Halkın soru ve sorunlarını canlı yayında cevaplıyor yazıları tam hizalı olursa daha iyi olur bence. Ayrıca Prof. Dr. ile Haydar Baş yazılarının arası çok açık farklı yazılarmış gibi duruyor.
Geri kalan kısım gayet hoş. Kolay gelsin...
Çok güzel, çok anlamlı, çok başarılı olmuş. Ancak büyük bir konunun içerisinden küçük bir detayı almışsınız. Trafik kazalarında malumunuz sadece küçükler ölmüyor. Kazanın ayrımı olmaz.
Ama küçüklerin bu tür kazaları daha da haketmediğini ve hayatı göremeden veda ettiğini düşünürsek çok...
Logo ve renk uyumu hoşuma gitti ancak atik'in "i'sinin" ters olması beni rahatsız etti. Sürekli indirim yapan firmalar gibi veya bir düşüklük, acziyet ifadesi gibi değerlendirilebilir.
Başarılar diliyorum...
Aynı fikir üzerine farklı bir çalışma da denenebilir. Tipografi konusunun siz de farkındasınız zaten. Ama düşünce olarak önemli bir çalışma diyebilirim.
Başarılar Emine Hanım...
Ben kompozisyonu çok beğendim ancak ben afişe bakarken yanımdaki arkadaşlar bu afiş neyle alakalı dediler!
Yani ilk bakışta trafik konulu bir afiş gibi gelmemiş olmalı arkadaşlara... Ben konuyu söyledikten sonra güzel olmuş dediler.
Biz bunun bir yarışma olduğunu ve trafikle alakalı olduğunu...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.