts.com/fonts/tilde/robusta-pro/
  8. gezegen

Arkadaşlar elinizdeTürkçe karakterde içeren " Century Gothic" fontu varmıdır.

Ücretsiz indirilebilecek bağlantısını verelim öyleyse: http://www.fontsquirrel.com/fonts/TeX-Gyre-Adventor Buradan, Century Gothic yazıtipinin türkçe karekterleri de içeren klonu Adventor font ailesi ücretsiz indirilebilir.
  9. gezegen

Aslı, seninkisi karışmak değil sahiplenmek oldu. Al senin olsun o halde. Kitap basıldığında imzalı bir tane gönderirsin artık.
  10. gezegen

Teşekkür ederim. Yazarla arka kapak yazısını konuştum. "Haklısın", dedi. "Örneğin alçakgönülllüğü bir kenara bırakabiliriz" diye de ekledi. Son hali şöyle:
  11. gezegen

Film Afişi Çalışmam 2

Afişin büyük hali görülemiyor, sanırım yüklenilen siteye yapılan bağlantıda bir sorun var. Buradaki küçültülmüş haliyle şimdilik söyleyebileceğim şu: Son Saat birbirine aşırı yakın. Bu iki kelime biraz daha aralıklı olsun.
  12. gezegen

Aslı, teşekkür ederim düzeltin için. Serüvenü nasül da görmeyivermüşüm! Evet, "e"nin görünümü, bu yazıtipinin karekter özelliği. Çok beğendiğim klasik bir yazıtipi, ücretsiz, ancak genel bir kerning sorunu var fontun ne yazık ki. Bir de kitap sırtını belirginleştirmek için iki çizgi koydum bu...
  13. gezegen

Teşekkür ederim yorumun için. Konu kitap (kapağı) olduğundan, klasik yazıtiplerinin hala günümüzde de sadece yakıştığını değil aynı zamanda en ideali olduklarını düşünüyorum. Arkadaşlar, çalışmamın gözünüze çarpan bir kusuru, eksiği yok mu? Fotoğrafı yükledikten sonra ben örneğin iki ayrıntıyı...
  14. gezegen

Arkadaşlar, Hastamızı ameliyat masasına yatırdım. Değerli neşterlerinizi bekler.
  15. gezegen

Deneme Kartvizit Çalışmam

Çeşitli dosya formatlarda arkaplan görselleri indirebileceğin yüzlerce site var internette. Ben bir tanesini hemen yazayım. http://www.texturemate.com Bu siteyi bir incele. İndirmek isteyeceğin pek çok şey olacak. Küçük arkaplan koleksiyonları bu sayfada...
  16. gezegen

HardCore Design Çalışmalarım

Ben hiçbir şey anlamadım.
  17. gezegen

HardCore Design Çalışmalarım

Görünümde, şeklen kötü duracak diye dil kuralını, böylece anlamı kurban ettin, desene. Yerine, duruma göre böyle bir yol izlenebilir ama çok dikkatli olmak gerekir bence. Nitekim, bu ihlallari yapanlar öncelikle çok az, ikincisi de yılların yılı profesyonel tasarımcılar.
Yukarı Alt