Arama sonuçları

1. Süleyman Köklü

"Canlı yayında cevaplıyor" Afiş çalışması

Halkın soru ve sorunlarını canlı yayında cevaplıyor yazıları tam hizalı olursa daha iyi olur bence. Ayrıca Prof. Dr. ile Haydar Baş yazılarının arası çok açık farklı yazılarmış gibi duruyor. Geri kalan kısım gayet hoş. Kolay gelsin...
  2. Süleyman Köklü

Gazete Reklam Çalışması

Sayın yazarçizer, yorumlarınızı dikkatle takip ediyorum. Teşekkürler bilgilendirmeler için. Sedat Bey, çalışmanız güzel. Başarılar...
  3. Süleyman Köklü

Özlem Tv için logo çalışması 2

3. çalışma daha tok duruyor. Ancak ekranda nasıl durur bilmem. İnş. ekranda kaba durmaz.. Kolay gelsin...
  4. Süleyman Köklü

İyi ki doğdun Ahmet ALTUN

Allah uzun ömürler nasip etsin...
  5. Süleyman Köklü

TRAFIK 2 / Süleyman Köklü

@Fulyam Çok sağolun, teşekkürler... :)
  6. Süleyman Köklü

Teşekkürler yorumlarınız için. Eksik olmayın...
  7. Süleyman Köklü

Yorumlarınızı bekler tüm arkadaşlara başarılar dilerim...
  8. Süleyman Köklü

"Canlı yayında cevaplıyor" Afiş çalışması

Kerim Bey yapılması gerekeni güzel özetlemiş eline sağlık. Ben de fotoğrafı çok beğendim. Kolay gelsin...
  9. Süleyman Köklü

Staj Yeri Arıyorum.

Seni stajer olarak alan yaşadı buse :) bilmediğin yok maşallah... Eminim ileride iyi bir tasarımcı olacaksın. Başarılar...
  10. Süleyman Köklü

amonyum_nitrat production Vol.2

Çok güzel, çok anlamlı, çok başarılı olmuş. Ancak büyük bir konunun içerisinden küçük bir detayı almışsınız. Trafik kazalarında malumunuz sadece küçükler ölmüyor. Kazanın ayrımı olmaz. Ama küçüklerin bu tür kazaları daha da haketmediğini ve hayatı göremeden veda ettiğini düşünürsek çok...
  11. Süleyman Köklü

hasan güner | afiş 2

Emeğinize sağlık ama ilk çalışmanıza nazaran biraz zayıf olmuş. İlk çalışmanız çok başarılıydı...
  12. Süleyman Köklü

Dame Nature/Tabiat Ana Manipülasyon

@VaraKA Katılıyorum...
  13. Süleyman Köklü

Otobüs Reklam Uygulaması (İzmit Seyahat)

Sanıyorum logo da size ait. Bu logo çok hoşuma gitmişti ilk gördüğümde çok başarılı ve iyi düşünülmüş. Rengi de güzel. Elinize sağlık...
  14. Süleyman Köklü

VaraKA - Özkan ATİK Kurumsal Kimlik - 1

Logo ve renk uyumu hoşuma gitti ancak atik'in "i'sinin" ters olması beni rahatsız etti. Sürekli indirim yapan firmalar gibi veya bir düşüklük, acziyet ifadesi gibi değerlendirilebilir. Başarılar diliyorum...
  15. Süleyman Köklü

Sizin hiç kupanız olmayacak mı?

Kupa pek ilgilendirmiyor beni ama Bursaspor şampiyon olursa çok sevineceğim...
  16. Süleyman Köklü

Emine Şahin / Trafik

Aynı fikir üzerine farklı bir çalışma da denenebilir. Tipografi konusunun siz de farkındasınız zaten. Ama düşünce olarak önemli bir çalışma diyebilirim. Başarılar Emine Hanım...
  17. Süleyman Köklü

Sizce terör nedir?

Emine Hanım ve Ahmet Bey, yorumlarınız için teşekkür ediyorum...
  18. Süleyman Köklü

Erkan Nehir / Trafik Afiş

Ben kompozisyonu çok beğendim ancak ben afişe bakarken yanımdaki arkadaşlar bu afiş neyle alakalı dediler! Yani ilk bakışta trafik konulu bir afiş gibi gelmemiş olmalı arkadaşlara... Ben konuyu söyledikten sonra güzel olmuş dediler. Biz bunun bir yarışma olduğunu ve trafikle alakalı olduğunu...
  19. Süleyman Köklü

Sizce terör nedir?

Yorum yazma nezaketinde bulunup, iyi dileklerini sunan arkadaşlara teşekkür ediyorum...
  20. Süleyman Köklü

Sizce terör nedir?

Her türlü yoruma açıktır...
Yukarı Alt